samsung le-40 856 η panasonic 37px70

jimmy156

New member
22 February 2007
48
Γεια σας ηθελα να ρωτησω ποια απο τις δυο θα διαλεγατε μονο απο αποψη εικονας? θα μπορουσε καλλιστα να ηταν η 42" panasonic px-70 δηλαδη ανεξαρτητα απο το μεγεθος.

εξαρταται τη χρηση....για απλη τηλεοραση (=αναλογικα καναλια) πχ θα διαλεγα την panasonic. Αποκει και περα η χρηματικη διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι τεραστια....φανταζομαι οτι εχεις ηδη την panasonic που ειναι και παλιο μοντελο και ψηνεσαι για την samsung και θες να δειςε αν αξιζει η "αναβαθμιση"? Αν δεν πεις τι χρηση κανεις δε θα παρεις σωστη απαντηση...

απλα ενας γνωστος μου εκλεισε την samsung και ηθελα να την συγκρινω με την δικια μου panasonic. Η χρηση θα ειναι αναλογικα καναλια και dvd.Αργοτερα ισωσ blue ray και dvb-t

Last edited:
Γεια σας ηθελα να ρωτησω ποια απο τις δυο θα διαλεγατε μονο απο αποψη εικονας? θα μπορουσε καλλιστα να ηταν η 42" panasonic px-70 δηλαδη ανεξαρτητα απο το μεγεθος.

Τωρα γινεται να υπαρξει συγκριση μεταξυ αυτων των δυο?

Δεν ειναι προφανες οτι η 856 θα ειναι κλασεις ανωτερη?-bye-

για αναλογικα καναλια και μονο, (αντε ισως και dvd) θα προτιμουσα την panasonic...

Αποκει και περα μου φαινεται αστεια η αιτια δημιουργειας του θεματος...λες και ειμαστε 10 χρονων και μαλωνουμε ποιος εχει το καλυτερο αυτοκινητακι :P
Αν σε ικανοποιει η τηλεοραση σου εισαι μια χαρα, και μακαρι να ικανοποιησει και το φιλο σου η επιλογη του...