samsung le-40 856 η panasonic 37px70

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

jimmy156

New member
22 February 2007
48
Γεια σας ηθελα να ρωτησω ποια απο τις δυο θα διαλεγατε μονο απο αποψη εικονας? θα μπορουσε καλλιστα να ηταν η 42" panasonic px-70 δηλαδη ανεξαρτητα απο το μεγεθος.

εξαρταται τη χρηση....για απλη τηλεοραση (=αναλογικα καναλια) πχ θα διαλεγα την panasonic. Αποκει και περα η χρηματικη διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι τεραστια....φανταζομαι οτι εχεις ηδη την panasonic που ειναι και παλιο μοντελο και ψηνεσαι για την samsung και θες να δειςε αν αξιζει η "αναβαθμιση"? Αν δεν πεις τι χρηση κανεις δε θα παρεις σωστη απαντηση...

απλα ενας γνωστος μου εκλεισε την samsung και ηθελα να την συγκρινω με την δικια μου panasonic. Η χρηση θα ειναι αναλογικα καναλια και dvd.Αργοτερα ισωσ blue ray και dvb-t

Last edited:
Γεια σας ηθελα να ρωτησω ποια απο τις δυο θα διαλεγατε μονο απο αποψη εικονας? θα μπορουσε καλλιστα να ηταν η 42" panasonic px-70 δηλαδη ανεξαρτητα απο το μεγεθος.

Τωρα γινεται να υπαρξει συγκριση μεταξυ αυτων των δυο?

Δεν ειναι προφανες οτι η 856 θα ειναι κλασεις ανωτερη?-bye-

για αναλογικα καναλια και μονο, (αντε ισως και dvd) θα προτιμουσα την panasonic...

Αποκει και περα μου φαινεται αστεια η αιτια δημιουργειας του θεματος...λες και ειμαστε 10 χρονων και μαλωνουμε ποιος εχει το καλυτερο αυτοκινητακι :P
Αν σε ικανοποιει η τηλεοραση σου εισαι μια χαρα, και μακαρι να ικανοποιησει και το φιλο σου η επιλογη του...