SAMSUNG LE 40Μ71B

Επίσης για όσους σε αυτή την κατηγορία τιμής σκέφτονται να πάνε σε FullHD 1920x1080 panel (βλέπε Sharp, Toshiba) να τους πώ πως σε ποιότητα εικόνας ούτε σύγκριση.

Ενταξει καλη τηλεοραση ειναι αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι. Ειδικα την σειρα Sharp XD1 δεν νομιζω οτι υπαρχει Samsung που να την πλησιαζει τοσο σε design οσο και σε εικονα.

Τελος παντων αν εισαι εσυ ευχαριστημενος τι λενε οι αλλοι ειναι μικρης σημασιας.-bye-

Ενταξει καλη τηλεοραση ειναι αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι. Ειδικα την σειρα Sharp XD1 δεν νομιζω οτι υπαρχει Samsung που να την πλησιαζει τοσο σε design οσο και σε εικονα.

Τελος παντων αν εισαι εσυ ευχαριστημενος τι λενε οι αλλοι ειναι μικρης σημασιας.-bye-

Τώρα νομίζω πως γίνεσαι εσύ υπερβολικός. Πολύ καλή και η Sharp αλλά η σύγκρισή της με όλα τα μοντέλα της Samsung (σε design & εικόνα) δεν είναι σωστή πιστεύω.

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE 40Μ71B

Επειδή έχω στείλει e-mail πριν 3-4 εβδομάδες στην samsung σχετικά με τις hdmi, και ακόμα μου απαντάει, που έχεις διαβάσει πως είναι 1.3 ???
-bye-

Κι εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο. Ξερω για την F σειρα της Samsung οτι φοραει HDMI 1.3, αλλα για την M σειρα δεν το εχω ακουσει. Μπορει καποιος φιλος που το εχει δει να μας δωσει ενα link μηπως??

την εχω συνδεσει με το dvd denon 1910 dvi-hdmi ( δεν εχει ηχο το dvi )
για να ακουω ηχο dvd μονο απο tv kai oxi απο τα εξωτερικα ηχεια συνεδεσα σκαρτ και παλι δεν εχω ηχο
τι συνδεση να κανω για να εχω ηχο απο to dvd στην tv ......?

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE 40Μ71B

Eγινε παραλαβη ..
ασχημα τα πραγματα
πρωτες εντυπωσεις μεγαλη απογοητευση..!
τηλεοπτικο σημα νεκρη γη ,εντονη ψυχρα τιποτε γηινο
dvd καπως καλυτερα..αλλα
πωπω και εχω υποσχεθει στο αδελφο μου την crt μου
βρε Σακη εχεις κανενα φαρμακο ( ρυθμισεις )..?
μεχρι να ερθει ο γιατρος ( Μανωλης )....

Οι ρυθμίσεις που έχω εγώ για το τηλεοπτικό σήμα είναι :

Contrast .......... 65
Brightness ........ 85
Sharpness ........ 30
Colour ............. 40
Colour Tone ..... Warm 1
Energy Saving .. Medium
Colour Space .... Wide

Αυτές οι ρυθμίσεις στο μάτι μου , φαίνονται οκ :eek:. Παίξε λίγο και θα την βρεις την άκρη.

-bye- -bye- -bye-

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE 40Μ71B

την εχω συνδεσει με το dvd denon 1910 dvi-hdmi ( δεν εχει ηχο το dvi )
για να ακουω ηχο dvd μονο απο tv kai oxi απο τα εξωτερικα ηχεια συνεδεσα σκαρτ και παλι δεν εχω ηχο
τι συνδεση να κανω για να εχω ηχο απο to dvd στην tv ......?

απο τα 2 rca (ασπρο κοκκινο του dvd , στις αντιστοιχες εισοδους της tv)

το εκανα και αυτο τιποτα ..ισως πρεπει να δω κατι απο το dvd ..αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο με σκαρτ και δεν εχω ηχο..?