Samsung LE-46A558

Status
Not open for further replies.

mezzanine

AVClub Enthusiast
19 June 2006
745
Πωλείται η 46άρα Samsung LE-46A558.
Αγορασμένη τον Μαϊο απο το Multirama. Υπάρχουν όλα τα χαρτιά (manual, απόδειξη αγοράς) και το κουτί της.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τιμή: 1300 ευρώ
LE40A556_dimage.JPG

PiP έχει μεταξύ πηγών. Δηλαδή μπορεί να παίζει PS3 και το αλλο μισό TV.
Οχι όμως να παίζει στην μια πλευρά mega και στην άλλη Alpha.

Ο λόγος που την πουλάω.
Ναυαγίσανε τα σχέδια για home cinema σε ένα πατάρι.
Για το σαλόνι που τελικά θα μπεί η TV είναι αρκετά μεγάλη, οπότε θα πάω σε κάτι μικρότερο.
Επίσης ξέχασα να πώ πως δεν έχει κανένα απο τα γνωστά προβλήματα των LCD. clouding, flashes, κτλπ κτλπ

Απάντηση: Re: Samsung LE-46A558

Για το σαλόνι που τελικά θα μπεί η TV είναι αρκετά μεγάλη, οπότε θα πάω σε κάτι μικρότερο.

Αν ο λόγος δεν είναι οικονομικός και το κάνεις μόνο και μόνο γι' αυτό, θα το μετανοιώσεις πολύ γρήγορα!

Υ.Γ. σόρυ για την παρέμβαση αλλά δεν κρατήθηκα.... :grinning-smiley-043

Οχι Βασίλη δεν θέλω plasma.
Παίζω μουσική πολλές ώρες με το PS3 και την τηλεόραση αναμένη οπότε δεν μπορώ να έχω τον φόβο του screenburn.
Την 37άρα LCD της Pioneer σκέφτομαι.

Re: Απάντηση: Re: Samsung LE-46A558

Αν ο λόγος δεν είναι οικονομικός και το κάνεις μόνο και μόνο γι' αυτό, θα το μετανοιώσεις πολύ γρήγορα!

Υ.Γ. σόρυ για την παρέμβαση αλλά δεν κρατήθηκα.... :grinning-smiley-043

Είναι σίγουρο πως όταν βλέπω HD ταίνια θα το μετανιώνω αλλά δεν την μπορώ την 46άρα στον χώρο. Πιάνει ενα μεγάλο μέρος του σαλονιού και αυτό δεν μου αρέσει αισθητικά.

Για κοιτάξτε πως πέφτουν οι τιμές.... 1.258,00

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1024581&ext=skroutz

Τη Κυριακή το πρωί έβγαλε το e-shop την Lg 42LG5000 923 . Όποιος πρόλαβε... πρόλαβε.
Σήμερα πάντως δεν υπάρχει στο site η συγκεκριμένη ΤV. και το perfectshop την κατέβασε τώρα στα 999.
Ετσι είναι,,, δίνουμε τα λεφτάκια μας για κάτι που νομίζουμε πως είναι ευκαιρία και μετά απο λίγους μήνες βλέπουμε να κατρακυλάει η τιμή.
Γι' αυτό.... μια σοφή συμβουλή απο ένα μέλος του club είναι "περισσότερες ίντσες - στη μικρότερη τιμή"

Γι' αυτό.... μια σοφή συμβουλή απο ένα μέλος του club είναι "περισσότερες ίντσες - στη μικρότερη τιμή"

Αυτη την στιγμή κάτω απο αυτό τον κανόνα πέφτουν κάτι blue-sky rear projection απο το carefour.
Δεν λέω, έχουν εξαιρετική εικόνα.

Πωλείται ακόμα η τηλεόραση?

Την βλέπω στα 1072 στο pixmania.. ίσως την θέλει ο αδερφός μου..

Πες του να την πάρει, είναι πολύ καλη τιμή. Αν και pixmania έχω ακούσει πως είναι όλες refurbished.

Αν ενδιαφερεσαι για μικροτερη εχω μια Samsung 40Μ86 ολοκαινουργια σχεδον.Αν θελεις κανονιζουμε καποια διαφορα να σου δωσω,γιατι εμενα μου επεσαν λιγες η ιντσες!!!!

Status
Not open for further replies.