Samsung LE-46F86

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Πωλείτε η προ 2ετιας+ ναυαρχίδα της Samsung LE-46F86 που αρχικά με είχε απογοητεύσει σε σύγκριση με μια Sharp που είχα αλλά στη διάρκεια και μετά από κάποιες ώρες στρωσίματος και ρυθμίσεων αναθεώρησα και την θεώρησα όντως την καλύτερη αγορά τότε . Σήμερα η TV παίζει αξιοπρεπέστατα και παρ όλη την ηλικία της βάζει ακόμα κάτω αρκετά εισαγωγικά μοντέλα της αγοράς στις 46 ίντσες.
Είναι σε άριστη κατάσταση και με extra δεύτερο τηλεκοντρόλ και την δίνω στα 700

ΥΓ. Δεν θα την άλλαζα ακόμα αλλά λέω να πάω για 60αρα

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49293363,00.htm

samsung-le-46f86bd.3770343.jpg

Last edited:
Κώστα καλησπέρα.
Μπορείς ετσι ενδεικτικά να μου πείς πόσες περίπου ώρες έχει παίξει;
Εγγύηση υπάρχει ακόμα;

Σακη εγγύησή δεν έχει πλέον , Η ώρες που έχει παίξει δεν μπορώ να τις δω αλλά λίγη σημασία έχει σε μια lcd . Την έχω 2 χρόνια τώρα και παίζει μέσο όρο 3-4 ώρες τη μέρα αν αυτό βοηθάει . Τις ταινίες μου και τα ματς τα βλέπω στον Προτζεκτορα και τα παιδιά έχουν άλλη στο δωμάτιο τους , συνεπώς η χρήση της είναι περιορισμένη .Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα σ αυτό το διάστημα και είναι σε εξαιρετική κατάστασή . Την έχω κρεμασμένη στον τοίχο με ιδιοκατασκευασμενη βάση την οποία θα δώσω μαζί και αυτή σε όποιον την αγοράσει .

Last edited:
Το πουλάς το θηρίο τελικά Κωστή;

Θα την έπαιρνα για μόνιτορ, αλλά μετά δεν θα είχα σπίτι! :BDBDG54::flipout::flipout:

εχω την ιδια και οφειλω να πω οτι την αλλαζα μονο για led 3d!
τις ωρες που εχει παιξει τις βλεπεις στο σερβις μενου.Εγω την εχω 3ετια και εχει περι τις 2800 ωρες με μ.ο.κανα 3ωρο την μερα...