SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

Εγω παντως, σε τετοια μαγαζια δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα καθοτι ειναι η αρρυθμιστες η ασχημα ρυθμισμενες..
στο public εμένα με αφήσανε να την πειράξω λίγο....

Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

πηρα τηλεφωνο το service της σαμσουνγκ και μου ειπαν οτι δεν εχουν το καινουργιο λογισμικο για να κανω update.τι να πω θα περιμενω να ερθει ενας μηχανικος να δουμε τι θα μου πει

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

Θα περιμένουμε νεώτερα φίλε koloko :drummer:

Στο fnac στο mall έχει την w3000 και την f86 δίπλα δίπλα. Πηγαίνετε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας (τουλάχιστον για hd σήμα)!

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΦΙΛΕ.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 42ΠΦΛ9732 Η W3000 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΦΙΛΙΠΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΝΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΖΟΦΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑΝΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Hz.
H SAMSUNG ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΝΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑΣΤ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1ΟΟΗΖ.. ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΤΒ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ...

πηρα τηλεφωνο το service της σαμσουνγκ και μου ειπαν οτι δεν εχουν το καινουργιο λογισμικο για να κανω update.τι να πω θα περιμενω να ερθει ενας μηχανικος να δουμε τι θα μου πει

Τον κακό τους το καιρό, η οδηγία για το update (107.0 και 107.1) υπάρχει στο site της Samsung (αυτό για τα εξουσιοδοτημένα service) από της 18/01/2008 δεν ξέρω σε πια πόλη είσαι αλλά στη Θεσσαλονίκη έκαναν το update κανονικά.

Τον κακό τους το καιρό, η οδηγία για το update (107.0 και 107.1) υπάρχει στο site της Samsung (αυτό για τα εξουσιοδοτημένα service) από της 18/01/2008 δεν ξέρω σε πια πόλη είσαι αλλά στη Θεσσαλονίκη έκαναν το update κανονικά.

Πρέπει να την πας εκεί την tv για να στην κάνουν update η έρχεται κάποιος σπίτι?

Δίστιχος πρέπει να πας την TV από εκεί, είπαμε στην Ελλάδα ζούμε όχι στην Αγγλία.

αθηνα ειμαι και μου δωσανε τηλεφωνο για service στο γαλατσι πηρα και μου ειπανε δεν το εχουμε τωρα.παρε αυριο τον τεχνικο που ειναι εδω να σου πει τι γινεται γιατι εμεις δεν 3ερουμε.αυριο θα σας ενημερωσω

Στο service menu δεν πειράζουμε τίποτε γιατί δεν υπάρχει reset αν δεν θυμάσαι τη άλλαξες, υπάρχουν ρυθμίσεις που μέχρι και το πάνελ μπορούν να κάψουν και φυσικά χάνεις αυτόματα τη εγγύηση της συσκευής, γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το service menu και αν μπούμε βλέπουμε το Firmware, τις ώρες λειτουργίας της TV και πατάμε το power για να βγούμε αμέσως.

Εγω πως εκανα ρισετ τοτε;

Συμφωνα με το εγκριτο HDTVtest ειναι...

W3000 > F86 > 9632

Δε σε πιανω, αμφισβητας τα εγκριτα ματια μου; :slapface::p

Last edited:

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49295881,00.htm και ειναι και παντα υπερ της sony

6.3;;;:ADFAD2:

Εσύ έκανες reset στης ρυθμίσεις της TV και όχι στο service menu :)

Θελω να πω οτι πατησα το ρισετ ΜΕΣΑ απο το σερβις μενου, οχι το κανονικο μενου. Δεν θυμαμαι αλλα ισως και να μηδενισε το χρονο λειτουργιας οταν το εκανα...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

Θελω να πω οτι πατησα το ρισετ ΜΕΣΑ απο το σερβις μενου, οχι το κανονικο μενου. Δεν θυμαμαι αλλα ισως και να μηδενισε το χρονο λειτουργιας οταν το εκανα...

Εαν έκανες reset μεσα απο το service menu, τότε σίγουρα σου μηδένισε και τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης. Αυτό είναι σίγουρο!

To ειπα διοτι αναφερθηκε πως δεν υπαρχει ρισετ στο σερβις μενου...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

To ειπα διοτι αναφερθηκε πως δεν υπαρχει ρισετ στο σερβις μενου...

Υπάρχει και παρα-υπάρχει! Κι εγώ την έκανα reset όπως λες τη δικιά μου και μηδένισαν οι ώρες λειτουργίας.

εδω αθηνα δεν εχει ερθει το update.περιμενω παλι τηλεφωνο αυριο να δω τι θα γινει

Diladi paidia, etsi gia na katalavo.... auto pou kitousame gia tis ores pou exi to panel sto service menu. den isxi???? diladi tha mporousan na to kanoun reset kai emis na nomizoume oti exoume pari kainourio tv?

pantos kai ego tha ithela pli to firmware upgrade. to xirotero gia mena den einai to banding alla to Triple-Ball-Effect. Ontos einai poli xalia otan vlepis podosfero :-(

Aν στη φερουν σφραγισμενη πολυ δυσκολο να εχει παιξει πιο πριν.

Αλλιως πρεπει να ειναι πολυ π...ης ο πωλητης.