SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

εγω στην F86 τα βαζω στο

low.

δε δοκιμασες ακομα BR?

δε βαζεις και καμια φωτο γιατι εγω δεν ηξερα πως να μειωσω την αναλυση? (και βαριομουνα κι ολας
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:)

να δειξουμε στον κοσμο τι κανει η τηλεοραση!

τωρα εβαλα το ext1 kai ext2 να δω μαυρη οθονη δεν ειναι κανενα προβλημα στο backlight.

για το x box 360 φιλε το καλωδιο hdmi που πηρες απο το plaisio κανει την ιδια δουλεια με το αυθεντικο του x box elite, ή χάνει σε ποιότητα. να ξερω αν είνα να πουλησω το premium που εχω και να παρω το elite,ξερει κανεις?

για το x box 360 φιλε το καλωδιο hdmi που πηρες απο το plaisio κανει την ιδια δουλεια με το αυθεντικο του x box elite, ή χάνει σε ποιότητα. να ξερω αν είνα να πουλησω το premium που εχω και να παρω το elite,ξερει κανεις?

Ζητώντας κατανόηση από τον συντονιστή γιατί τείνουμε να φύγουμε από το θέμα, να σου πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο (Microsoft, internet, γνώστες και έμπειρους χρήστες), αν έχεις την premium με το HDMI είναι ακριβώς ίδια με την Elite, με διαφορά το χρώμα και τον σκληρό. Αν έχεις παλιό premium είναι καθαρά θέμα του αν θέλεις την HDMI σύνδεση ή όχι το αν θα το αλλάξεις. Μην ψαρώνεις με διαφορές στα καλώδια XBOX ή άλλης εταιρείας, αν είναι επώνυμο το καλώδιο και μικρό σχετικά σε μέγεθος (1-3 μέτρα), πάνω κάτω την ίδια απόδοση έχουν.

τωρα εβαλα το ext1 kai ext2 να δω μαυρη οθονη δεν ειναι κανενα προβλημα στο backlight.

Το πρόβλημα το παρατήρησα στο HDMI source, σε απόλυτα σκοτεινό δωμάτιο και με πολύ προσπάθεια. Κοινώς απόλυτα αμελητέο πρόβλημα, απλά για να λέμε και κανά αρνητικό.
Συνεχίζω να είμαι τρομερά ικανοποιημένος από την απόδοση. Μέχρι τέλος εβδομάδας αναμένεται καλιμπράρισμα, οπότε αμέσως μετά θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Οι απόψεις διϊστανται ....:bigcry:

Ποιά είναι τελικά τα + & - της συγκεκριμένης?.
Επίσης είναι κάπως ποιό wide σε σχέση με την Μ86 και κατά 10 εκ. μεγαλύτερη...Γιατί αυτό?

Άν είχατε την δυνατότητα να την πάρετε στα 1800Ε θα παίρνατε αυτή, την Μ86 ή κάποια άλλη?

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Οι απόψεις διϊστανται ....:bigcry:

Ποιά είναι τελικά τα + & - της συγκεκριμένης?.
Επίσης είναι κάπως ποιό wide σε σχέση με την Μ86 και κατά 10 εκ. μεγαλύτερη...Γιατί αυτό?

Άν είχατε την δυνατότητα να την πάρετε στα 1800Ε θα παίρνατε αυτή, την Μ86 ή κάποια άλλη?

Η F86 έχει τα ηχεία στα πλαινά ενώ η Μ86 κάτω από την οθόνη. Ακούγεται ότι φοράνε και οι δύο το ίδιο ακριβώς πάνελ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Η F86 έχει τα ηχεία στα πλαινά ενώ η Μ86 κάτω από την οθόνη. Ακούγεται ότι φοράνε και οι δύο το ίδιο ακριβώς πάνελ...

Άρα αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει μεγαλύτερη :ernaehrung004:

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

οχι ακριβως το ιδιο πανελ.

η Μ86 exei 15.000:1 η F86 25.000:1

(ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο πανελ?)

εξ' αλλου δεν ειναι με τιποτα ιδιες τηλεορασεις. η F86 εχει

1) 15.000:1 παραπανω κοντραστ απο την Μ86

2) 100Hz

3) τα ηχεια ειναι στο πλαι και ακουγεται πιο στερεοφωνικα αφου εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους. (συν του οτι -τουλαχιστον ετσι λεει- εχει 2 subwoofer-

4) πρεπει να εχει και καλυτερο scaler? (για το τηλεοπτικο σημα λεω).

Last edited:

Παντως στο Ηχος-Εικονα η F86 βγαινει καλυτερη απο τις Philips 9632 και 9732. Οι Philips μαλιστα λεει οτι εχουν προβλημα με την κινηση κατι που εχει αναφερθει και σε αλλες δοκιμες και απο χρηστες.

Παντως στο Ηχος-Εικονα η F86 βγαινει καλυτερη απο τις Philips 9632 και 9732. Οι Philips μαλιστα λεει οτι εχουν προβλημα με την κινηση κατι που εχει αναφερθει και σε αλλες δοκιμες και απο χρηστες.
Έτσι όπως πάει η F8 θα σπάσει τα ταμεία και φέτος!
Ήδη έχω πειστεί 99% να την πάρω! Αν τη δω και από κοντά στην έκθεση και ΔΕΝ μου κάνει κλικ κάποια άλλη στα ίδια περίπου λεφτά,την πήρα ευθύς! :smash:

Υ.Γ: Πάντως και εγώ πριν καταλήξω κάπου,ήμουν υπέρ της Philips 9732 με πολύ μικρή διαφορά, αλλά μόλις διάβασα τον ΗΧΟ χθες, άλλαξα γνώμη! :award:

Παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα την αγορα της 40F86 μπορει καποιος με την τηλεοραση να μου πει εντυπωσεις απο 360 κ αν δεχεται 1080p απο component k vga. ^__^

Η 46m86 δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα στην κινηση..δεν ξερω τι κανει η σειρα f αλλα οποιος δει την 46m8 και δει προβλημα στην κινηση (εστω και μικρο) θα ζητησς δημοσιως συγνωμη για παραπληροφορηση..προσοχη: ΟΧΙ με οργανα και φωτογραφιες..οποιος την δει οπως θα την δει σπιτι του..σε κινηση,με ποδοσφαιρο κτλ κτλ..και τιμη κοντα στις 2000..αν αυτο δεν ειναι ευκαιρια..

απο το review

''Performance
HD picture, as we have come to expect, is excellent on this TV. Our usual collection of test discs, including Serenity and Happy Gilmore, looked stunning and we saw plenty of detail in King Kong's fur, too.''

τι αλλο θελετε? :flipout: