SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Προσωπική γνώμη!

Είδα tv στην 40Μ86 και με ικανοποίησε πολύ (δύο κλίκ πίσω από crt)

Αλλά δεν παρατήρησα τίποτα το χειρότερο από τις HD ready που έχω δει, και έχω δει πολλές τελευταία...

Λογικά η F86 θα είναι καλύτερη...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Βρε παιδια η NOVA τουλαχιστον θα παιζει καλα σ αυτην την TV?

Προσεξτε τι θα πειτε!! Αν αλλαξω παλι γνωμη καηκατε!!

Δεν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει τελευταίας γενιάς LCD για να κάνεις ο ίδιος σύγκριση ? Σίγουρα οι πρώτες LCD έπαιζαν χειρότερα από τις CRT, αυτό κατά την γνώμη μου δεν ισχύει πλέον. Ειδικά όταν μιλάμε για LCD στην κατηγορία τιμής που αναφέρεσαι.

Πως και δεν ενδιαφέρεσαι και για την Pioneer 4280XD με τιμή κοντά στα 2000 ?

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Πως και δεν ενδιαφέρεσαι και για την Pioneer 4280XD με τιμή κοντά στα 2000 ?

Την καλύτερη δουλειά θα έκανες να σου πω...

+1000!!!

Την καλύτερη δουλειά θα έκανες να σου πω...

+1000!!!

Παιδια πολυ καλη η τηλεοραση, την εχω τσεκαρει αλλα με χαλαει η αναλυση λογω XBOX360 θελω 1920-1080p και μ αρεσει και η ιδεα των 100hz γιατι βλεπω πολυ μπαλα!! Η αποσταση μου απο την τηλ. θα ειναι περιπου 3 μετρα.

Η γνωμη μου ειναι να παρω οσα πιο πολλα μπορω στην τηλ. κι ας μην χρειαζονται. Στο μελλον ομως?

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Παντως δεν την εχει διαθεσιμη αλλα μονο κατα παραγγελια απο οσο βλεπω...

Καλη τιμη ομως ετσι Πανο?
Για τα χαρακτηριστικα της την περιμεναμε γυρω στις 2.500 και πανω!!

Παιδια πολυ καλη η τηλεοραση, την εχω τσεκαρει αλλα με χαλαει η αναλυση λογω XBOX360 θελω 1920-1080p και μ αρεσει και η ιδεα των 100hz γιατι βλεπω πολυ μπαλα!! Η αποσταση μου απο την τηλ. θα ειναι περιπου 3 μετρα.

Η γνωμη μου ειναι να παρω οσα πιο πολλα μπορω στην τηλ. κι ας μην χρειαζονται. Στο μελλον ομως?

Για το ΧΒΟΧ παω πάσo αλλά η Pioneer είναι εξαιρετική στην απόδοση κινησης (σαν πλάσμα) και ας μην έχει τα 100 Hz..

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Καλη τιμη ομως ετσι Πανο?
Για τα χαρακτηριστικα της την περιμεναμε γυρω στις 2.500 και πανω!!

Στα υπόλοιπα γύρω στα 2500 θα έρθει λογικά. Το technixx έχει αρκετά χαμηλότερες τιμές λόγω εισαγωγής από γερμανία. Έχω την εντύπωση πάντως πως τιμολογιακά θα είναι πιο κοντά στην W3000 παρά στην X3000.

Edit: Νομίζω πως έχει επιλογή 100Hz και η Kuro μέσω του drive mode.

Last edited:
Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Σχετικα καλη ειναι. Ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 40αρα, ενω υπαρχουν αυτη τη στιγμη 46αρες που εχουν στην ιδια τιμη ή και φθηνοτερα. Φυσικα δεν ειναι της τεχνολογιας αυτης της συγκεκριμενης τηλεορασης. Παντως για νεο μοντελο, που οπως φαινεται θα ειναι απο αυτα που θα σχολιαστει πολυ, πιστευω οτι η τιμη ειναι ακρως ικανοποιητικη και ελκυστικη!!!

Παιδια οντως ειναι πολυ καλη τηλεοραση η Kuro αλλα πιστευω πως για την τιμη της Samsung ειναι πολυ καλη αγορα!! Αστε που εγω αμα ανοιξω την τηλεοραση ξεχναω να την κλεισω και εχω ακουσει πολλα για τις Plasma ασχετα αν ειναι λαθος. Που ειναι λαθος δηλ. αλλα δεν θα το ρισκαρα με τοσα που εχω ακουσει και οχι μονο για burn! Παντως δυστυχως επειδη ειμαι μακρυα δεν βλεπω τα καινουργια μοντελα και απο κοντα για να σχηματισω καλυτερη αποψη :frown:!!

Μια χαρά τιμή είναι.Απλά στα υπόλοιπα ελλαδιστάν καταστήματα στα 2500 θα παίζει!!

Αυτή είναι η LED.Εμείς θέλουμε την F86 αλλά το σαββατοκύριακο θα βγει

στη γερμανία...στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ χώρα της ευρώπης