SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Tο Πλαισιο την εφερε με 2199 ε?
Τα χριστουγεννα μπορει και να εχει 1700! Αντε να δουμε!

2099 την εχει το technixx.gr! :BDGBGDB55:´
Πάντως αν διοργανώσουμε powerbuy μεσα απο το φορουμ, μπορουμε από τωρα να την πετυχουμε κοντα στην τιμή που λες!
Μπες στο topic "μαζική αγορά τηλεόρασης" να διαβασεις... :operator:

2170 ευρω η 46"
http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187866/-/Article.html?

1799 ευρώ η 40"
http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/187859/-/Article.html?

Τα μεταφορικά πρέπει να είναι 80 ευρώ. Τώρα παίρνεις ή δεν παίρνεις την 46"άρα;;;

Ρε γμτ. ανεβοκατεβάζω το budget μου +-1000 ευρώ καθε φορά...

δεν χρειζεται να πας στον γιατρο, avclubιτιδα λεγεται και οσο πιο βαθεια βαλεις το χερι στην τσεπη τοσο πιο γρηγορα αναρωνεις:flipout::flipout:

με 2180 ευρω αναρωνεις σε μια ωρα:grandpa:

δεν χρειζεται να πας στον γιατρο, avclubιτιδα λεγεται και οσο πιο βαθεια βαλεις το χερι στην τσεπη τοσο πιο γρηγορα αναρωνεις:flipout::flipout:
με 2180 ευρω αναρωνεις σε μια ωρα:grandpa:

Μιλάμε ξεράθηκα στο γέλιο. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έτσι ειναι. Αν πάρω την 46D3000, πάλι θα γκρινιάζω, διότι "Δεν εχει 1920χ1080 πάνελ", "Αφου θα την κρατήσω για 5-7 χρόνια, τότε γιατί να μην παίζει και FULL-HD", κλπ. δικαιολογιες.

Μιλάμε ξεράθηκα στο γέλιο. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έτσι ειναι. Αν πάρω την 46D3000, πάλι θα γκρινιάζω, διότι "Δεν εχει 1920χ1080 πάνελ", "Αφου θα την κρατήσω για 5-7 χρόνια, τότε γιατί να μην παίζει και FULL-HD", κλπ. δικαιολογιες.

Έτσι όπως τα λες το σκέφτομαι και εγώ για την D3000! :twoguns:
Όμως, σκέψου κι αυτό!
Αν παρεις full-hd tv τώρα,αφενός μεν στα αναλογικά κανάλια θα είναι χειρότερη (λόγω του ότι εικόνα θα ξεχειλώνει περισσότερο για να προσαρμοστεί στα 1920*1080), αφετέρου έτσι και την συνδέσεις με PC, για να παίξεις παιχνίδια σε ανάλυση fullHD, θα θες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ κάρτα γραφικών.... Εδώ ακόμα και σε 1280*1024 τα περισσότερα παιχνίδια με τις σύγχρονες κάρτες κολάνε αν τα βάλεις όλα στο φουλ....

Καλύτερα πάρε μια καλή hd-ready με γρήγορο πάνελ και 100hz τώρα γύρω στα 1300-1700 ευρω, για να βλέπεις και πιο καλά τα αναλογικά και να την χαρείς όσο παίρνει, και μετα από ένα χρόνο, θα έχει βελτιωθεί σημαντικά η τεχνολογία fullHD και θα έχουν πέσει και οι τιμές, οπότε με κάνα 1000αρι ευρω παιρνεις μια κορυφαια Full-HD! :ernaehrung004:

Έτσι κι αλλιώς η διαφορά μεταξύ 768p και 1080p στις 46 ίντζες, δεν είναι σχεδόν καθόλου παρατηρηταία, εκτός και κάθεσαι πολύ κοντά στην τηλεόραση....

Πάρε αργότερα και ένα προβολέα 1080p και εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα νιώσεις τη μαγεία της υψηλής ευκρίνειας και της μεγάλης οθόνης! :worshippy:

Βασικα για PS3 το θέλω το 1920χ1080. Η ευκρίνεια θα είναι καλή, ή θα είναι "θολή" η εικόνα των games;
Να τονίσω ότι ΔΕΝ έχω ακόμα PS3, αλλά θα πάρω σχετικά άμεσα.´

Για να φανταστείς εδώ και στο PS2, η composite έξοδος σε σχέση με την S-Video είναι η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ απο άποψη ευκρίνειας!

Αν μου πείτε ότι τα games θα είναι ΟΚ, τότε έφυγα για την 46D3000 από Γερμανία...(μόλις έρθει)

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=15&Category=69975781&Products=976776,1013335

Φιλε SurfDrifter δεν νομιζω να ειναι θολη η εικονα στα παιχνιδια. Ισα ισα που στις νεες κονσολες μ αυτες τις αναλυσεις πραγματικα παθαινεις ΣΟΚ οταν πρωτοβλεπεις τοσο μεγαλη διαφορα.Εγω επειδη ασχολουμαι αρκετα με gaming και ειδικα με XBOX 1 και XBOX 360 το εχω συνδεσι σε monitor pc σε ανλυση 1920Χ1080 και εχω παθει μεγαλη πλακα!! Τεραστια διαφορα!!Φαντασου σε FULL HD και στις 40" τι θα βλεπεις!!

Εεεεε το LINK του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν ξερω γιατι το εβαλα . Παντως εχουν διαφορες.

Merci! Εν τέλει παράγγειλα την 46D3000 από Γερμανία. Να δούμε πότε τώρα θα την έχουν διαθέσιμη...

Is the Samsung LE40F86BD worth buying over the M86/ M87? In my opinion the answer is a definite yes, due to marginally better blacks and most importantly absence of internal Freeview tuner stutter. And who knows, you may be one of those who can tune out the artifacts and embrace the motion resolution benefits of [100Hz Motion Plus].

Που σημαινει οτι αφου ειναι καλυτερη απο την Μ86(φανταστειτε τη μαυρο θα βγαζει) σειρα και σε λιγο καιρο με τις καταλληλες ρυθμισεις τα 100hz θα σου δινουν αυτο που πραγματικα θελεις ε τοτε αξιζει να περιμενουμε λιγο και να πεσουμε με τα μουτρα πανω της! Samsung δαγκωτο!!

Γιατί είναι καλύτερη ακριβώς, δεν έχω καταλάβει. Ίσα ίσα που λέει ότι είναι οριακά καλύτερο το μαύρο και επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με το "absence of internal Freeview tuner stutter". Απουσία ψηφιακού δέκτη
ή έλλειψη "διαταραχών" στον δέκτη; Δηλαδή ο ψηφιακός δέκτης της M86 έχει πρόβλημα με "διαταραχές"; Μπορούμε να το τσεκάρουμε αυτό από κάποιον κάτοχο; Επίσης αν δεν μπορούν αυτοί οι "ειδικοί" να ρυθμίσουν τα 100Hz ώστε να δείχνει καλά χωρίς artifacts, ποιος θα το κάνει εμείς οι άσχετοι; Περίεργο μου φαίνεται το conclusion αυτού του review.

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

το chip περί 100hz της samsung είναι αποτυχία , από ότι έχω καταλάβει ... Δεν πρόκειται να γίνει κάτι εαν δεν το αναβαθμίσει ...

ετοιμαομαι να παρω την F86!!!!!!!!!!

κατι τελευταιο.

τι πανελ εχει? δεν πιστευω

να χει τιποτα

CM= chi mei optoelectronics

AM

AU klp klp klp.

SP θα ειναι ετσι?

δε θα την ξαναπατησω ετσι με
πανελ κινεζικο.
κανα CM= chi mei optoelectronics

εε?????????????????????????

δε βρηκα καμια ανοιχτη να

τσεκαρω το αυτοκολλητακι πισω δεξια.

τι γραφει τελικα?
πως μπορω να μαθω?

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Γιατί είναι καλύτερη ακριβώς, δεν έχω καταλάβει. Ίσα ίσα που λέει ότι είναι οριακά καλύτερο το μαύρο και επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με το "absence of internal Freeview tuner stutter". Απουσία ψηφιακού δέκτη
ή έλλειψη "διαταραχών" στον δέκτη; Δηλαδή ο ψηφιακός δέκτης της M86 έχει πρόβλημα με "διαταραχές"; Μπορούμε να το τσεκάρουμε αυτό από κάποιον κάτοχο; Επίσης αν δεν μπορούν αυτοί οι "ειδικοί" να ρυθμίσουν τα 100Hz ώστε να δείχνει καλά χωρίς artifacts, ποιος θα το κάνει εμείς οι άσχετοι; Περίεργο μου φαίνεται το conclusion αυτού του review.

Το πρόβλημα της σειράς Μ έχει αναλυθεί εκτενώς στο αντίστοιχο thread του avforums άρα είναι υπαρκτό.

Τα 100Hz στις LCD χρειάζονται κυρίως για θέαση αθλητικών γεγονότων. Το πόσο ενοχλητικά είναι τα artifacts (της σειράς F) σε τέτοιου είδους θέαση είναι σχετικό. Κάποιους μπορεί να μην τους ενοχλεί καθόλου ενώ κάποιοι μπορεί να μην τα βλέπουν καν.

Αν είχα αποκλείσει τις plasma, έδινα πολύ μεγάλη βαρύτητα στην θέαση κινηματογραφικού υλικού και ελάχιστη σε αυτή των αθλητικών και του λοιπού τηλεοπτικού σήματος, οι σειρές M και F θα ήταν η πιο πιθανή αγορά μου.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Το πρόβλημα της σειράς Μ έχει αναλυθεί εκτενώς στο αντίστοιχο thread του avforums άρα είναι υπαρκτό.

Τα 100Hz στις LCD χρειάζονται κυρίως για θέαση αθλητικών γεγονότων. Το πόσο ενοχλητικά είναι τα artifacts (της σειράς F) σε τέτοιου είδους θέαση είναι σχετικό. Κάποιους μπορεί να μην τους ενοχλεί καθόλου ενώ κάποιοι μπορεί να μην τα βλέπουν καν.

Αν είχα αποκλείσει τις plasma, έδινα πολύ μεγάλη βαρύτητα στην θέαση κινηματογραφικού υλικού και ελάχιστη σε αυτή των αθλητικών και του λοιπού τηλεοπτικού σήματος, οι σειρές M και F θα ήταν η πιο πιθανή αγορά μου.

Δεν βρίσκω το thread μήπως μπορείς να μου δώσεις link;

Επίσης για κάποιον που δίνει προτεραιότητα στο τηλεοπτικό σήμα τι θα πρότεινες; Να υποθέσω τη σειρά R;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Τα συγχρονα συστηματα 100 Ηz εξαρτωνται απο την δημιουργια ενδιαμεσων frame που δεν υπαρχουν στο αρχικο σημα κοινως αν Α , Β , C , D ειναι 4 αρχικα frame τοτε τα 100 Hz προσθετουν και ενδιαμεσα που προκυπτουν απο τα αλλα δυο.
Κοινως εχουμε Α , ΑΒ , Β , ΒC , C , CD , D oπου ΑΒ , ΒC , CD τα νεα frame που προκυπτουν με την μεθοδο image interpolation.

Tωρα αν λαβουμε υποψην οτι το τηλεοπτικο σημα (και οχι μονο) ειναι interlaced τοτε το Α αποτελειται απο Α1 και A2 τα οποια με το deinterlacing γινονται Α!!!

Κοινως ξεκιναμε απο Α1 , Α2 , Β1, Β2 , C1 , C2 , D1 , D2 τα οποια γινονται Α , Β , C , D τα οποια γινονται Α , ΑΒ , Β , ΒC , C , CD , D!

Τωρα αν σκεφτουμε και οτι πρεπει να γινει KAI το ταπεινο τηλεοπτικο σημα 720x576 upscale στα 1920x1080 καταλαβαινεται για τι υπολογιστικη ισχυ συζηταμε και για τι software.

Τα συγχρονα συστηματα 100 Ηz εξαρτωνται απο την δημιουργια ενδιαμεσων frame που δεν υπαρχουν στο αρχικο σημα κοινως αν Α , Β , C , D ειναι 4 αρχικα frame τοτε τα 100 Hz προσθετουν και ενδιαμεσα που προκυπτουν απο τα αλλα δυο.
Κοινως εχουμε Α , ΑΒ , Β , ΒC , C , CD , D oπου ΑΒ , ΒC , CD τα νεα frame που προκυπτουν με την μεθοδο image interpolation.

Tωρα αν λαβουμε υποψην οτι το τηλεοπτικο σημα (και οχι μονο) ειναι interlaced τοτε το Α αποτελειται απο Α1 και A2 τα οποια με το deinterlacing γινονται Α!!!

Κοινως ξεκιναμε απο Α1 , Α2 , Β1, Β2 , C1 , C2 , D1 , D2 τα οποια γινονται Α , Β , C , D τα οποια γινονται Α , ΑΒ , Β , ΒC , C , CD , D!

Τωρα αν σκεφτουμε και οτι πρεπει να γινει KAI το ταπεινο τηλεοπτικο σημα 720x576 upscale στα 1920x1080 καταλαβαινεται για τι υπολογιστικη ισχυ συζηταμε και για τι software.

Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή για τα φθηνά μοντέλα (με εξαίρεση ίσως την 3000D)

Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή για τα φθηνά μοντέλα (με εξαίρεση ίσως την 3000D)
Εμ τι νομισες ? οτι θα δεις ποτε αναλογικο σημα της προκοπης απο Full HD ?
η τζαμπα κυκλοφορουν τα plasmata εκει εξω ?