ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ LCD ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ SONY
ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SITE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!!!!!
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PACE ΔΟΡΥΦΩΡΙΚΟ FULL HD.
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ SCART . ΤΟ ΞΕΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗ SCART ΔΙΑ ΜΕΣΩ
CD RECORDER SONY ME ΕΞΟΔΟ HDMI
KATA TA AΛΛΑ ΘΑΥΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑ ΜΑΥΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΩΒ ΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ PHILIPS FULL HD42PLF7962D
ME AMBI LIGHT TI NA ΠΩ !!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!
Χρονια Πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε παιδια με υγεια πανω απ ολα.
Ημουν Αθηνα τις τελευταιες μερες κι ετσι δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη. Πηγα στο Πλαισιο για να δω τις τηλεορασεις απο κοντα. Πραγματικα αν και θα ηθελα να τις δω με τηλεοπτικο σημα γιατι επαιζαν ολες κατι σε HD η Samsung εκανε ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα. Εντυπωσιακα χρωματα, πολυ καλη αναλυση, τελειο το μαυρο, απιθανο το touch on/off και ναι θα το ξαναπω ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ, οσο πιο πολυ την παρακολουθουσα αναμεσα στις αλλες τοσο πιο πολυ κολλαγα μαζι της. Σε τραβαει πολυ αυτη η καθαρη εικονα της. Ρωτησα τον υπευθυνο για τιμη και ενω το ταμπελακι εγραφε 2.090,00 Ε (αν δεν κανω λαθος) μου ειπε οτι μπορει να μου την δωσει με 24 ατοκες δοσεις στην τιμη 2.080,00 Ε. Επισης ρωτησα γιατι δεν υπαρχει πια στο SITE και εκει απλα πηρα ενα χαμογελα, ενα εεεεεεε, αλλο ενα χαμογελο και καμια απαντηση. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μ αρεσε το σκηνικο παντως!!!
ΦΟΒΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!
Μπηκα και στο μενου ,δε κρατηθηκα!!5 ωρες εχει γραψει και ηταν ολες δικες μου αρα μαλλον οκ.
Κι αλλη μια ερωτησουλαΟταν κλεινω την συσκευη και σβηνει το μπλε LEDακι παραμενει καποιο αμυδρο μπλε (σε δωματιο χωρις φως εντελως ετσι..).Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Γεια σας !
Ειμαι και γω κατοχος της πανεμορφης f86 ακομα δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βαλω την λειτουργεια PIP φενετε στο μενου αλλα δεν μπορω να το επιλεξω εχει αλλος το προβλημα αυτο η πρεπει να κανω κατι αλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.