SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Αν και δεν θυμαμε που εχει αναφερθει , εχω την εντυπωση οτι το pip παιζει μονο οταν το εχεις συνδεμενο σε PC .
Για ρινταρετε λιγο καλυτερα το μανουαλιον , καπου θα το διευκρινιζει .

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

παιδια η τηλεοραση ειναι απλα τελεια πειραματιστε της ρυθμισεις και σιγα σιγα θα ωλεπεται ολο και καλυτερα αποτελεσματα.θα διωξεται και το banding και το hallo και κατεβαστε καμια ταινια hd απο το internet να πατηεται την απολυτη ζημια.εγω παντως απο το blue ray toy ps3 δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος..

ΜΕ ΔΟΡΥΦΩΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ASTRA HD KAI ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΕΝΑN PACE
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!!!!!

χρονια πολλά καλή χρονια και από μένα

O προσωπικός μου ΑΓ. Βασίλης μου πήρα μια HDTV και φυσικά την LE40F86BD

σήμερα 31/12/2007

όλα πάρα πολύ ωραία φοβερή η εικόνα και από ένα SAT και από PS3 και XBOS360elite
το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς στο κέντρο έχει ένα καμένο η μάλλον καμένο pixel
λέω μάλλον γιατί φαίνεται μόνο στο μαύρο ένα κόκκινο pix ενώ όταν παίζει δεν φαίνεται κάτι και ένα άσπρο πλαίσιο να βάλω πάνω είναι άσπρο μπλε γίνεται μπλε αυτά τα δοκίμασα από το PC
σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε help

περνώ τηλ την εταιρία , υπάρχει τρόπος με προγραμματάκι να το διόρθωση, η το αγνοώ:bigcry:

και κάτι ακόμα λόγο του προβλήματος που έχω διάβαση για το 1080p από PC 1920x1080 πέρασα το POWERSTRIP αλλα την επιλογή advanced timing options δεν μου την ενεργοποιεί η κάρτα του PC είναι μια NVIDIA 8800ultra 768mb παίζει κάποιο ρόλο

ευχάριστο προκαταβολικά

PS. συνέχεια το μάτι μου πηγαίνει πάνω στο :devil-smiley-029: pixel :chinscratch:

Last edited:

καλημέρα και καλή χρονιά. Είμαι κι εγώ νέος ιδιοκτήτης της F86 και έχω τις εξής απορίες:

1. το μπλε φωτάκι στη βάση της δεν σβήνει ποτέ - σε κατάσταση αναμονής παραμένει ανοιχτό?

2. πως ρυθμίζουμε την εικόνα ώστε σε απλή θέαση dvd που τη δοκίμασα να μη φαίνεται τόσο 'ζωντανή' η εικόνα λες και βλέπεις τηλεταινία (έχει ξανατεθεί το θέμα)

σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλές θεάσεις

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

μου την έφερε ο Αγιο Βασίλης προχτές, 31 Δεκέμβρη, δεν το έγραψα γιατί λόγω ΟΝ telecoms ήμουν τρεις μέρες εκτός internet. out of the box, εξαιρετική. πριν έρθει ο Καστρουνής, δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες ...

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

μου την έφερε ο Αγιο Βασίλης προχτές, 31 Δεκέμβρη, δεν το έγραψα γιατί λόγω ΟΝ telecoms ήμουν τρεις μέρες εκτός internet. out of the box, εξαιρετική. πριν έρθει ο Καστρουνής, δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες ...

Πουαχ , μα τους χιλιους κεφτεδες , πηρες περσινο μοντελο ?:flipout::flipout:
Για μια μερα φορτωθηκες ενα χρονο ?
Καλοριζικη η "αντζελινα σου "

1. το μπλε φωτάκι στη βάση της δεν σβήνει ποτέ - σε κατάσταση αναμονής παραμένει ανοιχτό?

δεν ξέρω αν σε πρόλαβα η το βρήκες. αυτό είναι επιλογή που έχει στο
menu>εγκατασταση>εφε φωτισμου> έχει 4 επιλογές ανάλογα με το τι θες να κάνει

εγώ προσωπικά το έχω κλείσω δεν βρήκα και το θετικό να ανάβει αν κάπως έχει κάποια γνώμη σε τι χρησιμεύει ?

δεν ξέρω αν σε πρόλαβα η το βρήκες. αυτό είναι επιλογή που έχει στο
menu>εγκατασταση>εφε φωτισμου> έχει 4 επιλογές ανάλογα με το τι θες να κάνει

εγώ προσωπικά το έχω κλείσω δεν βρήκα και το θετικό να ανάβει αν κάπως έχει κάποια γνώμη σε τι χρησιμεύει ?

σ' ευχαριστώ για το Post. οχι δεν το ειχα βρει και θα το δοκιμασω το βραδυ που θα γυρισω σπιτι.

Οσον αφορα τις ρυθμισεις στην εικονα, βλεπεις κι εσυ πολυ 'ζωντανη' εικονα στις θεασεις dvd? ειναι κατι που θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μ αυτο...?

Τι θα πει πολύ ζωντανή εικόνα?
Παίξει λίγο με το φωτισμό (οπίσθιος) Εγω τον εχω 8 ή 7
Και επίσσης μη βάζεις στην εικόνα το κινηματογραφική... Βάλε το τυπική

Κάθε πηγή μπορεί να έχει το δικό της.... Τηλεόραση - PC - DVD, DVT.

τωρα βεβαια επεμβαινω σε ξενα χωραφια αλλα στην sony η ρυθμιση cinema αι το backlight στο 4 τη μερα και στο 2 τη νυχτα ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις
βεβαια δεν ξερω τι ισχυει εδω αλλα δοκιμασε τα ολα για να βρεις τι σου αρεσει περισσοτερο

το το συγκεκριμένο site το είδα χτες ψάχνοντας και έχω κάνει τις ρυθμίσεις που λένε
hxxp://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40F86BD/Settings.php

με κάτι ψηλό αλλαγές στην οπειστιά φωτεινότητα. και για πιο αληθινό σε χρώματα έκανα το ίδιο στο δυναμικό προφίλ και είδα αρκετά μεγάλη διαφορά από ένα sat με filmnet συνδεδεμένο με s-video

και μια ερώτηση και από μέν
έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει DVI--->HDMI καλώδιο από το pc ? παίζει 1920x1080 ? εγώ μέχρι στιγμή παίζω με ένα VGA και δεν μου βγάζει ούτε 1280x720 ούτε 1360x768 και φυσικά ούτε 1920x1080

και κάτι ακόμα που είδα έχω firmware versions
T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 2007
20:44:49
υπάρχει πιο καινούρια και από που την κατεβάζουμε η δεν μπορούμε εμείς

το το συγκεκριμένο site το είδα χτες ψάχνοντας και έχω κάνει τις ρυθμίσεις που λένε
hxxp://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-LE40F86BD/Settings.php

με κάτι ψηλό αλλαγές στην οπειστιά φωτεινότητα. και για πιο αληθινό σε χρώματα έκανα το ίδιο στο δυναμικό προφίλ και είδα αρκετά μεγάλη διαφορά από ένα sat με filmnet συνδεδεμένο με s-video

και μια ερώτηση και από μέν
έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει DVI--->HDMI καλώδιο από το pc ? παίζει 1920x1080 ? εγώ μέχρι στιγμή παίζω με ένα VGA και δεν μου βγάζει ούτε 1280x720 ούτε 1360x768 και φυσικά ούτε 1920x1080

και κάτι ακόμα που είδα έχω firmware versions
T-PONFMPEUMD-1007.0
T-PNRPEUS-1001.1
PEONY_ROSE_TR-1006.0
Dec 03 2007
20:44:49
υπάρχει πιο καινούρια και από που την κατεβάζουμε η δεν μπορούμε εμείς

τις ρυθμισεις απ το hdvtest θα τις δοκιμασω κι εγω

οσον αφορα τη συνδεση με pc, μέσω vga, γυρισα σε αναλυση 1920x1080 και η τηλεοραση συγχρονίστηκε κανονικα.

εχει η κάρτα γραφικών σου 1920χ1080?

Εμένα τις αναλύσεις που εχει η κάρτα μου δεν τις παίζει.... ΠΧ 1600χ900 (που ειναι πάλι 16:9) και το θεωρώ απάτη αυτό καθώς στο manual λέει ότι πάιζει όλες τις αναλύσεις μεταξύ των ορίων (1920χ1080)