SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

εχει η κάρτα γραφικών σου 1920χ1080?

Εμένα τις αναλύσεις που εχει η κάρτα μου δεν τις παίζει.... ΠΧ 1600χ900 (που ειναι πάλι 16:9) και το θεωρώ απάτη αυτό καθώς στο manual λέει ότι πάιζει όλες τις αναλύσεις μεταξύ των ορίων (1920χ1080)

προφανως πρεπει η καρτα γραφικων μου να υποστηριζει αναλυση 1920χ1080 αλλοιως δεν θα μου το προτεινε ως επιλογη - ειναι ενα Pavillion της HP.

σημερα θα δοκιμασω και μ εναν φορητο της Dell και θα σας πω τι αναλυσεις σηκωνει στη τηλεοραση

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

για μία μέρα χρησιμοποίησα κι εγώ τις ρυθμίσεις του hdtvtest. και μετά, ήρθε ο Καστρουνής ...:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

για μία μέρα χρησιμοποίησα κι εγώ τις ρυθμίσεις του hdtvtest. και μετά, ήρθε ο Καστρουνής ...:SFGSFGSF:

op ποιος είναι ο κύριος δεν τον γνωρίζω, ο μάγος :joker: με τα δώρα για πες να μάθουμε και εμείς η νέοι δεν βρήκα τίποτα με αυτό το name εδώ μέσα help

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

op ποιος είναι ο κύριος δεν τον γνωρίζω, ο μάγος :joker: με τα δώρα για πες να μάθουμε και εμείς η νέοι δεν βρήκα τίποτα με αυτό το name εδώ μέσα help

μάγος; πιθανόν! αν και μάλλον γνώστης και έμπειρος (+ εξαιρετικός επαγγελματίας) θα έλεγα ...

ο Μανώλης Καστρουνής ρυθμίζει προβολείς και τηλεοράσεις με επαγγελματικά μέσα. συντηρείται με ... καφέδες και περνάει ώρες ατελείωτες με το προβολικό σας μέσο, αποσπώντας του το μέγιστο που μπορεί αυτό να δώσει . αυτά ...

μαγκες και γατονια η γνωμη σας γιατην f86?

μαγκες και γατονια η γνωμη σας γιατην f86?

Εκπληκτική τηλεόραση, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδω και περίπου 20 ημέρες. Ζυγισμένα και ζεστά χρώματα συμπαγής εικόνα και εξαιρετική κίνηση. Πέρασα τα χριστούγεννα περνώντας απο bluray σε HDDVD, μαγικά πράγματα. Λαμβάνοντας υπ'οψιν και πόσο μου στοίχισε (λιγότερο απο 1500) τότε ειλικρινά ήταν το Super Deal της χρονιάς.

Εκπληκτική τηλεόραση, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδω και περίπου 20 ημέρες. Ζυγισμένα και ζεστά χρώματα συμπαγής εικόνα και εξαιρετική κίνηση. Πέρασα τα χριστούγεννα περνώντας απο bluray σε HDDVD, μαγικά πράγματα. Λαμβάνοντας υπ'οψιν και πόσο μου στοίχισε (λιγότερο απο 1500) τότε ειλικρινά ήταν το Super Deal της χρονιάς.

File Ghost exeis yp'opsh sou pou tha th vrw fthnotera?? esy apou thn phres?

εδώ είμαι πάλι

έχω πάρει το hitech το περιοδικό και δοκιμάζω το blu-ray που έχει μέσα
σε ένα PS3 με HDMI και δεν παίζει 1080p αλλα μονο 720p

αν αφαιρέσω την 720p από το PS3 στο display και αφήσω μονο το 1080p το blu-ray παίζει σε 720x540 αν δεν κάνω λάθος το δοκίμασα και σε ένα monitor με HDMI που είναι 1080p και πάλι το ειδιό γίνεται χαίρεται τι φταίει ??

φιλε μου πως παιζει σε τηλεοπτικο?σε ποση αποσταση βλεπεις?καλοριζικη κιολας...

φιλε μου πως παιζει σε τηλεοπτικο?σε ποση αποσταση βλεπεις?καλοριζικη κιολας...

Εγώ βλέπω από τα 3.5 μέτρα κανονικά, αλλά άμα κάθομαι στο πάσο για ουζάκι, βλέπω από τα 1.5-2 χωρίς πρόβλημα. Τα κανάλια που πιάνω στην περιοχή μου καλά (Γλυφάδα :bigcry:) μου δίνουν εξαιρετική εικόνα. Τη συγκρίνω με μία παλιότερο μοντέλο sony 32άρα και με μία καινούργια LG 42 άρα που έχει γείτονας. Από την ώρα που είδε τη δικιά μου , δεν ξαναμίλησε καθόλου... Ούτε που χαιρέτησε φεύγοντας...
Παιδιά η τηλεόραση είναι άριστη. Υποθέτω ότι και οι ακριβές SONY πρέπει να είναι πολύ καλές αλλά είναι πιο ακριβές, πάνω από το "ψυχολογικό φράγμα" των 2000 Ευρώ...
Με DVD ή λήψη μέσω δορυφορικού δέκτη (παλιό μοντέλο της B&O , μόνο SCART) σε Ευρωπαϊκά κανάλια είναι μαμάτη!!!

Αυτο το part με το γειτονα ............τα λεει ολα
Ευτηχως που δεν ειχες και καμμια Χ 3500 , θα ετρωγες και ξυλο .
Καλου κακου αμα στο μελλον παρεις καμμια Kuro .........ασφαλισε το σπιτι σου για φωτια:flipout::flipout:

εβαλες δικες σου ρυθμισεις η απο καποιο site?τιμη καλη?γιατι κατω απο 2000 δεν την εχω βρει..

Last edited:

και το πρακτικερ τοσο λεει αλλα αξιοπιστια?

εβαλες δικες σου ρυθμισεις η απο καποιο site?τιμη καλη?γιατι κατω απο 2000 δεν την εχω βρει..
Στη ρύθμιση κινηματογράφου έβαλα τις ρυθμίσεις από το Αγγλικό σάιτ, με λίγο παραπάνω οπίσθο φωτισμό.
Την πήρα 1960 με 12 άτοκες δόσεις από τον Κωτσόβολο. Η τηλεόραση ήρθε με 0 ώρες στο πάνελ, το κουτί της ήταν πεντακάθαρο, οι μεταφορείς την έβγαλαν και την τοποθέτησαν επαγγελματικά, τι να σας πω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Πήραμε βέβαια δύο ίδιες τηλεοράσεις μαζί, αλλά θεωρώ ότι αν τον πιέσεις θα σου κάνει την ίδια τιμή. Και στο πλαίσιο έριξαν την τιμή χθες. Επίσης καλή τιμή μου έκανε κι ο Κοσμάς (που διαφημίζει εδώ μέσα) σε ένα DVD Recorder Pioneer, οπότε ίσως σου κάνει τιμή και για την Samsung.

Ο vasdar έγραψε κάτι για μία electronet που κάνει επίσης άψογες τιμές, δεν τον ρωτάς?
Θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις παραεισαγωγές γιατί η εγγύηση παρέχεται από το κατάστημα. Τέτοια καταστήματα ανοίγουν και κλείνουν για πλάκα. Για άλλα πράγματα κι εγώ ψωνίζω από τον φθηνότερο (pixmania, technikdirect.de, perfectshop, fan-electric κλπ.) Αλλά για μία τηλεόραση που αν σου κάτσει στραβή θα σκάσεις κανένα χιλιάρικο για επισκευή, δεν το ρισκάρω.

παιδια έρχονται οι εκπτωσεις... Αν κάνει κανά τρελό το public πάλι... και βάλει κανά 10-15% τότε θα πεσει πολύ

Ξ•Ξ³ΟŽ Ξ±Ξ³ΟŒΟΞ±ΟƒΞ± προχθΞ*Ο‚ Ξ±Ο€ΟŒ Expert 2 samsung. Ξ ΞΉΟ‚ ΞϴΞ—Ο‡Ξϴ 2340 Ξϴυρά! Ξ ΞΏΟ…Ο‚ ΞϴΗπα ΟŒΟ„ΞΉ public ΞΊΞ±ΞΉ praktiker τις Ξ*χουν 1800 (Ξ±Ο‚ ΞϴΞ—Ξ½Ξ±ΞΉ καλά το Ο€Ξ±ΟΟŒΞ½ forum Ξ³ΞΉΞ± τις πληροφορΗΞϴΟ‚ που ΞΌΞ±Ο‚ Ξ´Ξ—Ξ½ΞϴΞΉ!) ΞΊΞ±ΞΉ ΞΌΞϴτά Ξ±Ο€ΟŒ ΞΌΞ—Ξ½ΞΉ σύσκΞϴψη, ΞΌΞΏΟ… τις Ξ*Ξ´Ο‰ΟƒΞ±Ξ½ Ο„ΟŒΟƒΞΏ. ΞŸΟ€ΟŒΟ„Ξϴ ΟŒΟƒΞΏΞΉ ΞϴΞ½Ξ´ΞΉΞ±Ο†Ξ*ρονται Ξ³ΞΉΞ± την τηλΞϴΟŒΟΞ±ΟƒΞ· πα΢αρΞ*ΟˆΟ„Ξϴ ΟƒΞϴ Ξ´ΞΉΞ¬Ο†ΞΏΟΞ± καταστΠματα, Ξ½ΞΏΞΌΞ—ΞΆΟ‰ ΞϴΞ—Ξ½Ξ±ΞΉ ΞϴΟ†ΞΉΞΊΟ„ΟŒ Ξ½Ξ± την πάρΞϴΟ„Ξϴ κάτω Ξ±Ο€ΟŒ 2000 (ΞΉΞ´ΞΉΞ±Ξ—Ο„Ξϴρα Ξ±Ξ½ μπορΞϴΗται Ξ½Ξ± Ο€Ξ»Ξ·ΟΟŽΟƒΞϴΟ„Ξϴ ΞΌΞϴτρητοΗς)

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

ΜΕΓΕΙΑ ΜΟΥ !!!

Από χτες το πρωί είμαι και εγώ κάτοχος της 40F86.

Η τηλεόραση είναι SUPER, και ακόμα δεν έχω δει τις πραγματικές της δυνατότητες, δλδ HD.

προς το παρόν ψάχνομαι για καλές ρυθμίσεις.