SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΗΔΗ Η LE40F86 ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1550€, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ TA SITE.. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ.. ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET.. KAI ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η SONY ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗ SAMSUNG ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SONY.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΤΟΥΣ Η SONY EXEI ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1500- 3000 ΓΙΑ ΜΙΑ TV ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.. ΗΜΑΡΤΟΝ.. ΑΥΤΑ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ..

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Φίλε AIGEIROS, καλώς ήρθες αρχικά στην παρέα μας :ernaehrung004:

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά, γιατί τα κεφαλαία σε ένα φόρουμ δηλώνουν ότι φωνάζει κάποιος. Είναι και κουραστικά στο διάβασμα συν τις άλλοις :grinning-smiley-043

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΗΔΗ Η LE40F86 ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1550€, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ TA SITE.. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ.. ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET.. KAI ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η SONY ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗ SAMSUNG ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ SONY.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΤΟΥΣ Η SONY EXEI ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1500- 3000 ΓΙΑ ΜΙΑ TV ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.. ΗΜΑΡΤΟΝ.. ΑΥΤΑ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ..

Και οι Ferrari δεν έχουν μεγάλο μπορμπαγκάζ και πίσω κάθισμα για το μωρό.....ήμαρτον!!!! άσε που δεν πουλάνε και καθόλου....τα DAEWOO πουλάνε τα εκατονταπλάσια...

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά είναι off topic

Και οι Ferrari δεν έχουν μεγάλο μπορμπαγκάζ και πίσω κάθισμα για το μωρό.....ήμαρτον!!!! άσε που δεν πουλάνε και καθόλου....τα DAEWOO πουλάνε τα εκατονταπλάσια...

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά είναι off topic

δηλαδη φιλε μου μου λες οτι η sony ειναι ferrari και η samsung daewoo... αν και νομιζω οτι δεν ισχυει θα μου πεις ειναι προσωπικη μου αποψη.. θα σου πω 2 πραγματα:
1ον: μέχρι πρότεινος σε οτι ηλεκτρονικο και να έπαιρνα ηταν sony..ημουν και ειμαι τρελλος sonakias.
2ον: επειδη sony ηθελα να παρω μετα απο ατελειωτες ωρες ερευνων σε αυτο το θεμα θα σου πω το εξής: περα απο τις οποιες κρητικές κάτι που θα έπρεπε να μας απασχολει είναι ότι η sony εδω και μερικα χρόνια χρησιμοποιεί τα panel της phillips και τους επεξεργαστές της samsung..

2ον: επειδη sony ηθελα να παρω μετα απο ατελειωτες ωρες ερευνων σε αυτο το θεμα θα σου πω το εξής: περα απο τις οποιες κρητικές κάτι που θα έπρεπε να μας απασχολει είναι ότι η sony εδω και μερικα χρόνια χρησιμοποιεί τα panel της phillips και τους επεξεργαστές της samsung..

Στα μεν πανελ υπαρχει συνεργασια υπο την μορφη της εταιρειας S-LCD στην οποια εχουν οι δυο κατασκευαστες απο 50% , στους επεξεργαστες μαλλον εχεις μπερδευτει καθως αγοραζουν απο τριτους κατσκευαστες οπως η Trident Micro ,ενω οι κορυφαιες Sony πχ. Χ3500 χρησιμοποιουν τους επεξεργστες της ιδιας της Sony (γι' αυτο και η εικονα ειναι ανωτερη απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει στην αγορα).

Η Sony σιγουρα δεν ειναι Ferrari , μαλλον πιο κοντα σε BMW η Αudi θα ελεγα , η Samsung ειναι κατι σαν την VW η την Οpel.

Last edited:

με συγχωρείς φίλε μου αλλά έχεις άδικο.δεν χρησιμοποιεί πάνελ.Έχει ΚΟΙΝΗ παραγωγή πάνελ με τη samsung 50-50.όσον αφορά τους επεξεργαστές είναι της SONY και μόνο.Ουδεμία σχέση με τη philips.όσον αφορά τις πωλήσεις ότι έκανε έκανε το 2007 να δούμε τώρα το 2008 που ο κόσμος πήρε χαμπάρι την απάτη της και με τα προβλήματα της που γινε ρεζίλι

Συμφωνώ με τον GEOGEOGEO στο θέμα πανελ...για την απάτη δεν κατάλαβα τι έπαιξε...έχασα κανα επεισόδιο?

Συνδεσα την F με HDMI καλωδιο με το ΗΤPC και απλα επαθα πλακα...Καμια σχεση με το απλο VGA που ειχα πριν...επιτελους βλεπω πραγματικο BD και MKV απο το PC...
Στα παιχνιδια η κινηση ειναι φοβερη , τα χρωματα πολυ ζωντανα και απλα χαιρεσαι να παιζεις...

Το μονο προβλήμα μου ειναι με το PRO...
Oτι αναλυση και να βαλω δεν μου παιζει σε FullScreen...Μηπως ειχε τυχει σε κανεναν το ιδιο και ξερει τι να κανω??
Αυτο συμβαινει μονο με το προ ομως..Mε COD 4 επαιξε αψογα...

ΥΓ-Θα παρακαλουσα αν μπορουσατε να μου πειτε τι ρυθμισεις εχετε κανει ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ΟΜΩΣ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΝΙΚΟΣ!!!

Συμφωνώ με τον GEOGEOGEO στο θέμα πανελ...για την απάτη δεν κατάλαβα τι έπαιξε...έχασα κανα επεισόδιο?

εννοώ στην κοροιδία του κόσμου με τα τόσα προβλήματα.Ο άλλος σου λέει άλλαξε 6!!! κομμάτια F86 όλες με προβλήματα!!

εννοώ στην κοροιδία του κόσμου με τα τόσα προβλήματα.Ο άλλος σου λέει άλλαξε 6!!! κομμάτια F86 όλες με προβλήματα!![/quot

δηλαδη φιλε εννοεις οτι η f86 έχει προβλήματα?? δεν αξίζει σαν αγορά??

εννοώ στην κοροιδία του κόσμου με τα τόσα προβλήματα.Ο άλλος σου λέει άλλαξε 6!!! κομμάτια F86 όλες με προβλήματα!!
εγω πάντως προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τη συγκεκριμενη τηλεοραση οπως φανταζομαι και ο καμπριο

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ ???????

ένας τύπος στην αγγλία εκεί ο συνήθης αριθμός είναι η βασικη αγορά και replacement set

εγω πάντως προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τη συγκεκριμενη τηλεοραση οπως φανταζομαι και ο καμπριο

ε εντάξει υπάρχουν κάποιες χωρίς πρόβλημα αλλά λίγες είναι

εννοώ στην κοροιδία του κόσμου με τα τόσα προβλήματα.Ο άλλος σου λέει άλλαξε 6!!! κομμάτια F86 όλες με προβλήματα!![/quot

δηλαδη φιλε εννοεις οτι η f86 έχει προβλήματα?? δεν αξίζει σαν αγορά??

Ναι δυστυχώς.Αν και σε απόδοση είναι πολύ καλή σε αξιοπιστία μηδέν

Ουτε εγω εχω προβλημα ..και συνεχιζω να μην καταλαβαινω προς τι αυτο το μισος γιαυτο το μοντελο!!!!!

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Δεν ειναι like no other :ADFADF1: