SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

thnx, κι αυτη πιο ασχημη απ την προηγουμενη

κατι δε παει καλα με τους ντιζαινερς των σονυ/σαμσουνγκ φετος:sleepey:

τουλαχιστον αλλο μαυρο με στρας αλλο κοκκινο!

αυτοματα... κάνει auto search και τα βρίσκει

αυτοματα... κάνει auto search και τα βρίσκει
Mε αυτοματο σκαναρισμα οποια χωρα και αν βαλεις επιλογη δεν τα βρισκει οποτε βρηκα την συχνοτητα της ερτ ψηφιακης 690ΜΗ ή 690000ΚΗ και με χειροκινητο σκαναρισμα τα βρηκα με καλη ποιοτητα εικονας!Η κεντρικη κεραια ειναι ακριβως απο κατω απο το σημειο εκπομπης του Υμητου γι αυτο!

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Γεια σας
Ειμαι ετοιμος να παρω την 40f86 και θελω να μου πειτε πως ειναι η εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα.Ειναι τοσο χαλια οσο ειναι και στα καταστήματα? Αποσταση που θα βλεπω περιπου 4μετρα. Θα έπερνα την Α656 που λενε οτι εχει καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικά αλλα με χαλαει το design της. Για πειτε μου αν μου πειτε το οκ εφυγα σημερα να την παρω

Γεια σας
Ειμαι ετοιμος να παρω την 40f86 και θελω να μου πειτε πως ειναι η εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα.Ειναι τοσο χαλια οσο ειναι και στα καταστήματα? Αποσταση που θα βλεπω περιπου 4μετρα. Θα έπερνα την Α656 που λενε οτι εχει καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικά αλλα με χαλαει το design της. Για πειτε μου αν μου πειτε το οκ εφυγα σημερα να την παρω

εγω παλι γιατι θεωρω την toshiba zf αριστη επιλογη.
τεσπα απο 4μ και 40αρα θαρρω πως εισαι οκ για να μην βλεπεις τα χαλια του τηλεοπτικου σηματος οποια και να παρεις.
εχει βεβαια ενα πρoβαδισμα η a656 αλλα αυτο το διαμαντε και μενα με χαλασε παρα πολυ.

Πια η διαφορα στην τιμη στις 40 και 46 με α656;

Στα 4μ μια χαρα βλεπεις. Στο κατω κατω τοσα χρονια 28αρα (crt) εχω. Εξαλου σε μεγαλη οθονη δεν μπορω να παρακολουθησω υποτιτλους, με πιανει ζαλαδα οπως και στους κιν/φους στις πρωτες σειρες.
Αλλα πειτε μου ρε παιδια σε αυτο που ρωτησα, σε εσας που εχετε την f86 ειστε ευχαριστημενοι με το τηλεοπτικο σημα? Για τα υπολοιπα σηματα δεν ρωταω διο υποθετω οτι ειναι άριστη , και στο κατω κατω ποσε ταινεις HD θα δει κανεις?

Θυμίσου ότι η 40άρα σε DVD 2.35:1 γίνεται περίπου 37-38άρα, οπότε ναι μεν δεν θα ζαλίζεσαι αλλά τα κυάλια σου θα τα θέλεις από τα 4 μέτρα. Μην συγκρίνεις με CRT, και μην ξεχνάς ότι τώρα μπορεί να μην έχει πολλά HD, αλλά σε ένα-δύο χρόνια θα έχει σίγουρα παραπάνω δυνατότητες και ίσως και περισσότερα ψηφιακά κανάλια. Εκτός αν αγοράζεις τηλεόραση κάθε 2-3 χρόνια.

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Στα 4μ μια χαρα βλεπεις. Στο κατω κατω τοσα χρονια 28αρα (crt) εχω. Εξαλου σε μεγαλη οθονη δεν μπορω να παρακολουθησω υποτιτλους, με πιανει ζαλαδα οπως και στους κιν/φους στις πρωτες σειρες.
Αλλα πειτε μου ρε παιδια σε αυτο που ρωτησα, σε εσας που εχετε την f86 ειστε ευχαριστημενοι με το τηλεοπτικο σημα? Για τα υπολοιπα σηματα δεν ρωταω διο υποθετω οτι ειναι άριστη , και στο κατω κατω ποσε ταινεις HD θα δει κανεις?
Φίλε μου αυτό που κατάλαβα στην μέχρι τώρα ερευνά μου στην καλύτερη περίπτωση και με το καλύτερο δυνατό σήμα που μπορεί να σου δώσει η κεραία σου εδώ στο Μπαγκλαντές που ζούμε το τηλεοπτικό σου θα είναι μέτριο. Στην καλύτερη περίπτωση! Σε μια μέση κατάσταση αυτό που θα βλέπεις θα είναι απλά ανεκτό. Και εδώ γεννάται το μέγα ερώτημα. Με δεδομένο ότι είσαι στα 4 μέτρα (εγώ στα 3.5) παίρνουμε 40άρα και βλέπουμε νορμάλ τηλεοπτικό και κάθε φορά που παίζουμε PS3 η βλέπουμε κανένα DVD θα λέμε γμτ να είχα πάρει 46 ή αγοράζουμε 46 και όποτε βλέπουμε τηλεοπτικό κλαίμε τα λεφτά μας?

Βαριεμαι αφανταστα, αλλα μια μερα θα μου ερθει η ορεξη να βγαλω φωτο οταν π.χ η τηλεοραση μου παιζει τις ειδησεις του μεγκα (δεν λεω για το top gear του σκαι που νομιζεις οτι ειναι ειτσντι) για να μου πειτε για τη φτωχη εκπομπη σηματος. Στις περισσοτερες περιπτωσεις φταιει η τηλεοραση σας και η αντεννα.

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Βαριεμαι αφανταστα, αλλα μια μερα θα μου ερθει η ορεξη να βγαλω φωτο οταν π.χ η τηλεοραση μου παιζει τις ειδησεις του μεγκα (δεν λεω για το top gear του σκαι που νομιζεις οτι ειναι ειτσντι) για να μου πειτε για τη φτωχη εκπομπη σηματος. Στις περισσοτερες περιπτωσεις φταιει η τηλεοραση σας και η αντεννα.

Πες τα , πες τα ..... !!!!! ...κι εγώ μαζί σου....-bye-

Συμφωνώ πλην εξαιρέσεων. Πχ Αντ1 δεν έχω δει πουθενά να παίζει καλά, τα χρώματα είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και η ευκρίνεια ανύπαρκτη, σαν να τον έπλυνες με Softex.

χαλια ο αντ1.αντιθετως εμενα αλφα και μεγκα παιζουν τελεια.αλλα με την εξωτερικη που εχω βαλει βλεπω τελεια σχεδον ολα τα καναλια αλλα δεν εχω κανενα εμποδιο προς τον υμηττο

O ant1 σε εμενα να τον πιεις στο ποτηρι. Και εχω περιπου 1.693 εμποδια μεχρι τον υμηττο