SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Πως δινεις ηχο στην tv σου απο το pc? Γιατι εγω δεν τα εχω καταφερει ακομα και δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα της τηλεορασης.
Ήχο από το pc στην τηλεόραση δεν κατάφερα να πάρω μέσω hdmi (και μιλάμε για μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με έξοδο hdmi που αναφέρει ότι υποστηρίζει και ήχο). Σύνδεσα τον ήχο αναλογικά. Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί από πολλούς για της συνδέσεις μέσω hdmi με pc για την συγκεκριμένη τηλεόραση (αλλά έχω διαβάσει και ανάλογα προβλήματα ήχου με άλλες τηλεοράσεις). Προς το παρόν δεν έχω συνδέσει κάποια άλλη συσκευή με hdmi εκτός το pc, πάντως η εικόνα από HD υλικό από το pc είναι καταπληκτική.

Την εχω 8 μήνες και δεν εχω δοκιμάσει το hdmi. Με βάζεται σε σκέψεις

Χτες είδα άλλες δύο οθόνες της σειράς F86, στα σπίτια δύο γνωστών μου που ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την τηλεόρασή τους. Με διαβεβαίωναν πως δεν έχουν το πρόβλημα, και είπα να πάω να τις δω. Οι συγκεκριμένες ήταν 40αρες.

Βάζω λοιπόν ένα μονοχρωματικό background στο htpc, ρυθμίζω την εικόνα σε movie mode, backlight 4 (από dynamic που το είχαν και οι δύο) και ... ΕΙΔΟΥ, το scrolling lines effect μπροστά μας.

Συνολικά έχω δει 5 οθόνες, 2 46αρες και 3 40αρες και μόνο μία!!! από τις 5 δεν το κάνει. Όλες οι υπόλοιπες το κάνουν, λιγότερο ή περισσότερο έντονα.

Πλέον πιστεύω πως η συγκεκριμένη σειρά είναι ουσιαστικά προβληματική και είναι απλώς τύχη να έχεις κομμάτι που δεν παρουσιάζει το πρόβλημα. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν παίζουν με τις ρυθμίσεις, την έχουν στο default dynamic mode και έτσι δε βλέπουν το ΥΠΑΡΚΤΟ πρόβλημα.

Θα την επιστρέψω να μου την πιστώσουν, και δεν έχει ούτε ευρώ πλέον από μένα η samsung.

mp

πολλα προβληματα οι samsung-panasonic(px7) παρατηρω οσο ειμαι στο φορουμ εδω και εναν χρονο.

Έχω μια τηλεόραση F8
Εχτές πήρα το Ps3 και ενό το σύνδεσα με ένα dmi καλώδιο όταν πάω να ρυθμίσω την ανάλυση στο display settings με 1080p η οθόνη πρασσινίζει χάνεται και λέει ότι το σήμα δεν υποστηρίζεται.

Τι να κάνω;;;;;;;;;;;

Τότε μάλλον είναι θέμα καλωδίου, αν και είναι περίεργο που βγάζει μήνυμα η τηλεόραση πως δεν υποστηρίζεται το σήμα.

Κι εγω έτσι πιστεύω πως φταίει το καλώδιο
Αλλα και παράλληλα όντως είναι πολύ παράξενο που μου ωγάζει αυτό το μήνυμα.

Κανένα καλό HDMI έχει κανείς να προτείνει;

Ήχο από το pc στην τηλεόραση δεν κατάφερα να πάρω μέσω hdmi (και μιλάμε για μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με έξοδο hdmi που αναφέρει ότι υποστηρίζει και ήχο). Σύνδεσα τον ήχο αναλογικά. Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί από πολλούς για της συνδέσεις μέσω hdmi με pc για την συγκεκριμένη τηλεόραση (αλλά έχω διαβάσει και ανάλογα προβλήματα ήχου με άλλες τηλεοράσεις). Προς το παρόν δεν έχω συνδέσει κάποια άλλη συσκευή με hdmi εκτός το pc, πάντως η εικόνα από HD υλικό από το pc είναι καταπληκτική.
Εγω δυστυχως δεν εχω καταφερει ουτε αναλογικα να παρω ηχο. Ακουω με ακουστικα απο το htpc.:furious3:

Τελικά η samsung μου επεστράφη και πιστώθηκε (έγινε κλιματιστικό και διάφορα άλλα παρελκόμενα).
Σκέφτομαι για την Sony W4000 στις 46 ίντσες. Είναι κάπως πιο ακριβή από τα 1299 που είχα δώσει για τη samsung, αλλά τουλάχιστο απ' όσα διάβασα δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Επειδή από Δευτέρα λέω να πάω να την χτυπήσω, αν κάποιος έχει κάτι αρνητικό να γράψει για τη Sony, θα με ενδιέφερε.

mp

Πάντως εγώ μόλις εφτιαξα το MEDIAPC μου (Ε8500, 4GB RAM, 1,5 ΤΒ HDD, ATI 4870 VGA) και το σύνδεσα μέσω HDMI και έχω και ήχο μέσω HDMI. Μπορώ να πω ότι η εικόνα είναι απλώς αξεπέραστη. Είχα ακούσει για τριδιάστατη εικόνα αλλά όταν την είδα έπαθα πλάκα. Βέβαια βλέπω μόνο έργα σε 1080p 24p αφού έχω κατεβάσει περίπου στα 85 HD έργα από rapidshare

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Χαιρετώ την παρέα,ύστερα από διάβασμα 101 σελίδων βλέπω πως έχετε εμβαθύνει αρκετά στις ρυθμίσεις και στο ψάξιμο των τιμών.Άλλα από βάσεις τι γνώμη έχετε;Μόλις μετακόμισα σε δικό μου σπίτι κι έχει μια τέλεια θέση πάνω από το τζάκι,έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις.
Πρώτον είναι συμβατή η κούκλα μας με αυτήν http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=Samsung&category=69977541&catalog=19 ,γιατί έχει όλες τις παρόμοιες εκτός από την F;
Δεύτερον,την έχει πάρει κάποιος φίλος ή έστω αν την έχει δει σε λειτουργία.
Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Aν και δεν εχει το μοντελο στη λιστα, ειναι απολυτα συμβατη. Μαλιστα συνδεεται με την τιβι και χειριζεσαι τις κινησεις του με το τηλεκοντρολ.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση,κι εγώ αυτό με το κομπιουτεράκι πρόσεξα και ψήθηκα περισσότερο γιατί έχουμε πήξει στα κουμπιά.
Όποτε απομένει έρευνα αγοράς για το που θα τη βρούμε στην καλύτερη τιμή.:BDGBGDB55:

Που το ξέθαψα ε!
Υπάρχει καμία ρύθμιση που να μου διαφεύγει;
Ανοίγοντας μια πηγή που την έχουμε συνδέσει μέσω hdmi,να μας εμφανίζει κατευθείαν εικόνα,και να μην χρειάζεται να πατάμε 4-5 φορές το source μέχρι να φτάσουμε στην συσκευή που θέλουμε;
Π.χ. όπως γίνεται όταν έχουμε σύνδεση με scart.

Που το ξέθαψα ε!
Υπάρχει καμία ρύθμιση που να μου διαφεύγει;
Ανοίγοντας μια πηγή που την έχουμε συνδέσει μέσω hdmi,να μας εμφανίζει κατευθείαν εικόνα,και να μην χρειάζεται να πατάμε 4-5 φορές το source μέχρι να φτάσουμε στην συσκευή που θέλουμε;
Π.χ. όπως γίνεται όταν έχουμε σύνδεση με scart.

Το ίδιο αντιμετωπίζω...
Άσε μεγάλο παίδεμα.
Αν ξέρει κάποιος κάτι…..

Παίδες, ποια είναι η τελευταία έκδοση firmware που κυκλοφορεί για την 46F86?
Η δικιά μου φοράει την 1007.0

Μα καλά, πουλήσατε κιόλας τις 46F σας?
Οποιος αποφασίσει να δει την έκδοση firmware στο service menu, να λάβει σοβαρά υπ' όψη του ότι θα χάσει όλες τις ρυθμίσεις εικόνας που έχει κάνει σε όλες τις εισόδους..

Φαντάζομαι πως της 40 άρας δεν είναι ίδιες;
Αν ναι,πες μου πως θα το δω να στις πω.