SAMSUNG LE26R86BD, δεν μπορω να ρυθμισω ψηφιακα καναλια

nasos21

New member
19 March 2011
25
0
Οταν μπαινω στο dtv mode, στις ρυθμισεις το section για την ρυθμιση καναλιων ειναι "σβησμενο" και δεν μπορω να εχω προσβαση.
Τι μπορει να φταιει; Υπαρχει τροπος να κανω restore τα factory settings;
Το manual εχει χαθει στην μετακομιση :P...

Y.Γ. καλως σας βρηκα, μετα απο 2 χρονια παρακολουθησης του φορουμ, αποφασισα να κανω εγγραφη.

Καλημέρα και καλωσόρισες στη παρέα μας, είσαι σίγουρος ότι το μοντέλο αυτο έχει ψηφιακό δεκτή mpeg4 για να πιάσεις τα ψηφιακά κανάλια;

mpeg2 εχει σιγουρα, τα εχω βρει τα καναλια, απλα ηθελα να τσεκαρω αμα εχει mpeg4 γτ δν θυμαμαι αμα εχει...
Απλα σκεφτομουν να παρω την καρτα της Notion για mpeg4 ή να παρω εναν αποκωδικοποιητη mpeg4.
Και ηθελα να δω αμα εχει....
Στο ιντερνετ δεν βρισκω πολλες πληροφοριες...

Οχι δεν εχει mpeg 4 η συγκεκριμενη.Οποτε η καρτα neotion περνεις η αποκοδικοποιητη.

προσεξα και κατι αλλο, δεν μπορω να εχς προσβαση στο hdmi και στο rca
οταν πατας source στο τηλεκοντρολ μονο τα scart μου εμφανιζει...

Υπαρχει τροπος να κανω master reset μπας και γινει τιποτα?
Μπορω να κανω firmware update μηπως διορθωθει? (αν φυσικα υπαρχει νεο firm.)

στην f86 αν δεν έχεις κάτι συνδεδεμένο και ανοικτό σρην hdmi δεν στην εμφανίζει

δοκίμασε και συνέδεσε κάποια συσκευή στην hdmi και ξαναδοκίμασε

Έχω και εγώ το το ίδιο μοντέλο samsung tv και της πήρα αυτή την κάρτα http://images.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.807404.jpg για τα ψηφιακά κανάλια mpeg-4 και δουλεύει μια χαρά !!!
το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι το πώς βάζω το κάθε κανάλι στο νούμερο που θέλω εγώ στο τηλεκοντρόλ… :(

Και εγω εχω τηλεοραση samsung LE32R86BD και εγκατεστησα χθες καρτα neotion για mpeg 4. Βρηκα τα καναλια αλλα δεν μπορω να τα βαλω στην σειρα που θελω. Το μενου της dtv ειναι σβησμενο και δεν μπορω να κανω τροποποιηση. Υπαρχει καποια λύση? H αναβαθμιση firmware θα με βοηθήσει?
ps Δεν εχω το ιδιο μοντελο τηλεορασης αλλα εχω το ιδιο προβλημα γιαυτο δεν ανοιξα καινουργιο thread.

H samsung εδωσε την απαντηση.Δεν υπαρχει τροπος να ρυθμιτουν τα καναλια γιατι απλα η τηλεοραση δεν ειναι συμβατη με την καρτα της Neotion ασχετα τι γραφει το site της Neotion . Αν παρολα αυτα καποιος το ελυσε το θεμα ας το πει. Ευχαριστω πολυ.