Samsung LE32A558 στα 430ευρω.Αξιζει?

Την αγορασα εγώ καθώς την βρήκα σε υπερευκαιρία λιγο πανω απο 300 ευρω.
Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. Στα συγκεκριμένα λεφτά μην διστάζεις καθόλου! Μέχρι και μόνιτορ για το PC την έχω κάνει. Σε συνδιασμό με ενα WD HDTV που πήρα είναι φοβερό value for money στις 32".

Την πήρε ένας φίλος γύρω στα 400 κι αυτός και ειναι πολύ ικανοποιημένος. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή, αλλά αυτή σίγουρα θα σε ικανοποιήσει.

Που τη βρηκατε με 400 και 430? Μονο με 540 και πανω τη βρισκω εγω...

Επισης, σαν απλη τηλεοραση με κανονικό σημα απο κεραία είναι καλή ή έχει προβλήματα;

Αν όντως την έχετε βρει σε αυτή την τιμή αξίζει με το παραπάνω!!! Εγώ αγόρασα -ακριβότερα- προ μηνός την 559 (είναι ίδια μόνο που έχει λίγο διαφορετική διακόσμηση εξωτερικά) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σύνδεση με hdmi σε notebook sony vaio βλέπω πάρα πολύ καλά hd και upscale sd. Για το τηλεοπτικό σήμα δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, γιατί η λήψη της κεραίας μου είναι μέτρια.

Πάντως η αντίθεση είναι 35.000:1 σύμφωνα με την samsung
http://www.samsung.com/gr/consumer/...evision&subtype=lcdtv&model_cd=LE32A558P3FXXH
αν και αναφέρεται μάλλον σε ονομαστική αντίθεση, η συγκεκριμμένη μέτρηση.

Την αγορασα εγώ καθώς την βρήκα σε υπερευκαιρία λιγο πανω απο 300 ευρω.
Απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. Στα συγκεκριμένα λεφτά μην διστάζεις καθόλου! Μέχρι και μόνιτορ για το PC την έχω κάνει. Σε συνδιασμό με ενα WD HDTV που πήρα είναι φοβερό value for money στις 32".
Kαλό όταν αναφέρουμε μια τόσο ανταγωνιστική τιμή να λέμε και που την βρήκαμε

Απο γερμανια στο billiger.de.
κανεις αλλος την εχει να μας πει για την ποιοτητα του απλου τηλεοπτικου σηματος?

Kαλό όταν αναφέρουμε μια τόσο ανταγωνιστική τιμή να λέμε και που την βρήκαμε

Δεν έχει καμία σχέση με μαγαζί. Φίλος την πούλησε στο κουτί της με ελάχιστες ώρες λειτουργίας διότι του κάνανε δώρο τα πεθερικά μία 46" samsung. Αν ήταν προσφορά απο μαγαζί θα έμενε κρυφο? :a0210:

Απο γερμανια στο billiger.de.
κανεις αλλος την εχει να μας πει για την ποιοτητα του απλου τηλεοπτικου σηματος?

Η ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος είναι πάρα πολύ καλή σε συνδυασμό με μία εξωτερική κεραία televes dat-45.

Ερώτηση ΟΦ ΤΟΠΙΚ
η εικόνα απο NOVA είναι ποιοτικά καλύτερη απο ένα πολύ καλό σήμα απο απλή κεραία με ενισχυτή στις LCD?

Ερώτηση ΟΦ ΤΟΠΙΚ
η εικόνα απο NOVA είναι ποιοτικά καλύτερη απο ένα πολύ καλό σήμα απο απλή κεραία με ενισχυτή στις LCD?

Aν εχεις καλη ληψη αναλογικων καναλιων ειναι πολυ ανωτερη η εικονα απο NOVA.

Aν εχεις καλη ληψη αναλογικων καναλιων ειναι πολυ ανωτερη η εικονα απο NOVA.

Βλέπω σε πολλές τηλεοράσεις ότι πχ τα πρόσωπα είναι σαν βαμένα με πινέλο και χωρίς λεπτομέρεια.Ετσι είναι στο NOVA?