samsung LE32M71B και service menu/panel on time και αλλο θεμα

χμ η αληθεια ειναι οτι η LG απο κοντα μου φανηκε να δειχνει καλυτερη σε τηλεοπτικα καναλια.... πιο εντονο μαυρο, πιο καλο φιλτρο κλπ
βεβαια δεν ξερω τι ρυθμισεις τις εκαναν τις τηλεορασεις ...
απο την αλλη την philips την εχω σε καλυτερη υποληψη (χωρις ομως σοβαρο λογο) ....
απλα ειναι ιδια $$$ και ιδια χαρακτηριστικα :) ....
χμμ μεχρι δευτερα θελω να εχω ψιλοκαταληξει ωστε να παω και να αποφασισω αφου το συζητησω και με τον υπευθυνο και δω παλι απο κοντα τις τηλεορασεις. Σκεφτομαι μηπως παρω μαζι μου το divx κ το xbox360 (το divx ειναι σκληρος 2.5" που παιζει ταινιες) βεβαια δεν ξερω αν θα πουν οκ :) αλλα λεω να δοκιμασω ωστε να δω πιθανες διαφορες.....

λεπον, μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ, σε διαφορα sites κατα κυριο λογο ξενα και μετα απο σκεψη :) κατεληξα σε LCD και οι λογοι ειναι οι εξης:
1)καλυτερη αναλυση για x360 & pc
2)'ασφαλεια' σε χρηση απο παιδια (πχ να αφησουν την τηλεοραση ανοιχτη για πολλες ωρες κλπ) και 'ασφαλεια' σε χρηση με x360/pc (burn in κλπ)
3)σαλονι πολυ ευηλιο->αντανακλασεις
4)σε πλασμα πηγαινα 'αναγκαστικα' σε th-42px70 η οποια εβγαινε 1500$ αρα ηδη πανω απο το οριο μου ....

ετσι εχω καταληξει σε lcd.... επισης κατεληξα σε μαρκα :) διοτι ειδα οτι στα χρηματα μου, στη χρηση που την θελω και σε ποιοτητα οπως την θελω πιο κοντα ειναι η Samsung ....βεβαια εχω και κατι ξεμπαρκο αλλα λεμε τωρα :)
Οποτε η λιστα ειναι αυτη:
LCD 37'' Bordeaux LE37R86B 1200$
LCD 37'' Jasmine LE37S86B 1100$
LCD 40'' Jasmine LE40S86B 1200$
LCD 40'' Bravia KDL-40U2530 1200$
σαφεστατα η πρωτη ειναι καλυτερη (νομιζω) ..... ωστοσο ειναι ακριβοτερη κατα τι και μικροτερη κατα 3"
η τελευταια δεν ξερω γιατι ειναι στην λιστα αλλα για να την σημειωσα κατι θα με κεντρισε :)

αυτες οι 3 ειναι πιο πανω απο οσα ηθελα να δωσω (ξεκινησα με 700-800, πηγα 1000 και τωρα 1000-1200)
LCD 40'' Bordeaux LE40R86B 1400$
LCD 42" PHILIPS 42PFL5522 1400$
LCD 40" Sony Bravia KDL-40S3000 1400$

ουσιαστικα η 'βοηθεια' που θα ηθελα ειναι, για να μην το πολυζοριζω παραπανω .... θα δω ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των εν λογω τηλεορασεων ή οχι;Αν οχι να παρω την πιο φτηνη απο αυτες. Αν αξιζει ομως(πραγματικα) να δωσω λιγο παραπανω γιατι θα το ΔΩ να δωσω :) και να παρω ποια; :)

Εγώ θα επικεντρωθώ στα 2 τελευταία μοντέλα
Πλέον
Samsung 40R86 1315E
SONY 40S3000 1250E

Άρα η καλύτερη επιλογή είναι η 40S3000 που με νέα φτηνότερη τιμή αποτελεί ότι καλύτερο

Απάντηση: Re: samsung LE32M71B και service menu/panel on time και αλλο θεμα

Εγώ θα επικεντρωθώ στα 2 τελευταία μοντέλα
Πλέον
Samsung 40R86 1315E
SONY 40S3000 1250E

Άρα η καλύτερη επιλογή είναι η 40S3000 που με νέα φτηνότερη τιμή αποτελεί ότι καλύτερο

και αν εξαιρεσουμε τις 3 καλυτερες; (διοτι εγω δεν την βρηκα με 1250 και θα αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα που την εχει 1400 :( ) ....

Δωσε αλλα 150 και παρε την 40S3000 που σου προτεινει κι ο Χρηστος. Ειναι πολυ καλη.

Re: Απάντηση: Re: samsung LE32M71B και service menu/panel on time και αλλο θεμα

και αν εξαιρεσουμε τις 3 καλυτερες; (διοτι εγω δεν την βρηκα με 1250 και θα αγορασω απο το συγκεκριμενο καταστημα που την εχει 1400 :( ) ....

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40s3000-p-1290.html

Γιατί να μην γλυτώσεις 150Ε?

μεταξυ 40r86 και 40s3000 γιατι την δευτερη; Στο μαγαζι που τις ειδα η σονυ ειχε μακραν χειροτερη εικονα συνδεδεμενες με το ιδιο dvd και με 1 καλωδιο μονο (οχι σειριακα η μια με την αλλη) ....

Σοβαρά?Εγώ εχω δει τις αντίστοιχες 32άρες.Και οι δύο ήταν πολύ καλές.Απλά η σόνυ ήταν ελαφρώς καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα!Τόσο δραματική διαφορά με τις αντίστοιχες 40άρες?

λεπον,
ευχαριστω για ολη τη βοηθεια, τελικα κατεληξα στην LE40R86BD της Samsung μιας και σε χαρακτηριστικα ειναι εξαιρετικη και σε εικονα απο κοντα δειχνει μια χαρα(καλυτερα απο την S3000 και 'κοντα' στην Μ86 ....λεμε τωρα)
Βεβαια με προβληματισε το 24p για τα hd αλλα θα δουμε. Πιστευω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. Τουλαχιστον δοκιμασμενη με HD υλικο σε διαφορα sites αναφεροταν οτι επαιζε σχεδον ισαξια με full-hd τηλεορασεις.
Τεσπα, αυριο την παιρνω στα χερια μου και θα παραθεσω εντυπωσεις.

ΥΓ το μονο που με 'ανησυχει' ειναι οτι ξαναπηγα σε samsung μετα το καζο που επαθα :) ....

λοιποοοον
μεχρι τωρα πολυ ευχαριστημενος ...
απλα ειναι.... πολυ μεγαλη τελικα :) ...γεμισε το επιπλο στο σαλονι :) (40")
καποια τηλεοπτικα καναλια δειχνουν τελεια καποια μετρια (οπως κ πριν, απλα τωρα ειναι 40" και δειχνει πιο εντονα)...
να ρωτησω τα εξης:
α)πως παραμετροποιουμε την τηλεοραση τελεια; (χωρις ειδικα μηχανηματα κλπ, εννοω με το ματι μου και την εμπειρια σας) :)
β)το LNA πρεπει να ειναι ΟΝ ή OFF ....
γ)Την ψηφιακη ξερει κανεις πως στο καλο την σεταρει; Θελει κατι ιδιαιτερο; Στο plug & play που επελεξα να κανει automatic setup και στην Digital TV βγαζει οτι δεν βρηκε κανενα καναλι....
δ)υπαρχει λογος για καλυτερο καλωδιο, βυσμα, ενισχυτη κλπ μεταξυ πριζας tv και της tv ;
ε)οτι εχετε να προτεινετε ειναι ευπροσδεκτο :)