δεν ανοιγει δυστυχως ....
connection timeout ... και αποκλειεται να ειμαι εγω διοτι κατεβαζω (το σταματησα για δοκιμη) με 600kb/sec ..
Sharp LC-37 XD1E και ξενοιαζεις!!! Τηλεοραση με FULL HD, πολυ καλη κινηση και εξαιρετικη ευκρινεια. Πραγματικα την ειχαμε ξεχασει.
Καλημερα!
πριν απο λιγες μερες αγορασα την samsung LE32M71B απο ενα καταστημα πολυ γνωστο (πανελλαδικα) σαν επιλογη κυριως για τηλεοπτικο σημα, για κανενα dvd(divx) και επισης πολυ βασικο, για pc/xbox360 ...
Με ενδιεφερε κυριως δλδ το 100Hz και η ποιοτητα εικονας, και απο οτι ειχα δει μεχρι 1000ευρω ηταν απο τις καλυτερες επιλογες .
Ο πωλητης στο καταστημα μου ειπε οτι ειναι περσινο μοντελο βεβαια αλλα δε με απασχολησε.
Το προβλημα ειναι το εξης:
διαβαζοντας το avclub.gr επεσε το ματι μου στο Service Menu για τις τηλεορασεις.Ετσι το εψαξα λιγο τωρα το πρωι και βρηκα οτι με αυτο το συνδυασμο:
μπαινω στο service menu της tv μου. Εκεινο που ηθελα να δω ηταν οι ωρες .... και ΛΟΓΙΚΑ ειναι αυτο που αναγραφεται στο Panel On Time(Hour).... δλδ ποσες ωρες εχει 'παιξει' η τηλεοραση ή ποσες ωρες ειναι απο τοτε που πρωτοανοιχτηκε; (ε
- Put the TV in standby mode, then press:
{INFO} {MENU} {MUTE} {POWER} buttons on the remote.- The TV will turn On with the Service Menu displayed.
- To exit, press the {POWER} button.
....Παντως οπως και να χει εγω την εχω απο την Παρασκευη=μαξιμουμ 144 ωρες
ε αυτη αναγραφει 01816 , κοινως 1816 ωρες = ~75 μερες (ανοιχτη...
Οποτε λεω να την επιστρεψω , βεβαια δεν ξερω αν θα βρω κατι καλυτερο αλλα θεωρω πως ηταν κοροιδια και πως θα γνωριζω αν θα μου βγαλει προβλημα ....;;;
Κατι που μου εκανε εντυπωση σε τηλεοπτικες ταινιες και πολυ λιγοτερο σε divx ειναι οτι σε γρηγορο 'γυρισμα' της καμερας τα κοντινα πλανα (πχ ενα προσωπο) δειχνουν να γινονται εντονα τετραγωνισμενα με κινηση. Ειναι λογικο;
Επισης οταν ενας πχ ανθρωπος περπαταει και απο πισω εχει μια περιφραξη ψηλη (δλδ πολλες καθετες χοντρες γραμμες) γυρω του(στον ανθρωπο) ειναι σαν να εχει μια .... αυρα.... ελα blur ....
Γενικα στην κινηση βλεπω μια περιεργη συμπεριφορα που ειναι ομως μονο σε ταινιες (τηλεοπτικες κυριως) .... Ενω σε αγωνες πχ μπασκετ, σε ειδησεις κλπ δεν ειναι ετσι ....
ΥΓ
επειδη μαλλον θα αλλαχτει και μαλλον θα παω σε 37"-40" πειτε καμια ιδεα στα 1000$ αν και πρεπει να υπαρχει στο εν λογω καταστημα ...
σκεφτομαι μια απο αυτες: Samsung 37S62BX, Sony KDL 40P2530, Samsung 32S62
η philips ειναι ιδια ακριβως με την lg απο οτι εμαθα (στο panel) ...αρα ειναι θεμα γουστου lg ή philips ......
τωρα αν ειναι καλυτερη η philips τι να πω .... λαθος πληροφορηση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.