Samsung LE32M86 η Samsung LE32R86

eftihios

Established Member
17 September 2007
105
sweden
Καλησπέρα σε όλους.
Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω μια 32 lcd Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ και η χρήση της
60% pc:BDBDG54: 20% ταινίες 20 % tv
Μετά από πολλές ώρες ψαξίματος είμαι ανάμεσα σε
Samsung LE32M86 και Samsung LE32R86
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγω θεωρω οτι στις 32 ιντσες, δεν εχουν μεγαλη διαφορα. Αν βρεις Μ μεμικρη διαφορα, παρτην, αλλιως και η R ειναι πολυ καλη αν και HDReady...

Αλλα σε αυτες τις ιντσες, κατα τη γνωμη μου HDReady me FullHD δεν εχει διαφορα στη θεαση...

Η Μ κανει χιλιαρικο+ ενω η R βρισκετε στα 699 αμα αγορασθει απο πρακτικερ π.χ.
Αυτη η διαφορα τιμης γερνει ασυζητητι την πλαστιγγα προς την R .
Στα 1000+ υπαρχουν καλυτερες 32αρες απο την Μ , ασε που τωρα ποια δεν λεει τετοιο ξηλωμα για 32 ιντσες μονο .
Με 150-200 ευρα παραπανω απο οσα θες για την Μ παιρνεις την 40R86 για παραδειγμα , πραγμα που ειναι απο μονο του .......Φακαμπολ ντιφερενς.

επειδη λες χρηση 60% PC , προτεινω να μην παρεις καμια απο τις 2. Δυστυχως η αναλυση 1366χ768 αν και υπεραρκετη για το μεγεθος αυτο για παρακολουθηση HD ταινιας ας πουμε , για PC δεν κανει. Ακομα και αν με ρυθμισεις πετυχεις το πολυποθητο 1:1 pixel mapping (που εννοειται οτι θα το κανεις γιατι αλλιως ακομα χειροτερα) η αναλυση δεν ειναι επαρκης για να εχεις την ευκρινεια που χρειαζεσαι απο κοντα. Τα γραμματα θα σου φαινονται παραμορφωμενα κλπ. Μονοδρομος το 1080p στα δικα μου ματια για χρηση monitor οποτε θα πηγαινα στη φτηνοτερη 37αρα με 1080p.

επειδη λες χρηση 60% PC , προτεινω να μην παρεις καμια απο τις 2. Δυστυχως η αναλυση 1366χ768 αν και υπεραρκετη για το μεγεθος αυτο για παρακολουθηση HD ταινιας ας πουμε , για PC δεν κανει. Ακομα και αν με ρυθμισεις πετυχεις το πολυποθητο 1:1 pixel mapping (που εννοειται οτι θα το κανεις γιατι αλλιως ακομα χειροτερα) η αναλυση δεν ειναι επαρκης για να εχεις την ευκρινεια που χρειαζεσαι απο κοντα. Τα γραμματα θα σου φαινονται παραμορφωμενα κλπ. Μονοδρομος το 1080p στα δικα μου ματια για χρηση monitor οποτε θα πηγαινα στη φτηνοτερη 37αρα με 1080p.

Αυτη ειναι μια ποιο ορθολογικη και φιουτσερ προυφ αποψη και η ποιο ενδεδυγμενη θα ελεγα ............εαν φτανουν τα λεφτα για εκει .

Η Μ κανει χιλιαρικο+ ενω η R βρισκετε στα 699 αμα αγορασθει απο πρακτικερ π.χ.
Αυτη η διαφορα τιμης γερνει ασυζητητι την πλαστιγγα προς την R .
Στα 1000+ υπαρχουν καλυτερες 32αρες απο την Μ , ασε που τωρα ποια δεν λεει τετοιο ξηλωμα για 32 ιντσες μονο .
Με 150-200 ευρα παραπανω απο οσα θες για την Μ παιρνεις την 40R86 για παραδειγμα , πραγμα που ειναι απο μονο του .......Φακαμπολ ντιφερενς.

Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ οπότε δεν νομίζω ότι με παίρνει για 40 ίντσες.

Έχω την Samsung LE40 R86 και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ευκρίνεια και τα χρώματά της σε SD, HD, σε σύνδεση με pc (κλειδώνει αυτόματα στα 1080i) στα παιχνίδια, video HD είναι το ίδιο καλή, αλλά όταν βλέπω την επιφάνεια εργασίας, explorer, κλ. εκεί δεν έχει καλή ευκρίνεια.

Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ οπότε δεν νομίζω ότι με παίρνει για 40 ίντσες.

Εχεις δικιο ........ κεκτημενη ταχυτης .
Οχι οτι ειναι ασχημα αλλα θες να δουλευεις πολυ το πι σι .

Πάντως η 32Μ86 δεν είναι Full HD 100Hz έχει απλά,και δν νομίζω ότι αξίζει τα xtra

Blinky μου άναψες φωτιές τώρα…….Με βλέπω για καμία 37 full hd.
Με αυτή θεωρείς ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την ευκρίνεια των γραμμάτων στο pc
Την Samsung LE-37M87 την έχει δοκιμάσει κανείς?

Blinky μου άναψες φωτιές τώρα…….Με βλέπω για καμία 37 full hd.
Με αυτή θεωρείς ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με την ευκρίνεια των γραμμάτων στο pc
Την Samsung LE-37M87 την έχει δοκιμάσει κανείς?

Μια χαρά είναι οι 37 ίντσες από τα 2.5 μέτρα, να μην πω και οι 40. Η σειρά Μ της Samsung είναι αρκετά καλή στις 40 οπότε φαντάζομαι αντίστοιχα και στις 37.

Απάντηση: Re: Samsung LE32M86 η Samsung LE32R86

Εγώ που κάνω 100% χρήση TV κατέληξα και θα πάρω την Μ. Την βρήκα από Θεσ/νίκη 800 ευρώ τελική.Το pixel mapping 1:1 μπορεί κάποιος να μου πει ή να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα να δω τι είναι και πώς επιτυγχάνεται; Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Samsung LE32M86 η Samsung LE32R86

Εγώ που κάνω 100% χρήση TV κατέληξα και θα πάρω την Μ. Την βρήκα από Θεσ/νίκη 800 ευρώ τελική.Το pixel mapping 1:1 μπορεί κάποιος να μου πει ή να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα να δω τι είναι και πώς επιτυγχάνεται; Ευχαριστώ.

Ηλία, για το pixel mapping 1:1 μπορείς να δεις στο sticky θέμα που έχουμε. :ernaehrung004: