Samsung LE32R71-Κοκκινωπη αποχρωση

Kapo

New member
28 November 2006
20
Καλησπερα σε ολους

Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει στην Sammy μου οτι κατα την ληψη τηλεοπτικου σηματος η εικονα παρουσιαζει κατι σαν κοκκινωπη αποχρωση.
Οχι,δεν εχει να κανει με ρυθμισεις κυριοι γιαιτ εχω "παιξει" με τα settings της Tv (color,filters) και ανεξαρτητως απο αυτα η εικονα παλι παρουσιαζει αυτη την αποχρωση.

Το ιδιο συμβαινει και με συσκευες συνδεδεμενες στις SCART υποδοχες,η εικονα δηλ. ειναι λιγο πιο "κοκκινη" (στο λευκο συνηθως)...

Ολες οι υπολοιπες συσκευες που εχω συνδεδεμενες ομως στις component,VGA και HDMI δειχνουν κανονικοτατα (δεν παρατηρειται αυτο που περιεγραψα παραπανω).

Μαγνητισμος απο ηχεια επισης δεν νομιζω να ειναι (διαβαζα στο φορουμ σας κατι σχετικο) μιας που οι LCD δεν επηρεαζονται απο αυτον.

Τι μπορει να συμβαινει κυριοι?Δεν νομιζω να ειναι κατι του panel,αλλιως θα παρουσιαζοταν παντου (με ολες τις συνδεσεις) αυτο,σωστα?

Καθε απαντηση ειναι ευπροσδεκτη,ευχαριστω προκαταβολικα =D

Xωρίς να είμαι ο πλέον ειδικός, αλλά και επειδή λύσεις τέτοιου είδους ίσως είναι δύσκολο να δωθούν, θα έλεγα μιας και φαντάζομαι ότι είναι σε εγγύηση να απευθυνθείς στο service της Samsung, με ότι αυτό περιλαμβάνει και να μας κρατάς ενήμερους.
Εύχομαι να είναι κάτι ανώδυνο και απλό.

Καλησπερα και παλι

Οχι,δεν θα ελεγα οτι το τηλεοπτικο σημα φιλε μου εινια ιδιαιτερα καλο,το θεμα ειναι ομως οτι οπως ειπα και πριν,το θεμα αυτο δεν παρουσιαζεται μονο στο τηλεοπτικο σημα αλλα και σε συσκευες που ειναι συνδεδεμενες στις θυρες scart.

Τι να πω,μηπως χρειαζεται καποιο calibration απο to service menu?

Eυχαριστω για την βοηθεια παιδια...

ΥΓ: Τι γινεται στην περιπτωση ενημερωσης του service?Ερχονται την ελεγχουν και μονο αμα χρειαστει την παιρνουν μαζι τους?

Καλημέρα...

την ελέγχουν κι αν χρειαστεί την παίρνουν...αυτό...

Kapo μήπως μπορείς να μας "ανεβάσεις" κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες για να δούμε???

Re: Απάντηση: Samsung LE32R71-Κοκκινωπη αποχρωση

Καλημέρα...

την ελέγχουν κι αν χρειαστεί την παίρνουν...αυτό...

Kapo μήπως μπορείς να μας "ανεβάσεις" κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες για να δούμε???

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,δυστηχως δεν μπορω να αναβασω φωτο,φαντασου ομως μια εικονα στην οποια τα κοκκινα ειναι πιο εντονα...