SAMSUNG LE32S86B (URGENT)

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,565
Χαιρετω ολους,-bye-

Χρειαζεται επειγοντως να κανω δωρο μεχρι το Σαββατο 12 Ιανουαριου σε καποια που εχω "υποχρεωση" μια LCD 32" με βασικα κριτηρια αυτα:

1. Best value for money MAXIMUM μεχρι 650 ευρω
2. Ενσωματωμενος ψηφιακος δεκτης
3. Καλη αποδοση σε τηλεοπτικο σημα που θα ειναι και το 98% της χρησης.

Εχω βρει ετοιμοπαραδοτη αυτη τη Samsung στα 650 ευρω (6 ατοκες). Να προχωρησω ή εχετε τιποτα καλυτερο;

Ευχαριστω

Χαιρετω ολους,-bye-

Χρειαζεται επειγοντως να κανω δωρο μεχρι το Σαββατο 12 Ιανουαριου σε καποια που εχω "υποχρεωση" μια LCD 32" με βασικα κριτηρια αυτα:

1. Best value for money MAXIMUM μεχρι 650 ευρω
2. Ενσωματωμενος ψηφιακος δεκτης
3. Καλη αποδοση σε τηλεοπτικο σημα που θα ειναι και το 98% της χρησης.

Εχω βρει ετοιμοπαραδοτη αυτη τη Samsung στα 650 ευρω (6 ατοκες). Να προχωρησω ή εχετε τιποτα καλυτερο;

Ευχαριστω

Βαλε 49 ευρω παραπανω και παρτης μια R86 απο το πρακτικερ ...........αξιζει τη μικρη διαφορα .
Και χαλαλι αν προκειτε μαζι της ( την καποια ενοοω ) να κοψεις εντελως το " ψαρεμα":flipout:

Ευχαριστω παιδια,

Το ψαρεμα θα συνεχιστει κανονικα φιλε smoοthbore, μεχρι και για εντατικοτερους ρυθμους με βλεπω. Θα φαμε φρεσκο ψαρι και φετος.
Εστω και για αυτη τη μικρη διαφορα τιμης θα καταλαβει τιποτα διαφορα στην εικονα η "τυχερη"? Μηπως ειναι καλυτερα οταν παιρνεις κατι τετοιο για δωρο να ειναι απο καταστηματα του τυπου Κοτσωβολος? Η S86 ειναι "καλη" με την γενικη εννοια για τα λεφτα της? Και τελειωνοντας μηπως δεν κανει ατοκες δωσεις το Πρακτικερ?

Ευχαριστω παιδια,

Το ψαρεμα θα συνεχιστει κανονικα φιλε smoοthbore, μεχρι και για εντατικοτερους ρυθμους με βλεπω. Θα φαμε φρεσκο ψαρι και φετος.
Εστω και για αυτη τη μικρη διαφορα τιμης θα καταλαβει τιποτα διαφορα στην εικονα η "τυχερη"? Μηπως ειναι καλυτερα οταν παιρνεις κατι τετοιο για δωρο να ειναι απο καταστηματα του τυπου Κοτσωβολος? Η S86 ειναι "καλη" με την γενικη εννοια για τα λεφτα της? Και τελειωνοντας μηπως δεν κανει ατοκες δωσεις το Πρακτικερ?

Ναι κανει 9 δοσεις με 77.67 ..............με καρτα ενοειτε .
Η R 86 σε αυτα τα λεφτα ειναι τοπ στο value for money για 32 .
Εγγυηση εχει αλλα οχι φουρλης .
Δεν ξερω αν εχει και ιδιαιτερη σημασια ποιος εχει το σερβις απ τη στιγμη που ειναι εντος συνορων .
Σιγουρα ομως ειναι ενα και το αυτο απο οπου και να την παρεις καθοτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ολοι σε παραπεμπουν στο σερβις μετα την αγορα ,ιδιαιτερα καποιοι κοτσοβωλοι ,Η.Α. κ.λ.πες αλυσιδες ελεκτρικονενε συσκευωνενε.

Τhanks, θα παω στο Πρακτικερ να την δω. Αν δεν "τα βρουμε" θα παω για την S86.

για κοιτα ρε τι δωρα κανουν μερικοι,και εμεις μετα απο μια αγορα τηλεορασης και δυομιση χιλιαρικα φτωχοτεροι δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε:flipout:

υ.γ πλακα κανω ε,εχω 10 πακετα σοφτεξ στο ντουλαπι :flipout: