Samsung LE37B551 και μπέρδεμα

Και η G20 τί λέει;
Την βρήκα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Να την προτιμούσα;

Είδα τί εστί G20 στο αντίστοιχο threat. Την βρήκα 710, αλλά μάλλον το θέμα είναι ότι πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι. Αν τυχόν δεν είναι και την βρω σφραγισμένη, λέω να την προτιμήσω.

Είδα τί εστί G20 στο αντίστοιχο threat. Την βρήκα 710, αλλά μάλλον το θέμα είναι ότι πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι. Αν τυχόν δεν είναι και την βρω σφραγισμένη, λέω να την προτιμήσω.

Αν δεν είναι εκθεσιακό κομμάτι εννοείτε ότι την χτυπάς στα 710.

Τελικά δεν ξέρω αν θα αγοράσω τηλεόραση και πότε. Όσο ψάχνω και διαβάζω, τόσο μπερδεύομαι.
Έχω περιορίσει την αγορά μου στις Panasonic S20 και G20. Πέρα από το (μεγάλο) θέμα της τελικής τιμής σε συνδυασμό με την εγγύηση ή όχι της επίσημης αντιπροσωπείας (φτηνή τιμή= όχι εγγύηση αντιπροσωπείας και το αντίστροφο) σκέφτομαι και την χρήση που θα της κάνω, το 85% της ζωής της θα το περάσει με ψηφιακό τηλεοπτικό πρόγραμμα, οι ταινίες δεν είναι και τόσο συχνές. Υπάρχει λοιπόν κάποια επιλογή στα 700-800 ευρώ που να είναι πιο "εξειδικευμένη" στο τηλεοπτικό σήμα;
Βοήθεια, πνίγομαι!..
:hanged:

Eγω απο τα καταστηματα που βλεπω ολα σχεδον εχουν εγγυηση αντιπροσωπιας...

http://www.skroutz.gr/s/259761/Panasonic-TX-P42G20E-42".html

Χαμηλη τιμη δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει εγγυηση.

Οσο για την S20 δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες σε εικονα με την G20. Λιγες παραπανω ανακλασεις και λιγο διαφορετικες ρυθμισεις για τα χρωματα.

Οι υπολοιπες διαφορες ειναι αναπαραγωγη αρχειων , λειτουργια PVR κτλ. που εχει η G20.

Tην S20 την έχω ψάξει περισσότερο. Σήμερα πήγα σε ένα από τα πιο φτηνά μαγαζιά στο skroutz (αν μου ζητήσετε όνομα, θα το δώσω) και μου είπαν ότι η S20 έχει εγγύηση κατασκευαστή. Τους ρώτησα τί θα γίνει σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού κομματιού και μου είπαν ότι θα την πάω στους ίδιους και αυτοί θα την στείλουν. Ρωτάω μετά ποιός επιβαρύνεται τα μεταφορικά και μου απάντησαν "λογικά εσείς". Μάλιστα.
Η λειτουργία PVR της G20 έχει πραγματική αξία; Μπορεί να υποκαταστήσει στα πάντα ένα video recorder ή όχι;

Βαζεις στικακι και γραφεις.

Δεν ξερω αν προγραμματιζεται με συγκεκριμενη ωρα/εκπομπη αλλα λογικα πρεπει να γινεται.

Αυτο πρεπει να το ρωτησεις στο νημα της G20.

Σε οποιοδηποτε μαγαζι (ακομη και μεγαλες αλυσιδες) σε περιπτωση βλαβης μπερδευονται τα πραγματα. Αν ομως μενεις Αθηνα δεν νομιζω οτι εχεις λογο να ανησυχείς. Τι να πουμε και εμεις οι κακομοιροι (στον τομεα αυτο , σε αλλους ειμαστε τυχεροι) που μενουμε επαρχια?

Last edited:
Ο κύβος ερρίφθη. Την αγόρασα σήμερα, 699 από Media markt Δ.Θεσσαλονίκης. Η προτελευταία ήταν. Τώρα αρχίζει το διάβασμα και η μελέτη όλου του θησαυρού που έχει μαζευτεί στην κοινότητα!
Αύριο πάω να την παραλάβω, αλλά η τραγωδία είναι ότι θα την ανοίξω σε 30-40 μέρες, όταν θα τελειώσει η μετακόμιση.
Σιγά μην αντέξω βέβαια!!! :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ! Αλλά μάλλον δεν το εξήγησα καλά, την S20 πήρα, όχι την G20!..
Είδα αυτό το "η τιμή είναι πάρα πολύ καλή" και μου μπήκαν υποψίες ότι αναφέρεσαι στην G20!!!
Αλλά και πάλι η τιμή μάλλον καλή είναι, είναι η χαμηλότερη του skroutz, συν εγγύηση της intertech.

Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεισφορά σας στην προσπάθειά μου. Το AVclub είναι το πιο οργανωμένο και φιλικό προς το νέο μέλος που έχω συναντήσει.
Για την ώρα έχω κρατηθεί και δεν έχω πειράξει την τηλεόραση, παραμένει στο κουτί της και απλά διαβάζω τα manuals, έτσι ώστε, όταν την βγάλω, να είμαι καλά διαβασμένος.
Συνεχίστε την καλή δουλειά, μεταναστεύω τώρα στην κατηγορία media players, να δω τί θα κάνω και με αυτό το θέμα...
Σας ευχαριστώ ειλικρινά και πάλι.