Samsung LE37M86B ???? Η καινουριο μοντελο ???

kllik_81

New member
2 October 2007
32
Αθηνα
Κατι πηρε το αυτι μου οτι θα αντικατασταθει με πιο νεο μοντελο , αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για την πληροφορια αυτη ....

Γνωριζει κανεις κατι ???

Ελπιζω μεχρι τελη του μηνα να αγορασω επιτελους μια 37'' Full High και μεχρι τωρα εχω καταληξει σε αυτη ....

Θελω βεβαια και την γνωμη των πιο "ψαγμενων" ....

Να φανταστω οτι πριν την παρω καλο θα ειναι να δω το αυτοκολλητο πισω να γραφει S-PVA ... Μπορω να το "απαιτησω" απο τον καταστηματαρχη ? Αναγραφεται πουθενα στην συσκευασια ?

Θα μπει σε αποσταση 2 μετρων και θα παιζει κυριως DVD και καποια στιγμη BlueRay μαλλον μεσω PC ... Ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω τα ηχεια ( creative DT3500Digital ... παλια αλλα ψιλοκαλα μιας και δεν θα μεινουν αλλα ευρωω .... ) και με την οθονη αλλα και με το PC ταυτοχρονα ???

Επισης μενω στον 2ο και προς το παρον εχω απλα μια κεραια εσωτερικη με ενισχυση ( Γουδι μενω ... ) και αποσο ξερω πρεπει να βαλω καλη κεραια ... Υπαρχει καμμια να ψαξω ?

Αν υπαρχει αλλη καλη FHDTV μεχρι 1450 euro ας την προτεινετε να το ψαξω !!

Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες post

:operator:

Αν μπορεις να παρεις την 40Μ86 ακομη καλυτερα. Παιζει γυρω στα 1550 ευρω πλεον.
Πιστευω οτι για τον χωρο που την θελω θα ειναι πολυ μεγαλη ....
Αλλα και παλι δεν μπορω να δωσω παραπανω ... Και για την 37αρα θα ζοριστω αλλα λεω να παρω μια καλη τουλαχιστον ...

Γιαυτο δεν θελω να βιαστω ακομα .... Ηδη το ψαχνω κανα διμηνο .... Σε λιγες μερες θα παω να την δω να παιζει σε ενα καταστημα που συμφωνησαν να βαλουμε και dvd και απλο καναλι αλλα χωρις να παιζει με το σημα απο αλλη Tv

... Ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω τα ηχεια ( creative DT3500Digital ... παλια αλλα ψιλοκαλα μιας και δεν θα μεινουν αλλα ευρωω .... ) και με την οθονη αλλα και με το PC ταυτοχρονα ???

μπορείς να τα συνδέσεις. ένας τρόπος είναι ένα διαχωριστικό με 2 ή περισσότερα Input και ένα output για stereo αρσενικά rca καλώδια.

τώρα το τι καλώδια θα χρησιμοποιήσεις από την άλλη πλευρά εξαρτάται.
λογικά θα θέλεις mini jack για να μπει στην έξοδο της κάρτας ήχου
και για την tv απλά πάλι αρσενικά rca.
τώρα για αυτά που πάνε στο analog line in του creative σου θέλεις πάλι mini jack 2 rca σε 1 stereo mini jack και θα το συνδέσεις στο front analog input για να έχεις ήχο stereo από τα μπροστά ηχεία. Αν τώρα θέλεις και στα τέσσερα (και στα rear) πρέπει να βάλεις διακλαδωτές να στείλουν τον ήχο και σε 2ο καλώδιο όπως στο front.

5700decoder-back.jpg

σου έβγαλα φωτό για να καταλάβεις.

attachment.php

Attachments

• DSC01567.jpg
    DSC01567.jpg
    58.9 KB · Views: 92
Πιστευω οτι για τον χωρο που την θελω θα ειναι πολυ μεγαλη ....
Αλλα και παλι δεν μπορω να δωσω παραπανω ... Και για την 37αρα θα ζοριστω αλλα λεω να παρω μια καλη τουλαχιστον ...

Γιαυτο δεν θελω να βιαστω ακομα .... Ηδη το ψαχνω κανα διμηνο .... Σε λιγες μερες θα παω να την δω να παιζει σε ενα καταστημα που συμφωνησαν να βαλουμε και dvd και απλο καναλι αλλα χωρις να παιζει με το σημα απο αλλη Tv

Υπαρχει παντα η λυση της 40R86 που εχει και χαμηλωτερη τιμη απο την 37Μ86. Δεν ειναι full HD (ετσι και αλλιως οι τηλεορασεις στις 37-40" δεν μπορουν να εκμεταλευτουν πληρως το full HD λογω μικρου μεγεθους) αλλα θα κερδισεις 3" που παντα μετρανε.
Αλλωστε ειναι βεβαιο οτι η 37αρα θα σου φαινεται μικρη μετα απο λιγο καιρο.
Ρωτα και τους αλλους να σου το πουν.-bye-

Oταν βρω χρονο θα βγαλω φωτο με το πισω μερος της TV και του Pc.
Προς το παρον ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια με το ψηφιακο καλωδιο ( Ενα λεπτο σαν οπτικη ινα ).

εμένα πάντως η δική μου Samsung LE40M86B κλείδωσε και έδειχνε τέλεια από το HTPC στα 1080.

Υπαρχει παντα η λυση της 40R86 που εχει και χαμηλωτερη τιμη απο την 37Μ86. Δεν ειναι full HD (ετσι και αλλιως οι τηλεορασεις στις 37-40" δεν μπορουν να εκμεταλευτουν πληρως το full HD λογω μικρου μεγεθους) αλλα θα κερδισεις 3" που παντα μετρανε.
Αλλωστε ειναι βεβαιο οτι η 37αρα θα σου φαινεται μικρη μετα απο λιγο καιρο.
Ρωτα και τους αλλους να σου το πουν.-bye-

Εχεις ενα δικιο αλλα προτιμω να μεινω στις 37 και σε Full HDTV :ernaehrung004:

η σειρά m86 δε θα αντικατασταθεί σύντομα. έχε υπόψη σου ότι η 37" δεν έχει super clear panel το οποίο βοηθάει στο να μην κάνει αντανάκλαση το panel. για κάτι πιο οικονομικό η samsung έβγαλε μόλις τη σειρά n87 κ αυτή στα 1080ρ με αντίθεση 10000:1 χωρίς s.c.panel σε 40 κ 46". η 40ρα έχει 1700 ευρώ. δε θα βρεις πιο οικονομική full high definition tv!!

η σειρά m86 δε θα αντικατασταθεί σύντομα. έχε υπόψη σου ότι η 37" δεν έχει super clear panel το οποίο βοηθάει στο να μην κάνει αντανάκλαση το panel. για κάτι πιο οικονομικό η samsung έβγαλε μόλις τη σειρά n87 κ αυτή στα 1080ρ με αντίθεση 10000:1 χωρίς s.c.panel σε 40 κ 46". η 40ρα έχει 1700 ευρώ. δε θα βρεις πιο οικονομική full high definition tv!!

Φιλε μου μαλλον θα παρω την 40ρα την Μ 86 , την βρηκα 1650 και λεω να την κανω την κινηση ..... -bye-