Samsung LE40A656-Philips 42PFL7403D-Sony 40W4000

Βλέποντας ποδόσφαιρο στο σπορ+ αυτή τη στιγμή στη 46Α656 πρέπει να πω ότι παρ'όλο που η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή στις απότομες μετακινήσεις της κάμερας το ίχνος υπάρχει, χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό όπως για παράδειγμα στη W3000 που την έχω δει πολλές φορές.

Samsung LE40A656A1F...απο Βουλγαρια!
Την πηρα σε σφραγισμενο κουτι,την ελεγξα,εχει πανευρωπαικη εγγυηση
2 χρονων,και την πληρωσα...

842 ευρω!

Τι να λεμε τωρα...!

Χθες ειχε αλλα 5 τεμ διαθεσιμα,στο Sadanski Mall.

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το μάκρο έβγαλε προσφορά την A656A στα 1056 τελική τιμή. Λέτε ότι αξίζει τον κόπο?

Καλημέρα φίλε και καλώς ήρθες -bye-

Αν αναφέρεσαι στην 40άρα είναι καλή τιμή, αλλά τσέκαρε πρώτα τι παίζει με την εγγύηση. Το πιο πιθανό είναι να δίνουν δικιά τους.

Απάντηση: Re: Samsung LE40A656-Philips 42PFL7403D-Sony 40W4000

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το μάκρο έβγαλε προσφορά την A656A στα 1056 τελική τιμή. Λέτε ότι αξίζει τον κόπο?
Παρα πολυ καλη τιμη,προσοχη ομως στην εγγυηση ,τσεκαρε εαν ειναι επισημης
ελληνικης αντιπροσωπειας.
Υ.Γ.Με προλαβε ο Γιωργος.

Last edited:
Συμφορουμίτες καλημέρα, πήρα κι εγώ μία 40Α656. Καλή μου φαίνεται, δεν έχω άλλωστε και σπουδαίο μέτρο σύγκρισης.

Έχω ψάξει πολύ στο δικό μα ςκαι στα ξένα φόρα, δεν βρίσκω όμως, αν μπορεί να οδηγηθεί με 1080/48p από την HDMI. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά?

Φίλοι μου καλημέρα,

τελικά εγώ πήγα και την αγόρασα από μάκρο 1056. Σχετικά με την εγγύηση μάλλον μέσα στον ενθουσιασμό μου δεν το κοίταξα και πολύ. Το σίγουρο είναι ότι και η αντιπροσωπεία και το μακρο 2 χρόνια δίνουν. Οπότε ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Τελος πάντων ας μην το γκαντιεμάζω. Πάντως η tv είναι πολύ καλή. Δεν εχω καταλαβει ακόμα τα 100Hz αλλά το παλεύω. Να στε καλά

Συμφορουμίτες καλημέρα, πήρα κι εγώ μία 40Α656. Καλή μου φαίνεται, δεν έχω άλλωστε και σπουδαίο μέτρο σύγκρισης.

Έχω ψάξει πολύ στο δικό μα ςκαι στα ξένα φόρα, δεν βρίσκω όμως, αν μπορεί να οδηγηθεί με 1080/48p από την HDMI. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά?

Το εγχειρίδιο χρήσης δεν γράφει τις αναλύσεις/συχνότητες που δέχεται από την HDMI ?

Για ποιο λόγο θέλεις να στείλεις 48 και όχι 24 ?

Το εγχειρίδιο χρήσης δεν γράφει τις αναλύσεις/συχνότητες που δέχεται από την HDMI ?

Για ποιο λόγο θέλεις να στείλεις 48 και όχι 24 ?

Όχι δυτυχώς.

Θέλω να παρακάμψω τα ηλεκτρονικά της για να δοκιμάσω τις επιδόσεις του pc. Μόνο για δοκιμή, όχι για μόνιμη χρήση.

Οι προβολείς απ'ότι ξέρω κλειδώνουν σε διάφορες συχνότητες ανανέωσης. Οι τηλεοράσεις όμως?

Και οι τηλεοράσεις κλειδώνουν σε διάφορες συχνότητες, αλλά εισερχόμενο σήμα στα 48Hz δεν είναι συνηθισμένο.

Επίσης δεν είναι σίγουρο πως θα παρακάμψεις τα ηλεκτρονικά της τηλεόρασης έτσι. Εσύ μπορεί να στέλνεις 48Hz και η τηλεόραση να τα δέχεται, αλλά είναι πολύ πιθανό να τα επεξεργαστεί και να τα προβάλλει σε κάποια άλλη συχνότητα.