Samsung LE40A786 - Βλάβη

Willow

New member
11 August 2013
51
Γειά σας. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου, εδώ και 4 χρόνια. Πριν 10 μέρες περίπου, στα ξαφνικά έβγαλε πρόβλημα. Η μισή οθόνη παίζει κανονικά και η άλλη μισή βγάζει γραμμές κάθετες. Ψάχνω στο ευρετήριο νημάτων αλλα δεν μπορώ να βρω το μοντέλο. Υπάρχει κάποιος στο φόρουμ με ίδιο πρόβλημα;
Πάντως και στο service, ακόμα ψάχνουν την βλάβη.

Σας ευχαριστώ.

Willow

New member
11 August 2013
51
Το ξέρω Yperion, αλλά ελπίζω να μην είναι το πανελ(το εύχομαι δηλαδή). Ξεκίνησα να βλέπω καινούργια μοντέλα, αλλα αυτήν την πλήρωσα ακριβά και τρελαίνομαι με την ιδέα οτι χάλασε στα 4 χρόνια.

Willow

New member
11 August 2013
51
Παράξενο όμως, δεν έχω βρεί το δικό μου μοντέλο στο forum. Είναι δυνατόν; Μόνο εγώ ψώνισα αυτό το μοντέλο;

hxostil

AVClub Addicted Member
Παράξενο όμως, δεν έχω βρεί το δικό μου μοντέλο στο forum. Είναι δυνατόν; Μόνο εγώ ψώνισα αυτό το μοντέλο;

ο γαμπρος μου εχει παρει το ιδιο αλλα σε 46 ιντσες...καταπληκτικη τηλεοραση ,φοβερο μαυρο..δεν του εχει βγαλει τιποτα μεχρι στιγμης και την εχει απο το 2008.κριμα που στο λεω αλλα 99% ειναι πανελ και πας σε αλλαγη

Willow

New member
11 August 2013
51
Θα σας ενημερώσω παιδιά, μόλις έχω νέα απο το σερβις. Η τηλεόραση όντως είναι καταπληκτική, αλλά χωρίς να παίζει τα ψηφιακά.

Willow

New member
11 August 2013
51
Τελικά με πήρανε απο το σέρβις, και έχετε δίκαιο είναι η οθόνη. Η οθόνη παρουσιάζει το εξής πρόβλημα-η οθόνη παίζει κανονικά, όταν όμως δείχνει υπότιτλους. εκεί τραβάει γραμμές προς τα επάνω ενώ χωρίς κεραία(χιόνια) βγάζει ενα άσπρο φόντο επάνω αριστερά.
Τι λέτε εσείς παιδιά;

Willow

New member
11 August 2013
51
ψηφιακα το λυνεις με ci καρτα mpeg4 25-30 και εισαι οκ

Εάν εννοείς το λεγόμενο module(έτσι το λένε εδώ), το έχω δοκιμάσει και παραλίγο να το αγοράσω κιόλας. Αλλά μέσα απο το φόρουμ έμαθα πως μετατρέπει το mpeg4 σε mpeg2, για να μπορέσει να το παίξει η τηλεόραση και πως αδυνατεί να παίξει HD εικόνα, ενώ η τηλεόραση είναι fullHD. Στην χειρότερη αγοράζω ένα αποδ/τή και λύνω το πρόβλημα. Το θέμα είναι τι κάνω με την οθόνη;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;