Samsung LE40A786R ή Sharp LC-37XL8E ?!

KingKarl999

New member
4 March 2009
1
Καλησπέρα σε όλους,
ψάχνοντας κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο στις 37'' έως 40'', όντας πολύ νεος στον χώρο και συλλέγοντας γνώμες, κατέληξα σε Sharp ή Samsung, και πιο συγκεκριμένα στα δύο αυτά μοντέλα.
Κουράστηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από την έρευνα αγοράς και γι'αυτό παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας και τις γνώμες σας για τις επιλογές αυτές.
Σέβομαι παρα πολύ την γνώμη ανθρώπων που κατέχουν το θέμα καλύτερα από εμένα και γι'αυτό περιμένω με ανυπομονησία την βοήθειά σας!
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για αναλογικά κανάλια, DVD και ελάχιστα PS3.
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Στo Saturn Συγγρού εχει stand με τα περισσότερα μοντέλα της Sharp.-Επίσης σε ορισμένα Μediamarkt υπάρχουν πολλά μοντέλα που μπορείς να παίξεις με τις λειτουργίες τους.-Το πρόβλημα της εταιρίας είναι η υποστήριξή της στην Ελλάδα (πωλήσεων και service) που είναι χρονοβόρα από την αντιπροσωπεία.

Samsung δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω ονόματος (κακή ποιότητα κατασκευής), παρότι έχουν την πιο εντυπωσιακή εικόνα, ιδίως η 786.

Η Sharp που λες, δεν βλέπω να έχει κάποια διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο XL2E που έχω εγώ. Έχει μείνει ίσως λίγο πίσω. Είναι ίσως μια από τις καλύτερες TV για SD θέαση, πολύ καλό 100Ηz και στα αρνητικά το ότι δεν είναι τόσο καλή στις σκοτεινές σκηνές, όπως επίσης και ότι δεν έχει τόσο crisp εικόνα.

Μοναδική ένσταση στις επιλογές σου είναι οι ίντσες που ζητάς (37'' - 40''). Πολύ μικρές ρε φίλε. Καλύτερη αγορά στο 1000ρικο θεωρώ την 46'' LG7000 και την 50'' PG6000.

Οι lg κανουν σπασιματα σε blue-ray και playstation3 οποτε δεν ξερω αν ειναι
καλυτερη αγορα εαν ομως δεν σε ενδιαφερουν αυτα χτυπα την !

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο το θεμα οσο το παρουσιαζεις αλλα συντομα ερχεται και η νεα σειρα LH και μπορει τυχον προβληματα να εχουν λυθει.

Samsung δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω ονόματος (κακή ποιότητα κατασκευής)...

QUOTE]

Μητσο νομιζω κανεις λαθος,οσο αναφορα τις samsung-τουλαχιστον-κατασκευαστικα.
τα 2-περιπου-τελευταια χρονια,η εταιρια διαπρέπει στον χωρο,με πολυ καλες υλοποιησεις σαν εικονα αλλα και σαν κατασκευη.
οι σειρες 6,7,8 στις lcd και οι ακομα καλυτερες lcd/led 786&956,ξεχωριζουν στις κατηγοριες τους.

Samsung δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω ονόματος (κακή ποιότητα κατασκευής), παρότι έχουν την πιο εντυπωσιακή εικόνα, ιδίως η 786.

Η Sharp που λες, δεν βλέπω να έχει κάποια διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο XL2E που έχω εγώ. Έχει μείνει ίσως λίγο πίσω. Είναι ίσως μια από τις καλύτερες TV για SD θέαση, πολύ καλό 100Ηz και στα αρνητικά το ότι δεν είναι τόσο καλή στις σκοτεινές σκηνές, όπως επίσης και ότι δεν έχει τόσο crisp εικόνα.

Μοναδική ένσταση στις επιλογές σου είναι οι ίντσες που ζητάς (37'' - 40''). Πολύ μικρές ρε φίλε. Καλύτερη αγορά στο 1000ρικο θεωρώ την 46'' LG7000 και την 50'' PG6000.

δεν υπάρχει 46LG7000, αλλά 47LG7000!