SAMSUNG LE40A786R2F & DIGEA

tefekelhs

New member
28 November 2008
3
Επειτα απο σαρωση και κατεβασμα των ψηφιακων καναλιων στην SAMSUNG LE40A786R2F λαμβανω το μηνυμα στην οθονη μου:
"Δεν υποστηριζετε σημα ΗD"
λαμβανω ομως κανονικα τα ψηφιακα της ΕΡΤ, και βλεπω ΗD απο εναν dreambox 800.

καποια γνωμη για την λυση του προβληματος;
(δεν θελω ουτε να υποψιαστω οτι την πληρωσα 1500 euro και δεν υποστηριζει mpeg4)

Aν θυμάμαι καλά, από την περσινή γκάμα της Samsung μόνο τα μοντέλα με κατάληξη 9 (π.χ. η 789 στη δική σου περίπτωση) υποστήριζαν mpeg4...

Aν θυμάμαι καλά, από την περσινή γκάμα της Samsung μόνο τα μοντέλα με κατάληξη 9 (π.χ. η 789 στη δική σου περίπτωση) υποστήριζαν mpeg4...

αρα πρεπει να κανω τουμπα το ( 6) για να γινει ( 9 ) για να δω digea!!!!
Νιωθω μεγαλο κοροιδο.

γνωριζει καποιος εαν μπορουμε να προσθεσουμε εσωτερικο δεκτη mpeg4 SAMSUNG LE40A786R2F για να μην γεμισουμε κουτια και καλωδια;

Last edited:
Δεν χρειάζεται να νιώθεις κορόιδο φίλε tefekelhs, στις περσινές γκάμες, ελάχιστα μοντέλα λίγων εταιρειών υποστήριζαν mpeg4...

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ακούσει από κάποιους πως μπορείς να κάνεις update σε mpeg4 . στην TV έχω επιλογή για αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω που να βρω το σωστό mpeg4. Ξέρει κανείς τίποτα. Ευχαριστώ πολύ.

Στο Service της Samsung ακουσα να λέει μια υπάλληλος σε πελάτη ότι θα δώσουν αναβάθμιση σε mpeg4 και ότι θα το ανακοινώσουν συντομα