SAMSUNG LE40B530 40''

Δεν μπορεις να γραψεις οτι θελεις. Μπορεις μονο να διαλεξεις απο μια διαθεσιμη λιστα.

Oχι... H B530 όπως προείπα δεν εχει αλλο usb εκτος αυτού που είναι για firmware update (αναφερεται ως service).

PAIDIA GINETAI DOKIMASMENA MONO STIN SEIRA 550/553....POU EXOUN EIDH USB GIA MP3 K FOTOS APLA BAZEIS ALAZEIS TO MODELO SE 650 K PAIZEI K TAINIES KATI SAN KSEKLEIDOMA K TO BRIKA TIXAIA GIATI SKEFTIKA AFOU K TA 2 MODELA EXOUN USB K MGEG4 DEKTI GIATI NA MIN GINETE K PETYXE(EIDIKA MKV TA PAIZOUN MONO AN EXOUN MPEG4 TUNER...K MONO I KENOURIES TV POU BGIKAN PROSFATA STIN AGORA EXOUN!!!.):grandpa::grandpa:

Πάνω που χάρηκα κι έγώ που έχω 2 TV Β530
Πάντως άλλαξα σε Β650 και το μόνο που έγινε μου άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις μου

μπορεί να κουράσω λίγο...αλλά θέλω τη γνώμη σας...

ήμουν έτοιμος για την panasonic lcd 42'' u10...μέχρι που έμαθα για την samsung 530...o χρόνος κυλά..και η αγορά πρέπει να γίνει αυτές τις μέρες...

πείτε μου σας παρακαλώ πολύ...ανάμεσα στις 2...υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά(ποιότητα κλπ)... ήδη το ''x3 usb'' της samsung μου έδωσε ένα λόγο..αλλά δεν είναι και ο καθοριστικός...αν τις έχει δει κάποιος και τις 2,ή έστω να έχει δει δίπλα δίπλα κάποια lg με την samsung 530 θα με βοηθήσει πολύ..

παιδιά πρόβλημα..

είμαι πλέον κάτοχος την 530...

πάω να δοκιμάσω και γώ τον παραπάνω οδηγό,έτσι απο περιέργεια...και αφού είδα ότι δεν δουεύει σε αυτό το μοντέλο,γενικά ψάχνω λίγο τις επιλογές του κρυφού μενού...δεν θυμάμαι να άφησα κάποια επιλοη ''πειραγμένη'' ,αλλά όταν άνοιξα την tv μετά,τα βλέπω όλα ανάποδα
ξαναμπήκα στο κρυφό μενού,με τα 1000 ζόρια αφου είναι ανάποδα όλα,έκανα factory restore,ή κάτι τέτοιο(περιμένωντας default ρυθμίσεις)...αλλά δε,ακόμα όλα ανάποδα

τι να κάνω τώρα???καμιά ιδέα??

παιδιά πρόβλημα..

είμαι πλέον κάτοχος την 530...

πάω να δοκιμάσω και γώ τον παραπάνω οδηγό,έτσι απο περιέργεια...και αφού είδα ότι δεν δουεύει σε αυτό το μοντέλο,γενικά ψάχνω λίγο τις επιλογές του κρυφού μενού...δεν θυμάμαι να άφησα κάποια επιλοη ''πειραγμένη'' ,αλλά όταν άνοιξα την tv μετά,τα βλέπω όλα ανάποδα
ξαναμπήκα στο κρυφό μενού,με τα 1000 ζόρια αφου είναι ανάποδα όλα,έκανα factory restore,ή κάτι τέτοιο(περιμένωντας default ρυθμίσεις)...αλλά δε,ακόμα όλα ανάποδα

τι να κάνω τώρα???καμιά ιδέα??

Όταν λες ανάποδα?

Κάπως έτσι?

i6jzes.jpg

ακριβώς....

φοβάμαι κάτι..μήπως επειδή μπήκα στο κρυφό μενού..να χάνω εγγύηση???

ακριβώς....

φοβάμαι κάτι..μήπως επειδή μπήκα στο κρυφό μενού..να χάνω εγγύηση???

Άνοιξε καινούργιο τοπικ στην ενότητα service βλάβες επισκευές.

Να ρωτήσω, έχει κανει κανένας Update στην τηλεόρασή του? και αν ναι, που μπορούμε να βρούμε αρχείο γιατι στο download center δεν εμφανιζει το συγκεκριμέο μοντέλο. Θέλω να κάνω αναβάθμιση για να μπορώ (αν γινεται) να συνδεω usb και να μπορω να βλέπω φωτο και βιντεο .
Αν και δεν νομίζω να γίνεται αλλα διαβασα αυτο που είπε ο tommyalien και μου μπήκαν υποψίες

παιδια καθομαι μιση ωρα κ δεν μπορω να βαλω τα καναλια στην σειρα που θελω...καποιος να με καθοδηγησει...please