samsung LE40B651T προβλημα οθονης

nickchris

New member
6 October 2009
4
Καλησπερα σε ολους.Αγορασα τον 11/09 την samsung LE40B651T,το διαστημα των 6 μηνων που την εχω κανα δυο φορες μου εμφανισε κατι καθετες πρασινες γραμμες (σαν νερα) στην οθονη,στο προβλημα αυτο ηταν σε ολα τα καναλια και λυνοταν μονο οταν εκλεινα την tv.Εχει αντιμετωπισει κανεις απο το forum κατι παρομοιο?
Με το servise που επικοινωνισα δεν τους ειδα και πολυ εξυπηρετικους να το ξαναδειτε μου ελεγαν και να μας ξαναπαρετε και αλλες τετοιες μα....ες.
ευχαριστω.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας (έστω και με post για βλάβη)...

...οι πράσινες γραμμές που βγάζει η οθόνη, δείχνουν δυσλειτουργία, το ότι έχει γίνει δύο φορές στους 6 μήνες και έχει επανέλθει δεν έχει καμία σημασία...

...πρέπει να επικοινωνήσεις με το service για να την ελέγξουν είναι υποχρέωσή τους.

Καλησπερα σε ολους.Αγορασα τον 11/09 την samsung LE40B651T,το διαστημα των 6 μηνων που την εχω κανα δυο φορες μου εμφανισε κατι καθετες πρασινες γραμμες (σαν νερα) στην οθονη,στο προβλημα αυτο ηταν σε ολα τα καναλια και λυνοταν μονο οταν εκλεινα την tv.Εχει αντιμετωπισει κανεις απο το forum κατι παρομοιο?
Με το servise που επικοινωνισα δεν τους ειδα και πολυ εξυπηρετικους να το ξαναδειτε μου ελεγαν και να μας ξαναπαρετε και αλλες τετοιες μα....ες.
ευχαριστω.

Καλησπέρα...είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την Samsung 55A956 ....μου εμφάνισε μια κόκκινη κάθετη γραμμή 2-3 φορές μέσα σε 1-2 μέρες μετά εξαφανίστηκε και απο τότε (περίπου 5-6 μήνες) ΔΕΝ ξαναεμφανίστηκε...:chinscratch:
στην δική σου περίπτωση έφυγε η γραμμή η παραμένει...??

Re: Απάντηση: samsung LE40B651T προβλημα οθονης

Καλησπέρα...είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την Samsung 55A956 ....μου εμφάνισε μια κόκκινη κάθετη γραμμή 2-3 φορές μέσα σε 1-2 μέρες μετά εξαφανίστηκε και απο τότε (περίπου 5-6 μήνες) ΔΕΝ ξαναεμφανίστηκε...:chinscratch:
στην δική σου περίπτωση έφυγε η γραμμή η παραμένει...??

οχι,τα νερα αυτα τα εχει κανει 2-3 φορες μεχρι σημερα, οταν κλεινω την τηλεοραση επανερχεται λες και δεν εχει τιποτα.Δεν αφηνει κανενα σημαδι στην οθονη.Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι με το service που μιλησα πηγε να με βγαλει "τρελο",να αφησω την τηλεοραση να παιζει μεχρι να μου το ξανακανει και ΤΟΤΕ να τους "ενοχλησω"!!!!!!!!!!!!!!! και αν εχει δρομολογιο ο τεχνικος απο τα μερη μου να κλεισουμε ενα ραντεβου.
Δεν ειναι να σαλταρεις με αυτα που σου λενε????????