Samsung LE40C650 40'' η Samsung UE40D5500 η samsung c630 40'

tasosT

New member
13 June 2011
10
καλησπερα, δεν εχω κανει αλλη φορα ποστ στο φορουμ και ζητω συγνωμμη αν δεν εχω κανει κατι σωστα.
ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις τηλεορασεις, θα ηθελα να τη γνωμη σας ποια να διαλεξω

Samsung C650, αλλά στα πόσα την βρίσκεις ? Ίσως υπάρχουν καλύτερες επιλογές, ανάλογα με το ποσό που σκοπεύεις να δώσεις.

βασικα δεν ηθελα να δωσω πανω απο 700 ευρω και κανοντας μια μικρη ερευνα βρηκα την 650 στην τιμη των 598,την 630 στα 548 και την 5500 στα 649.

Το βρήκες υποδηλώνει πως επικοινώνησες με τα καταστήματα και βεβαιώθηκες πως υπάρχουν σε stock ή απλά αυτές είναι οι χαμηλότερες τιμές που βρίσκεις στο skroutz ? Το λέω γιατί οι δύο είναι περσινά μοντέλα και ενδέχεται να μην υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα που εμφανίζονται στο skroutz ή τουλάχιστον όχι σε αυτά με τη χαμηλότερη τιμή. Με 700 ευρώ, αν έχεις χώρο, μπορείς να δεις και την LG PV350.

για την 630 και την 5500 πηγα προσωπικα στο καταστημα και ρωτησα, για την 650 μιλησα στο τηλεφωνο γιατι το καταστημα ειναι θεσσαλονικη, που ειπαν οτι υπαρχουν κομματια, φανταζομαι οχι παρα πολλα γιατι ειναι παλια μοντελα
οσο για την LG ειναι μια καλη προταση αλλα προς το παρον θα ηθελα να μεινω αναμεσα σε αυτες χωρις να μπερδευτω ψαχνοντας για κατι αλλο

εγώ πήρα την 40D5500 από κωτσόβολο 649 . τώρα δεν ξέρω πόσο την έχουν γιατί ήταν προσφορά για αγορά μέσω ίντερνετ. πάντως σαν εντυπώσεις μια χαρά τηλεόραση για τα χρήματα που την πήρα. νέο μοντέλο, ωραίο ντιζάιν και μια χαρά εικόνα.