Samsung LE40F71B

Rivers said:
H M91 εχει πανω απο 4 χιλιαρικα...:Banane0:

Ναι το ξερω απλα αναφερω την ιδανικη τιμη για ολα αυτα που λες οτι πρεπει να εχει μια ιδανικη TV

Εμενα παλι μου αρεσει η 40F71 και για τα χρηματα που ζηταει (2800 μετρητα την βρηκα) πιστευω οτι ειναι τιμιο προιον αν κυκλοφορησει λιγο ακομα η τιμη πιστευω θα πεσει και το σκεπτομαι 2000 ευρω για την 37XD1E ή 2500-2700(σε κανενα μηνα μακαρι) για την 40F71 και 3 ιντσες περισσοτερες.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι η Samsung έχει "ξεφύγει" σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.

Το θεμα ειναι και κατα ποσο ειναι καλη η συγκεκριμενη TV. Την εχει δει κανεις να παιζει επιγεια? Γιατι τα dvd και τα δορυφορικα δεν ειναι σημειο αναφορας.

Δυστυχως δεν της εχω δει με επιγειο σημα για αυτο οπως ειπα πιο πανω κραταω καθε επιφυλαξη για ολες.

Voulgeor δεν εχεις αδικο οπως ειπα και πιο πανω θα κυκλοφορησουν και ο ανταγωνισμος θα λειτουργησει υπερ μας και βεβαια και με λιγη πιεση στον πωλητη για καλυτερη τιμη πιστευω οτι ο καθενας μας θα επιτυχη κατι καλυτερο και μην ξεχνατε οτι τελος του χρονου ολοι θελουν να πιασουν στοχους οποτε προκειμενου να πουλησουν οι τιμες θεωρω οτι παιζονται αναλογα με το καταστημα και τον πωλητη.

jaquar said:
Πάντως έχω την αίσθηση ότι η Samsung έχει "ξεφύγει" σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.

Σε τεχνολογια ειναι σιγουρα πρωτοπορος αλλα η τεχνολογικη υπεροχη δεν μετουσιωνεται δυστυχως σε αντιστοιχη εικονα. Για παραδειγμα το 0.5 nits μαυρο της M91 ειναι μια πολυ κακη τιμη μπροστα στο 0.12 της Sony 46Χ2000.

ρε παιδιά επειδή ζαχαρώνω αυτή και την 40χ2000
εσεις ποια θα παίρνατε?
και γιατί?
τις έχω βρεί σε περίπου ίδια τιμή..
η μήπως καμιά sharp xd1 ?
πιστεύω πως είναι το ρεζουμέ πολλών διαφορετικών thread

(thn 42 maqma που περιμένω θα την βάλω στο ps3 :grinning-smiley-043 μάλλον έτσι οπως πάει θα φθάσουν μαζί )

Last edited:
voulgeor said:
ρε παιδιά επειδή ζαχαρώνω αυτή και την 40χ2000
εσεις ποια θα παίρνατε?
και γιατί?
τις έχω βρεί σε περίπου ίδια τιμή.. )

Kαλη ερωτηση...

Και εγω θελω να μαθω

Με βαση την εως τωρα εμπειρια μου αν παρει καποιος δυο ιδια πανελ με ολα τα παρελκομενα και τα δωσει ενα στην Samsung και ενα στην Sony τοτε η Sony θα φτιαξει μια τηλεοραση που θα δειχνει καλυτερα. Ειναι θεμα μακροχρονης εμπειριας και τεχνογνωσιας. Ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως.

Rivers said:
Με βαση την εως τωρα εμπειρια μου αν παρει καποιος δυο ιδια πανελ με ολα τα παρελκομενα και τα δωσει ενα στην Samsung και ενα στην Sony τοτε η Sony θα φτιαξει μια τηλεοραση που θα δειχνει καλυτερα. Ειναι θεμα μακροχρονης εμπειριας και τεχνογνωσιας. Ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως.

Sony: like no other.... :award: :firstprize:
-bye-

Rivers εχεις καποιο test της Μ91 απο που εμαθες για το 0,5 nits του μαυρου;

Μα και αν ειναι ετσι το τελικο αποτελεσμα τουλαχιστον οπως φανηκε με οτι επαιζαν στην εκθεση ειναι ισοδυναμο θεωρω της Χ2000 πιθανα και καλυτερο γιατι δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι το μαυρο της Μ91 ειναι με διαφορα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο αυτη την στιγμη στης LCD και βεβαια το τελικο αποτελεσμα δεν εξαρταται μονο απο το μαυρο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung LE40F71B

shadowf said:
Rivers εχεις καποιο test της Μ91 απο που εμαθες για το 0,5 nits του μαυρου;

Οι τιμες ειναι απο το περιοδικο "Ηχος-Εικονα", το τεστ της Μ91 ειναι στο τευχος Οκτωβριου. Το μαυρο της M91 δεν ειναι κακο αλλα ουτε και καλο , για παραδειγμα την ιδια τιμη περιπου εχει η Sony 40S2000. Απο την αλλη μερια η Sony στις σειρες Χ και W εχει πολυ καλυτερες τιμες γυρω στο 0,12.

Last edited:
jaquar said:
Η sony τι panel χρησιμοποιεί? Είναι αντίστοιχο με το backlight (led) της samsung?

Όχι είναι διαφορετική τεχνολογία.
Η SONY στην Χ2000 φοραέι πάνελ backlight WCG-CCFL.

-bye- -bye-