Λέτε λέτε για την τιμή της στα 1800 και εγώ σας δίνω 1769......
αμνησία έχετε, σας την έχω ξαναπεί την τιμή αλλά αν την θέλετε την τιμή χρειαζόμαστε 10 άτομα όχι 5.... έλεος η τιμή είναι χωματέσιον!!!
Λέτε λέτε για την τιμή της στα 1800 και εγώ σας δίνω 1769......
αμνησία έχετε, σας την έχω ξαναπεί την τιμή αλλά αν την θέλετε την τιμή χρειαζόμαστε 10 άτομα όχι 5.... έλεος η τιμή είναι χωματέσιον!!!
δεν θελω να λεω πολλα αλλα μαλλον αυριο μεθαυριο ερχεται ενα μπαμ απο τον κοτσοβολο το θεμα που παλεβω απο εκει ειναι η περιπτωση να εχουμε εγγυηση γιατι αν δεν εχουμε δεν θα πω τιποτα για τιμη...
ναι psixakias το ξερω το θεμα ειναι οτι εγω ή και εσυ μπορουμε να αγορασουμε απο αυτους που 3ερουμε αλλα γιατι να βαζουμε σε διαδικασιες που αν ο διαολος σπασει το ποδαρι του τα παιδια απο εδω μεσα?μεχρι τωρα ειμαστε 4 σιγουροι για την τηλεοραση θα ειναι θαυμα για παραπανω απο 5 εγω και τα 1800 καλα μου φενονται γιατι θα εχω εγγυηση.χωρις εγγυηση περνω απο αυτον υπολογιστες οπου οτι και να μου χαλασει το κοστος ειναι πολυ μικρο σε σχεση με τα λεφτα που εχω δωσει
ειναι ευκολο να περασεις απο το powebuy και μας δωσεις μια τιμη για 10 sony 46x3500 οπως εκανες και με την samsung εδω ωστε να ξερουμε τι κανουμε?
1769 τελικη?Σε αυτο καμια ατοκη δοση θα μπορεσει να γινει psixakia?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.