smoothbore
AVClub Addicted Member
- 23 March 2007
- 2,615
Re: LE40M86, 40W3000 ή 42Z3030DG;
Εγω τοτε δεν ειχα καλα καλα ιντερνετ , αλλα και παλι παιζανε 29ρες CRT στα 300.000 + και βαλε .
Το 2000 αγορασα με 1000 ευρα ακριβως (δοσεις παντα)
Τον περασμενο αυγουστο πηρα μετρητοις στα 1300 .
Και αν επαιρνα αυτη τη στιγμη θα πηγαινα για μια 40W το πολυ εως 1600.
Λαβε υποψιν οτι δεν υπηρχαν προ Ευρω , οι εικονες που σου πεφτανε τα σαγωνια στο πατωμα HD ,blue ray ,PS3 ,Xbox και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις και το βιντεο που τωρα ειναι μουσειακο ειδος , τοτε μεσουρανουσε.
Τοτε ενα καλο βιντεο εκανε οσο μιση τηλεοραση , τωρα παιρνεις ρεκορντερ με δισκο 160G με λιγοτερο απο 300 ευρα .
Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα .
Το βαρελι που δεν εχει πατο ειναι εκεινο του ηχου ............αυτο οσα λεφτα και να εχεις , δεν γεμιζει ποτε , οποτε εμεις στα 2000ευρω , καλα ειμαστε.
Smoothbore μου λυνεις μια απορια?Το site υπηρχε πριν το euro?(νομισμα).Εαν υπηρχε με ποση ευκολια μιλαγατε για αξιες τηλεορασεων π.χ. 700.000δρχ?
Εγω τοτε δεν ειχα καλα καλα ιντερνετ , αλλα και παλι παιζανε 29ρες CRT στα 300.000 + και βαλε .
Το 2000 αγορασα με 1000 ευρα ακριβως (δοσεις παντα)
Τον περασμενο αυγουστο πηρα μετρητοις στα 1300 .
Και αν επαιρνα αυτη τη στιγμη θα πηγαινα για μια 40W το πολυ εως 1600.
Λαβε υποψιν οτι δεν υπηρχαν προ Ευρω , οι εικονες που σου πεφτανε τα σαγωνια στο πατωμα HD ,blue ray ,PS3 ,Xbox και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις και το βιντεο που τωρα ειναι μουσειακο ειδος , τοτε μεσουρανουσε.
Τοτε ενα καλο βιντεο εκανε οσο μιση τηλεοραση , τωρα παιρνεις ρεκορντερ με δισκο 160G με λιγοτερο απο 300 ευρα .
Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα .
Το βαρελι που δεν εχει πατο ειναι εκεινο του ηχου ............αυτο οσα λεφτα και να εχεις , δεν γεμιζει ποτε , οποτε εμεις στα 2000ευρω , καλα ειμαστε.