Samsung LE40M86B-BD/87BD

5793-LE40M87BDc.jpg

Samsung LE40M87BD

Verdict

Although we ended on a little run of negatives, it really doesn't make sense for us to get too churlish about the LE40M87BD. For the simple fact remains that it's a superbly well-featured TV that also happens to produce frequently excellent 40in LCD pictures, especially with HD sources - and if all that isn't worth considering spending just £800 on, we don't know what is.

Παιδιά όσοι την βλέπουν σπίτι μου λένε:

Τι lcd και χαζομάρες...αυτή η plasma βγάζει μάτια!!!

:flipout::flipout::flipout:

στο ΜΑΚΡΟ εχει πραγματι 1535ε με την εγγυηση της "ΤΗΛΕΤΕΧΝΙΚΗΣ"
http://www.who-is.gr/starter.php?id=196053

πράγματι εγω την αγόρασα απο το Makro σε αυτην την τιμή πριν λίγες μέρες το έχω αναφέρει σε σχετικο post, και η εγγύηση ειναι της Τηλετεχνικής (2 χρονια). Ειναι φοβερή.....πέρασα και καποιες ρυθμισεις που βρηκα και μου προτειναν απο εδω και η τηλεοραση ειναι super....σε αυτη την τιμη πραγματικα αξιζει η αγορα της.........

σε ευχαριστω πολυ!!!!!! τελικα πιστευω οτι αυτην την περιοδο η συγκεκριμενη τιμη ειναι προκληση, ασχετα με το οτι υπαρχει και η διαδοχος της στην αγορα, ειναι φοβερη η τηλεοραση.... εχω αγορασει επισης και το home cinema της sony dav-dz 830 (επισης ειμαι πολυ ευχαριστημενος....) οποτε το πακετο αυτο εμενα προσωπικα με καλυπτει απολυτα.....ασχετα εαν θα ηθελα και ενα playstation 3....πιο μετα.....

Εντυπωσεις σου απο αποδοση σε τηλεοπτικο σημα και dvd?

Οι εντυπώσεις μου από την τηλεόραση είναι πολύ καλές ….:SFGSFGSF:Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα (1535€), λοιπόν σε τηλεοπτικό σήμα είναι μια χαρά δεν ξέρω τα 100 Hz τι διαφορά θα έχουν πάντως σε όσα μαγαζιά είχα πάει και την έβλεπα παράλληλα με άλλες πίστευα ότι είναι η καλύτερη στην κατηγορία της:firstprize:….. άσχετα με το εάν δεν μπορούσα να την αποκτήσω στα χρήματα που είχε (περίπου 2000€)….. γι’ αυτό είχα δώσει και την προκαταβολή για το powerbuy της sony 40d300, όταν είδα αυτήν την τιμή δεν το σκέφτηκα καθόλου μα καθόλου….:2thumb22sup::2thumb22sup: Δεν σου σχολιάζω καθόλου την εικόνα σε dvd….. άψογη…. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε…..

σημερα παρελαβα και εγω την δικια μου.
παρα πολυ καλη μπορω να πω.
μπηκα ομως στο service menu και εκει που λεει
calibration,εγραφε σε ολες τις πηγες "succes"
πατησα δεξι πληκτρο στο κοντρολ και απο τοτε μου βγαζει failure.
στο AV και COMPONENT.
τι ειναι αυτο και πως το επαναφερω ;;
για το delay στο zapping διαβαζα σε διαφορα forum και με προβληματιζε ,αλλαζωντας το
delay στο 1-2 μπορω να πω οτι ειναι ταχυτατο τωρα.

Last edited:
Μπορεις να μας πεις γιατι μπηκες εκει μεσα και σκαλιζες??? :huh2:

Το Calibration που ειδες εκει σημαινει οτι εχει τσεκαριστει εργοστασιακα απο τους τεχνικους οτι η τηλεοραση ειναι ενταξει για να παραδοθει προς πωληση.
Δεν εχει καμια σχεση με το calibration που κανουμε μετα εμεις ή ακομα καλυτερα καποιος εξειδικευμένος επαγγελματίας. :grandpa:

το σκαλισα τωρα ,εγινε οτι εγινε:frusty:
μπορω να το επαναφερω;;αλλαζει κατι στην λειτουργια στην τηλεοραση;;
ισως με το reset επαναφερετε;;:idea:(κακη ιδεα ε)

Last edited:
Οι εντυπώσεις μου από την τηλεόραση είναι πολύ καλές ….:SFGSFGSF:Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα (1535 ), λοιπόν σε τηλεοπτικό σήμα είναι μια χαρά δεν ξέρω τα 100 Hz τι διαφορά θα έχουν πάντως σε όσα μαγαζιά είχα πάει και την έβλεπα παράλληλα με άλλες πίστευα ότι είναι η καλύτερη στην κατηγορία της:firstprize:….. άσχετα με το εάν δεν μπορούσα να την αποκτήσω στα χρήματα που είχε (περίπου 2000 )….. γι’ αυτό είχα δώσει και την προκαταβολή για το powerbuy της sony 40d300, όταν είδα αυτήν την τιμή δεν το σκέφτηκα καθόλου μα καθόλου….:2thumb22sup::2thumb22sup: Δεν σου σχολιάζω καθόλου την εικόνα σε dvd….. άψογη…. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε…..
Σε μια συγκριση με την PX70E οσον αφορα κυριως το SD?

Οι εντυπώσεις μου από την τηλεόραση είναι πολύ καλές ….:SFGSFGSF:Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα (1535€), λοιπόν σε τηλεοπτικό σήμα είναι μια χαρά δεν ξέρω τα 100 Hz τι διαφορά θα έχουν πάντως σε όσα μαγαζιά είχα πάει και την έβλεπα παράλληλα με άλλες πίστευα ότι είναι η καλύτερη στην κατηγορία της:firstprize:….. άσχετα με το εάν δεν μπορούσα να την αποκτήσω στα χρήματα που είχε (περίπου 2000€)….. γι’ αυτό είχα δώσει και την προκαταβολή για το powerbuy της sony 40d300, όταν είδα αυτήν την τιμή δεν το σκέφτηκα καθόλου μα καθόλου….:2thumb22sup::2thumb22sup: Δεν σου σχολιάζω καθόλου την εικόνα σε dvd….. άψογη…. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε…..
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ,
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΝΑΣΟΝΙΨ ΠΛΑΣΜΑ TH 42PX70 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ?

Οπως αναφερω και πιο επανω (στα δικα μου ματια παντα....) η 40M86 ειχε την καλυτερη εικονα, οπου μπορεσα να την δω σε συγκριση με αλλες, ακομα και σημερα μετα την αγορα της εξακολουθω να εχω την ιδια αποψη. Εψαξα λιγο περασα αρκετες ρυθμισεις που βρηκα, κατασταλαξα σε καποιες και μπορω να πω οτι με καλυπτει απολυτα (παντα στα δικα μου ματια για να μην παρεξηγηθω παιδια.....).Δεν ξερω βρε παιδια αλλα το ειπα και το πιστευω οτι στα 1535€ δεν υπαρχει κατι καλυτερο (αποψη μου παντα.....).Τωρα μεταξυ plasma or lcd δεν το ανοιγω το θεμα γιατι νομιζω ολοι ξερουν πανω κατω τι παιζει....οποτε ο καθενας αποφασιζει ποιο "πακετο" τον καλυπτει καλυτερα..... Κατι κανω λαθος και δεν μπορω να ανεβασω fotos θα προσπαθησω ομως να ανεβασω μερικες.......

και εγω αυτην την TV θελω να παρω παιδια αλλα κυριως επειδη με εχει εντυπωσιασει αυτο το "super clear panel" που λεει η samsung, την επιστρωση μπροστα (σαν γυαλι) που κανει τοσο εντυπωσιακη την εικονα και τοσο καλο το μαυρο!

Επειση και εγω ομως ειμαι στο ψαξιμο για τις τιμες, εχω 1-2 αποριες. Η τιμη του Μακρο που οντως ειναι πολυ καλη, εχει καμια παγιδα? Ειδα παραπανω πως εθπωθηκε οτι η τηλετεχνικη που δινει την εγγυηση στο μακρο ειναι η αντιπροσωπια....αλλα εχω ηξερα για samsung οτι αντιπροσωπια ειναι ο Fourlis....τι ισχυει? Τελικα το Μακρο δινει εγγυηση επισημης ελληνικης αντιπροσωπιας?
Επισης ειχα ακουστα οτι το μακρο φερνει πολλες φορες προιοντα Β διαλογης και γι'αυτο πετυχαινει καλυτερες τιμες, ξερετε τποτα σχετικα με αυτο? ισως ειμαι απλα φημη μπαρουφα...