Samsung LE40M86B-BD/87BD

και εγω αυτην την TV θελω να παρω παιδια αλλα κυριως επειδη με εχει εντυπωσιασει αυτο το "super clear panel" που λεει η samsung, την επιστρωση μπροστα (σαν γυαλι) που κανει τοσο εντυπωσιακη την εικονα και τοσο καλο το μαυρο!

Επειση και εγω ομως ειμαι στο ψαξιμο για τις τιμες, εχω 1-2 αποριες. Η τιμη του Μακρο που οντως ειναι πολυ καλη, εχει καμια παγιδα? Ειδα παραπανω πως εθπωθηκε οτι η τηλετεχνικη που δινει την εγγυηση στο μακρο ειναι η αντιπροσωπια....αλλα εχω ηξερα για samsung οτι αντιπροσωπια ειναι ο Fourlis....τι ισχυει? Τελικα το Μακρο δινει εγγυηση επισημης ελληνικης αντιπροσωπιας?
Επισης ειχα ακουστα οτι το μακρο φερνει πολλες φορες προιοντα Β διαλογης και γι'αυτο πετυχαινει καλυτερες τιμες, ξερετε τποτα σχετικα με αυτο? ισως ειμαι απλα φημη μπαρουφα...

την tv που πουλαει το ΜΑΚΡΟ ειναι με εγγυηση "τηλετεχνικης"
απλα δεν ειναι εισαγωγη απο τον επισημο αντιπροσωπο της samsung ο οποιος ειναι ο "ΦΟΥΡΛΗΣ",και δεν εχεις εγγυηση Φουρλης.
ετσι τουλαχιστον λεει το service τους.
δεν νομιζω οτι ειναι Β διαλογης που αναφερεις.

Απάντηση: Re: Samsung LE40M86B-BD/87BD

σημερα παρελαβα και εγω την δικια μου.
παρα πολυ καλη μπορω να πω.
μπηκα ομως στο service menu και εκει που λεει
calibration,εγραφε σε ολες τις πηγες "succes"
πατησα δεξι πληκτρο στο κοντρολ και απο τοτε μου βγαζει failure.
στο AV και COMPONENT.
τι ειναι αυτο και πως το επαναφερω ;;
για το delay στο zapping διαβαζα σε διαφορα forum και με προβληματιζε ,αλλαζωντας το
delay στο 1-2 μπορω να πω οτι ειναι ταχυτατο τωρα.

Αγαπητέ κύριε αυτό ήταν το μόνο που δεν έπρεπε να κάνετε. Για έχει την ένδειξη "succes" σημαίνει ότι έχει περάσει από ένα έλεγχο "loop" από το εργοστάσιο. Δεν μπορείς να το επαναφέρεις ενώ αυτό δεν μπορείς να το αναφέρεις και στην αντιπροσωπεία γιατί χάνεις την εγγύηση σου.

value for money στις 40 ίντσες lcd πιστεύω πως παίρνει 95% και αυτό γιατί ακόμα δεν έχω αξιωθεί να φέρω τον "γιατρό" :worshippy: να την περάσει ένα χεράκι calibration. Έφτασε τις 440 λειτουργίας οπότε πιστεύω πως πλέον μπορεί να φάει το calibration της άνετα. :music-smiley-005:

απο σημερα ειμαι και γω κατοχος της εν λογω τηλεορασης,συγκεκριμενα την εχω 4 ωρες.θα μπορουσε καποιος να ποσταρει ρυθμισεις γιατι εχω χασει το μπουσουλα?!?!?

Re: Απάντηση: Re: Samsung LE40M86B-BD/87BD

Αγαπητέ κύριε αυτό ήταν το μόνο που δεν έπρεπε να κάνετε. Για έχει την ένδειξη "succes" σημαίνει ότι έχει περάσει από ένα έλεγχο "loop" από το εργοστάσιο. Δεν μπορείς να το επαναφέρεις ενώ αυτό δεν μπορείς να το αναφέρεις και στην αντιπροσωπεία γιατί χάνεις την εγγύηση σου.

δλδ η εισοδος στο σερβις μενου χαλαει την εγγυηση?

''... wil void your warranty''?

( οπως ειχα βρει καπου?)

απο σημερα ειμαι και γω κατοχος της εν λογω τηλεορασης,συγκεκριμενα την εχω 4 ωρες.θα μπορουσε καποιος να ποσταρει ρυθμισεις γιατι εχω χασει το μπουσουλα?!?!?

ANYONE?
παιδια βοηθηστε με,εχω ζαλιστει με τοσες ρυθμισεις!!
βοηθηστε ενα πρωην αναποφασιστο να βρει το φως του!
την πηρα και δεν μπορω να τη χαρω!!:bigcry::bigcry:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PIP? ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ PS3 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ Η' ΣΤΟ NOVA? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΝΟVA / TV ?

νομίζω οτι δεν γίνετε με κανονικό σήμα !
μόνο για HDMI αλλα δεν είμαι σίγουρος.

Παιδιά πώς φαίνονται τα κανάλια τα ελληνικά στη συγκεκριμένη τηλεόραση??

Παιδιά πώς φαίνονται τα κανάλια τα ελληνικά στη συγκεκριμένη τηλεόραση??
η εικονα ειναι ανεκτη αλλα μην περιμενεις και θαυματα.παντως σε σχεση με αλλες τηλεορασεις που ετυχε να δω ειχε απο τις καλυτερες εικονες.την δικια μου παραδειγμα μετα και απο μερικες ρυθμισεις που εκανα,με το ματι παντα,ηρθε σε ικανοποιητικα επιπεδα η εικονα σε sd σηματα.:award:

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟ 1306 ΕΥΡΩ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

για δοκιμασε αυτες
mode-movie
Contrast: 90
Brightness 50
Sharpness 30
Colour 51
Colour Tone warm2
Tint 50
Backlight 1
Size 16:9
Digital NR off
DNIE off
Movie Plus off
Detailed Settings
Black Adjust off
Dynamic Contrast off
Gamma -1
Edge Enhancement off
Colour Space wide
xvYCC on
White Balance
R-Offset 17
G-Offset 15
B-Offset 11
R-Gain 4
G-Gain 14
B-Gain 30
My Colour Control all15
Setup
Energy Saving low
HDMI Black Level low

Last edited:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΝΟΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΕΜΟΠΕΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΟΜΒΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

τι εννοεις τρεμοπαιζει?σε ποια εισοδο το εχεις συνδεσei?(scart?)και με τι ρυθμισεις?(rgb,s-video,composite?)

να δοκιμάζετε ανάλογα το interface που βλέπετε να αλλάζετε το Picture Mode. Εγώ σε τηλεοπτικό σήμα, nova & dvd το βάζω σε αυτόμ. ευρεία.
Στο HTPC & XBOX360 λόγω hdmi το βάζω απ'ευθείας σάρωση.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ SCART ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ