Samsung LE40M86B-BD/87BD

Απάντηση: Re: Samsung LE40M86B-BD/87BD

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ SCART ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Που το έχεις συνδεδεμένο το SCART? Εννοώ σε ποια πηγή και δεν έχει καθαρό σήμα?

ΣΤΗΝ SCART ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ

Απάντηση: Re: Samsung LE40M86B-BD/87BD

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΝΟΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΕΜΟΠΕΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΟΜΒΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλο ειναι να τσεκαρεις τα καλωδια σου.Αλλαξε το Scart καλωδιο σου (για παν ενδεχομενο) και αν εχεις την κεραια (επιγειας ληψης) σου συνδεμενη στον δεκτη του NOVA αποσυνδεσε την. Συνηθως το Skart αν δεν "κουμπωσει" καλα κανει κατι τετοια που λες.

Αυτό που λέει ο Σταμάτης πρέπει να είναι φίλε gabatia. Για ρίξε μια ματιά στις επαφές σου...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΒΑ ΜΕ SCART ΣΤΗΝ ΤV ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΗΧΟ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΟΜΒΟ Η ΟΧΙ ??? ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:grinning-smiley-043

Ο ψηφιακός σου δέκτης έχει καθόλου ρυθμίσεις για την έξοδο εικόνας που βγάζει και τον ήχο?

ΥΓ: Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά, γιατί τα κεφαλαία είναι κουραστικά στους φίλους που διαβάζουν. -bye-

ναι εχει αλλα δεν τι εχω πειραξει επειδη πιο πριν ειχαν μια 22 ιντσων παλια τηλεοραση crt και επαιζε μια χαρα μηπως να πειραξω απο εκει καμια ρυθμιση τι να πω δεν ξερω

Γεια σας παιδια και εγω μολις πηρα μια LE40M86B απο το pixmania
η απορια μου ειναι οτι εγω αγορασα την LE40M86B και το αυτοκολητο που εχει η tvγραφει LE40M86BDX/XEC τι διαφορα εχει? ειναι αλλο μοντελο? 2)το PIP (προβολη εικονας σε εικονα δουλευει γιατι εμενα λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο

Καλησπερα παιδια.
Πριν 20 ημερες αγορασα την Μ87-ΒD ,γιατι τη θεωρησα μεγαλη ευκαιρια (1490 Ε απο το praktiker).Απλως , επειδη βιαστηκα να την αγορασω, θελω να ρωτησω δυο πραγματα.
Πρωτον,θα εχω προβλημα με την εγγυηση,γιατι ,απ´ οτι καταλαβαινω, ειναι εισαγωγη του praktiker και οχι της αντιπροσωπειας.
Και δευτερον,επειδη λογω μετακομισης την εχω ακομα στο κουτι,η εικονα του nova θα ειναι τοσο χαλια,λογω μεγεθους και υψηλης αναλυσης?Μηπως επρεπε να αγορασω καποια μικροτερη,καθως ουτε πολυ PS3 παιζω,ουτε dvd πολλα βλεπω.

να σου πω το νοβα δεν παιζει τοσο καλα εχω λιγο απογοητευτει κατα τα αλλα καλη τηλεοραση με πολλες ρυθμισεις και καλη εικονα εγω την πηρα απο μακρο 1300 ευρω καλη συνεχεια
:operator:

Η NOVA δεν παιζει καλα σε οποιαδηποτε τηλεοραση , ειναι θεμα συμπιεσης και κακης ποιοτητας των επιμερους καναλιων που εχουν εξοπλισμο της πλακας.

Απο εκει και περα οσο αυξανει το μεγεθος φαινονται πιο πολυ οι ατελειες.