Samsung LE40M86Β ή M86BD ή M86BDX ή M87 ?!

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως την αγόρασα πέρυσι (LE40M86DBX) που είχε 2400 ευρώ και την πήρα 1700 ευρώ με άτοκες δόσεις κιόλας. Το ότι έχει πέσει η τιμή της είναι πολύ καλό και πιστεύω πως όποιος δεν θέλει 100hz καλό θα είναι να την πάρει γιατί στα λεφτά αυτά για LCD 40" είναι πολύ καλή !!!!

Με HDMI σύνδεση στο HTPC μου λειτουργεί άψογα. Δεν έχω δοκιμάσει VGA και ούτε με απασχόλησε ιδιαίτερα. Θέλω να της κάνω ένα calibration κάποια στιγμή για να δω "άλλη" TV μετά.
Πάντως θα ήθελα να είχα λεφτά να έπερνα αντίστοιχη στα 100hz απλά και μόνο για να βλέπω ποδόσφαιρο χωρίς να βλέπω αυτή την σκιά να χάνεται στις γρήγορες φάσεις. Μήπως όμως είμαι τελικά πολύ απαιτητικός και δεν συμβιβάζομαι με το value for money αλλά μόνο με το best ? Ποτέ δεν ήθελα 37" λόγω έλλειψης Full HD και ποτέ μεγαλύτερη από 40" γιατί δεν θέλω να βλέπω TV από τα 6 μέτρα !!!!

Συμβουλεύω να την πάρει κάποιος αβλεπεί. Αξίζει τα λεφτά της ειδικά τώρα που έπεσε και άλλο η τιμή της.

Κατι λαθος εχετε κανει παιδια.

Η 40Μ86 ειχε γυρω στα 2400 οταν βγηκε , η 37Μ86 ειχε 1900 περιπου.

Το θυμαμαι γιατι με ενδιεφερε η πρωτη.-bye-

Πιθανόν εχεις δικιο δεν θυμαμαι στα σιγουρα .

Πάντως όπως είδα σας είπα έχω απογοητευτεί με την ποιότητα της εικόνας από το pc σε σημείο που να πιστεύω ότι έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι!!!

Κοιταξε τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων για καλο και για κακο.

Εχεις βαλει υτο που λεει "just scan" η κατι παρομοιο για να κανει 1:1 pixel mapping?

η κάρτα γραφικών είναι μια ati radeon 9600 pro τετραετίας και δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει κάτι τέτοιο στο menu της. Καμιά ιδέα για το που μπορεί να βρίσκεται?

Γεια σας μαγκες

εγω αποχορω απο το club των αναποφασιστων,,αυριο παραγγελνω την

LE37A457C1D LCD TV 37'' HD Ready

οι λογοι που με οδηγησαν εδω ειναι:

1)Σημερα είδα απο κοντα μια 37-αρα samsung s86 κ το μεγεθος ειναι ικανοποιιτικο για τις απαιτησεις μου,με 2,5-3 μετρα αποστασης θεασης

2)είναι καινουργιο μοντελο, με 10.000:1,καλο μου ακουγεται,

3)6 ms χρόνο αποκρισης????η οθονη απο το PC μου ειναι 8...κ καθομαι στα 300 cm

4)κατι λεει για υποδοχη USB,δεν το εχω διασταυρωσει,αλλα αμα ισχυει θα ειναι πολυ χρησιμο

5)HD μεν αλλα σε 5 χρονια θα παρω δικια μου TV ,τοτε ισως να χρειαστω full HD,μονο TV κ DVD βλεπω τωρα

6)κ επειδη εχω ακουσει τοσες θεωρειές για τα πανελ των 37,θα παω αντιθετα στο ρευμα ετσι για αντιδραση:guitarist:

Εγραψες μεγαλε . Δευτερα πρωι πρωι λεω να την παραγγείλω
( ποσα κοματια να εχουν αραγε ? )

869 ευρω 40αρα FULL HD - SAMSUNG με καλες κριτικες ουτε που το φανταζομουν .

Θα το βαλω και στο topic των προσφορών κι όποιος προλάβει .

1)Σημερα είδα απο κοντα μια 37-αρα samsung s86 κ το μεγεθος ειναι ικανοποιιτικο για τις απαιτησεις μου,με 2,5-3 μετρα αποστασης θεασης

Αν σου φανηκε η 37" ικανοποιητικη σε μια εβδομαδα θα σου φαινεται μικρη και σε ενα μηνα τοσοδουλα. Η S86 αλλωστε εχει τα ηχεια στο πλαι και φαινεται πιο μεγαλη απο οτι ειναι.

Πιστευω οτι η 40M87 αποτελει μεγαλη ευκαιρια και ας ειναι παλιοτερο μοντελο.

Re: Απάντηση: Samsung LE40M86Β ή M86BD ή M86BDX ή M87 ?!

Εκτος ερωτησεων που εχεις βαλει αλλα σε ρωτω...Panasonic 42PX80 την ειδες? Δες την !
Γιατι την Μ86 ηθελα να αγορασω και αλλαξα γνωμη...

ZOOMZOOM, παρότι είπα να μην το εξετάσω το θέμα PLASMA, η αλήθεια είναι οτι πήγα σε ένα κατάστημα και είχα την Μ87 δίπλα από μια 40" PLASMA (δεν θυμάμαι ποια...). Παρατήρησα οτι η Μ87 είχε πολύ πιο ζωντανά χρώματα (π.χ.η PLASMA έδειχνε τα ανοιχτα χρωματα πιο "γκρι") ΑΛΛΑ οταν περνούσαν γρήγορα γράμματα ή κάποιο άλλο αντικείμενο (π.χ. αυτοκίνητο) η Μ87 αδυνατούσε να τα δείξει καθαρά (ουσιαστικά ζαλιζόσουν να τα διαβάσεις γιατι αφήνανε σκιά) σε σχέση με τη PLASMA που έδειχνε τη γρήγορη κίνηση πολύ πιο καθαρά.

Τωρα μπερδεύτηκα πλήρως... Από τη μία πολύ καλά χρώματα η Μ87 (ίσως η PLASMA να μην ήταν καλά ρυθμισμένη?) αλλά το motion μειονέκτημα της πολύ σημαντικό. Θα βλέπω ποδόσφαιρο ή θα παίζω action games και θα ζαλίζομαι?

Τι κάνουμε τώρα?...

Η Α558 (100Hz) λύνει το πρόβλημα? Είδα και τα 100 Hz και ομολογώ οτι κι εκεί τα γράμματα θόλωναν όταν περνούσαν γρήγορα.

Ναι, ηταν καποια αλλη παραδίπλα που έγραφε 100Hz και τις κοίταγα καθώς περνούσαν τα γράμματα. Δεν αναφερόμουν στην A558 συγκεκριμένα. Παρατήρησα οτι κι εκει θόλωναν τα γράμματα.

τα βελτιωνει

Τελικά μου φαίνεται οτι για να βλέπεις γρήγορο ποδόσφαιρο (το ελληνικό πρωτάθλημα εξαιρείται) μάλλον καλύτερα να έχεις PLASMA.... Φτου! και πάνω που νόμιζα οτι είχα καταλήξει, αυτό το motion θέμα με αγγίζει αρκετά.

Διάβασα οτι η LG PG6000 (PLASMA) είναι πολύ καλή, να υποθέσω οτι σε σχέση με M86B θα έχω καλύτερα αποτελέσματα σε motion και εικόνα? (είναι και οι 2 στα 999).

Τελικά μου φαίνεται οτι για να βλέπεις γρήγορο ποδόσφαιρο (το ελληνικό πρωτάθλημα εξαιρείται) μάλλον καλύτερα να έχεις PLASMA.... Φτου! και πάνω που νόμιζα οτι είχα καταλήξει, αυτό το motion θέμα με αγγίζει αρκετά.
Γιατί εξαιρείται? Με τις γιόμες που γίνονται η μπάλα πηγαίνει σφαίρα... :flipout:

υπαρχουν και ωραιοτατες crt στις οποιες η γρηγορη κινηση συνδιαζεται με μικρες δοσεις ακτινοβολιας και σε συνδιασμο με την full standard definition αναλυση κανουν τους αγωνες ποδοσφαιρου να δειχνουν καλυτερα απο το ραδιο!-bye-