PARALLAX said:Πάντως για αν απαντήσω στον φίλο evanl το burn in είναι ένα αναγκαίο κακό το οποίο θεωρώ πολύ υποδεέστερο απο αυτό της τραγικής τηλεοπτικής εικόνας στις lcd...οπότε απλά αποδέχομαι το ενδεχόμενο κάποια μέρα να εμφανιστεί....
Stellios papa said:Δηλαδη εγω που εχω μια παλια tv 33PT9101 much line philips
an παρω μια καινουργια lcd σαν την δικια σου θα εχω χειροτερο τηλεοπτικο σημα..........?
PARALLAX said:Άντε ντε! Πάντως στο τηλεοπτικό σήμα είναι άστα να πάνε...όσο τέλεια είναι στο dvd τόσο δράμα η tv...οπότε rivers μια και μου είχες πει πως το τηλεοπτικό σήμα βελτιώνεται από τις ρυθμίσεις περιμένω οδηγίες!
Stellios papa said:δεν γινεται κατι με τις ρυθμισεις για βελτιωση του τηλ σηματος
η ειναι καθαρα θεμα αναλυσης..?
panosxgr said:Για να καταλάβεις, το τηλεοπτικό σήμα εχει ανάλυση 720x576 PAL. Οι νέες LCD έχουν τουλάχιστον ανάλυση 1366x768, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη, σχεδόν διπλασια.
PARALLAX said:Άντε ντε! Πάντως στο τηλεοπτικό σήμα είναι άστα να πάνε...όσο τέλεια είναι στο dvd τόσο δράμα η tv...οπότε rivers μια και μου είχες πει πως το τηλεοπτικό σήμα βελτιώνεται από τις ρυθμίσεις περιμένω οδηγίες!
Rivers said:Η μονη λυση να βελτιωσεις την τηλεοπτικη εικονα ειναι να βελτιωσεις το σημα που εχεις. Μια λυση ειναι να βαλεις δορυφορικη καθως τα καναλια εχουν ψηφιακο σημα η μπορεις να αλλαξεις την κεραια με καλυτερη στα αναλογικα.
Παντως υποψην οτι οι τηλεορασεις LCD χρειαζoνται και καποιο διαστημα (περιπου 100 ωρες) μεχρι να στρωσουν οι κρυσταλλοι. Μετα θα δειχνει ακομη καλυτερα.
PARALLAX said:Τhat's good news!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.