samsung le40r86b και 24fps

johnnys

New member
11 July 2007
14
Καλησπερα παιδια.Μπαινοντας και εγω στη διαδικασια αλλαγης της παλιας crt με lcd ειδα οτι τελικα δεν ειναι και ευκολη υποθεση οσον αφορα τη ποιοτητα εικονας της καθε συσκευης αλλα και τη δυνατοτητα συνεργασιας με blu-ray,hd-dvd,ps3.Διαβασα λοιπον στο net οτι οι περισσοτερες ταινιες blu-ray ειναι γραμενες σε 24fps το οποιο αν δεν υποστηριζει η tv η ταινια προβαλεται με σπασιματα/κοληματα.Ηθελα να ξερω λοιπον αν καποιος εχει καποια αναλογη εμπειρια απο αυτο με τη συγκεκριμενη τηλεοραση η καποια αντιστοιχου επιπεδου.

Ευχαριστω εκ των προτερω για τις απαντησεις σας!!!

Υ.Γ...Συγχαρητηρια για το αξιολογο επιπεδο του φορουμ!!!!

Γεια χαρα. Η Samsung M86 ενω υποστηριζει 24p υπηρχε ενα προβλημα ασυμβατοτητας με το PS3 που την εμποδιζε να λειτουργησει στην συχνοτητα αυτη.
Το προβλημα ενδεχομενως να λυθει με νεα αναβαθμιση λογισμικου.

Ριξε και μια ματια εδω:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=529839

Γιαννη σε ευχαριστω για την απαντηση!!Απλα η απορια μου ειναι τι θα γινει με ολους αυτους που εχουν τη συγκεκριμενη tv η αλλη αντιστοιχου επιπεδου σε λιγο καιρο που θα μπει στη ζωη μας για τα καλα το blu-ray.Δε θα μπορουν ουτε αυτο να απολαυσουν?Θα πρεπει να αλλαξουν ξανα τη tv με πιο καινουργιο μοντελο?

Mπορεις να κανεις ενα ερωτημα στην αντιπροσωπια ποτε θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση του λογισμικου. Μπορει να χρειαστει να την πας ο ιδιος ωστε να σου την περασουν.

Γιαννη μιλαω για την R86 οχι για την M86 που μου ειπες εσυ.Ισχυει το ιδιο λοιπον και για την R86 οτι με την αναβαθμιση του λογισμικου διορθωνεται η κατασταση?

Καλα ειχα κολησει οτι λες για την M86 τοση ωρα...:slapface:

Η R86 δεν νομιζω να υποστηριζει 24p.

Αν θες τηλεοραση 40" με υποστηριξη 24p τοτε Sony 40D3000.

Last edited: