SAMSUNG LE40R86B - MOVIE PLUS

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40R86B - MOVIE PLUS

λοιπον,
εγω ειμαι κατοχος της 40r86bd αλλα ακομα δεν εχω 'παιξει' πολυ μαζι της διοτι δεν εχω τοσο χρονο...
ειχα δοκιμασει για 1 εβδομαδα και την 32M71Β και ειχα απογοητευτει. Σε αγωνες και σε live ηταν μια χαρα .... Σε ταινιες ομως (και με απενεργοποιηση του 100hz) εδειχνε τελειως απαισια ....:) ...
Η 40R δειχνει μια χαρα σε τηλεοπτικο σημα και φυσικα τελεια σε ταινιες... ΑΠΛΑ οι 40 ιντσες ειναι ΠΟΛΛΕΣ αν δεν εχεις μεγαλο σαλονι. Εγω ειμαι οριακα...πιο καλα βλεπω απο την τραπεζαρια παροτι το σαλονι μου δεν ειναι μικρο (ουτε τεραστιο) :) ....

Ήσουν πολύ κατατοπιστικός ... Thanks

Μάλλον πάω και γώ για παραγγελία.Την βρίκα 1280euro σε 12 άτοκες (μπερεκέτι 106,66/μήνα) από fan-electric (εγγυήσεις αντιπροσωπείας κλπ μια χαρά).

λοιπον,
εγω ειμαι κατοχος της 40r86bd αλλα ακομα δεν εχω 'παιξει' πολυ μαζι της διοτι δεν εχω τοσο χρονο...
ειχα δοκιμασει για 1 εβδομαδα και την 32M71Β και ειχα απογοητευτει. Σε αγωνες και σε live ηταν μια χαρα .... Σε ταινιες ομως (και με απενεργοποιηση του 100hz) εδειχνε τελειως απαισια ....:) ...
Η 40R δειχνει μια χαρα σε τηλεοπτικο σημα και φυσικα τελεια σε ταινιες... ΑΠΛΑ οι 40 ιντσες ειναι ΠΟΛΛΕΣ αν δεν εχεις μεγαλο σαλονι. Εγω ειμαι οριακα...πιο καλα βλεπω απο την τραπεζαρια παροτι το σαλονι μου δεν ειναι μικρο (ουτε τεραστιο) :) ....

Πως συμπεριφερεται η 40R σε αγωνες (μπαλα μπασκετ κλπ) με το movie plus ενεργοποιημενο?Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως μου κακοφανει που απο 100Hz crt 32" παω σε μια μεγαλυτερη 50/60Hz

Πως συμπεριφερεται η 40R σε αγωνες (μπαλα μπασκετ κλπ) με το movie plus ενεργοποιημενο?Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως μου κακοφανει που απο 100Hz crt 32" παω σε μια μεγαλυτερη 50/60Hz

Αυτή είναι ενδιαφέρουσα ερώτηση... :afro:

χμμ λιγο που το κοιταξα σημερα (σε αγωνες) δεν ειδα και ιδιαιτερη διαφορα. Το MoviePlus το εχω μονιμα ΟΝ γιατι κυριως ταινιες βλεπω. Το φαινομενο του live/3D ειναι αληθεια οτι το παρατηρεις αλλα δεν ειναι τοοοοοσοοο 'περιεργο' ... Παντως κατα ταλλα ειναι ΟΚ. Βεβαια ξαναλεω οτι σημαντικη ειναι η αποσταση (εγω ειμαι στα 3 μετρα περιπου καναπες και 4-5 μετρα τραπεζαρια) και φυσικα το σημα και τα 'μεσα' του (καλωδια, πριζες, ενισχυτες κλπ) ..... Εγω με αλλαγη ενος καλωδιου ειδα τεραστια διαφορα που στην CRT δεν το εβλεπα....