Samsung LE46B620

kokkalo

New member
14 January 2011
51
Καλησπερα παιδια,

Εχω μια 46αρα tv Samsung μοντελο LE46B620
Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι θα μπορουσε να φταιει... Την εχω συνδεσει με PS3 και με wd live μεσω ενος πολυκαναλου ενισχυτη με καλωδιο HDMI... οταν βλεπω ταινιες η οταν παιζω παιχνιδια στο PS3 εχω παρατηρησει οτι σε γρηγορες κινησεις σχηματιζεται γυρω απο προσωπα- σωματα (περιβλημα τους) αλλοιωση της εικονας...δεν γνωριζω τους ορους πως θα μπορουσα να το εξηγησω καλυτερα...κατι σαν να πιξελαρει αν το εννοω σωστα...την εχω εναμιση χρονο και μου το κανει το τελευταιο διαστημα πλεον...
ξερει κανεις τι θα μπορουσε να φταιει...ισως κατι στις ριθμισεις?
Καθε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Με τα λιγα που ξερω και αν εχω καταλαβει σωστα,με την περιγραφη σου το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το halo(αν το λεω καλα).Ειναι το θολωμα που παρουσιαζεται στο περιγραμμα των κινουμενων αντικειμενων.

Ναι κατι σαν θολωμα γυρω γυρω απο προσωπα...Το περιεργο ειναι οτι το κανει καποιες φορεσ στα παραπανω αντικειμενα που εγραψα PS3 και WD LIVE...Στα κανονικα προγραματα της TV mega,ANT1 κλπ δεν εχει κανενα προβλημα...Μηπως ξερεις που μπορει να οφειλεται?να το ψαξω καπου στις ρυθμισεις?η συνδεσμολογια ισως?σκεφτηκα μηπως φταιει και ο ενισχυτης που εχω παρεμβαλει ενδιαμεσα στην TV και στα αλλα?

Απάντηση: Re: Samsung LE46B620

Ναι κατι σαν θολωμα γυρω γυρω απο προσωπα...Το περιεργο ειναι οτι το κανει καποιες φορεσ στα παραπανω αντικειμενα που εγραψα PS3 και WD LIVE...Στα κανονικα προγραματα της TV mega,ANT1 κλπ δεν εχει κανενα προβλημα...Μηπως ξερεις που μπορει να οφειλεται?να το ψαξω καπου στις ρυθμισεις?η συνδεσμολογια ισως?σκεφτηκα μηπως φταιει και ο ενισχυτης που εχω παρεμβαλει ενδιαμεσα στην TV και στα αλλα?
Δοκιμασε να συνδεσεις τις συσκευες σου απευθειας πανω στην τηλεοραση,αν το φαινομενο παραμεινει δοκιμασε με διαφορετικο καλωδιο.

Mήπως έχεις το MotionPlus ενεργό στο PS3 και στο WD; Δοκίμασε επίσης να απενεργοποιήσεις και όλα τα Noise Reduction στην συγκεκριμένη είσοδο...

Απάντηση: Re: Samsung LE46B620

Mήπως έχεις το MotionPlus ενεργό στο PS3 και στο WD; Δοκίμασε επίσης να απενεργοποιήσεις και όλα τα Noise Reduction στην συγκεκριμένη είσοδο...
Ma εαν εχει απενεργοποιημενο το motioplus,η ποιοτητα της εικονας δεν θα ειναι σαν απο ληψη ερασιτεχνικης καμερας?

Re: Απάντηση: Re: Samsung LE46B620

Ma εαν εχει απενεργοποιημενο το motioplus,η ποιοτητα της εικονας δεν θα ειναι σαν απο ληψη ερασιτεχνικης καμερας?

Το ανάποδο μάλλον...