samsung LE46B750 ή pana TX-P50G10

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
προσπαθώ να καταλήξω σε ποια τηλεόραση να διαλέξω για το καθιστικό. είναι η κύρια τηλεόραση του σπιτιού και η θέαση θα είναι κυρίως για ταινίες. επειδή όμως είναι η τηλεόραση για όλες τις χρήσεις θα χρειαστεί να παίζει ίσως και πολλές ώρες. το δωμάτιο είναι σχετικά φωτεινό αλλά μπορώ άνετα να κλείσω την μπαλκονόπορτα που είναι δεξιά απο το χώρο θέασης για να σκοτεινιάσει το δωμάτιο. δε με ενδιαφέρει σύνδεση σε pc(είναι σε άλλο δωμάτιο) και δεν με ενδιαφέρουν και παιχνίδια. σαν τεχνολογία εσείς τί θα μου προτείνατε? η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,5 μέτρα

50">>46"

Και οι δυο που αναφερεις ειναι απο τις καλυτερες του 2009 αλλα λογω 4" επιπλεον η G10 παιρνει το προβαδισμα για εμενα...

Επειδή πήρα την Β750 θα ήμουν τραγικός αν δεν την ψήφιζα!!!
Κορυφή! Απλά, φοβήθηκα την plasma για το image retention, + ότι στη samsung με έχει βολεψει αφάνταστα το media player που έχει, όπου παίζω τα πάντα απευθείας από τον σκληρό μου...όταν δε συνδέσω και το pc, θα έχω 46ρι monitor, wow!!!! Εκεί να δεις τι θα γίνεται (ακόμα δε το έχω συνδέσει).
Στην plasma η χρήση ως monitor είναι σχεδόν απαγορευμένη...
Αλλά αν δεν σε πειράζει το design κλπ, σαν value for money θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στην 650. Τις έχω δει και τις 2 και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, δεν είδα ορατές διαφορές.

Επειδή πήρα την Β750 θα ήμουν τραγικός αν δεν την ψήφιζα!!!
Κορυφή! Απλά, φοβήθηκα την plasma για το image retention, + ότι στη samsung με έχει βολεψει αφάνταστα το media player που έχει, όπου παίζω τα πάντα απευθείας από τον σκληρό μου...όταν δε συνδέσω και το pc, θα έχω 46ρι monitor, wow!!!! Εκεί να δεις τι θα γίνεται (ακόμα δε το έχω συνδέσει).
Στην plasma η χρήση ως monitor είναι σχεδόν απαγορευμένη...
Αλλά αν δεν σε πειράζει το design κλπ, σαν value for money θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στην 650. Τις έχω δει και τις 2 και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, δεν είδα ορατές διαφορές.

χρησιμοποιοω της ΤΧ-P42U10 σαν μονιτορ μεχρι 2 ωρες ημερησιως (συνολικα λειτουργει 8-10 ωρες γιατι αλλος παιζει PS3 αλλος βλεπει tv αλλος ταινιες και φυσικα δεν κλεινει ποτε και παιζει με βαρδιες) και δεν εχω δει κανενα προβλημα με IR και burn in αν και σε τοσες ιντσες η εννοια μονιτορ περιοριζεται σε games, βιντεακια στο youtube και θεαση powerpoint. δες την Panasonic οχι τοσο για τις ιντσες αλλα για την ποιοτητα εικονας και την διαφορα τιμης που εχουν παρε ενα wd media player που παιζει τα παντα πολυ καλα χωρις να σκιζεις την τηλεοραση.

Last edited:
Και εγω δεν εχω δει image retention στην U10 , βεβαια δεν κανω extreme χρηση , μεχρι 2 ωρες συνεχομενες ταινια με μαυρες μπαρες εχω δει και δεν ειχε μεινει κανενα υπόλειμμα στο τελος...

ευχαριστο παιδιά για τις απαντήσεις σας. δεν με ενδιαφέρει ένας media player μιας και έχω ήδη. απλά η τηλεόραση είναι ¨γενικής χρήσης" (θα βλεπει όλη η οικογένεια άρα θα παίζει αρκετές ώρες) και επίσης με προβήματίζει λίγο το design για να μην φωνάζει το ήμιση αλλα περισσότερο γιατι έχω μια μεγάλη μπαλκονόπορτα και φοβάμαι με το φωτισμό μήπς δεν ευχαριστηθώ την plasma. με δελεάζει βέβαια η τιμή τους γιατι τέτοια εποχή καλό είναι τα χρήματα να μην μας τα παίρνουν οι εταιρείες χωρίς λόγο