samsung le46c650 ή samsung ue46c650

opcast

New member
4 June 2010
14
παιδια καλημερα.
αν και νεος στο φορουμ σας παρακολουθω καιρο τωρα και οι πληροφοριες που δινετε ειναι πολυ χρησιμες.
ηρθε η ωρα να αλλαξω την τηλεοραση και ειμαι αναμεσα στις 2 samsung.
για να πω την αληθεια ειχα καταληξει στην le λογω τιμης, αλλα απο χθες εχει πεσει αρκετα η τιμη της ue και η διαφορα τους ειναι μονο 200 ευρω.
πιστευετε οτι αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα ή οχι;
χρηση τιβι:
ποδοσφαιρο,ταινιες hd(συνδεση με wd live)

ευχαριστω πολυ

παιδια καλημερα.
αν και νεος στο φορουμ σας παρακολουθω καιρο τωρα και οι πληροφοριες που δινετε ειναι πολυ χρησιμες.
ηρθε η ωρα να αλλαξω την τηλεοραση και ειμαι αναμεσα στις 2 samsung.
για να πω την αληθεια ειχα καταληξει στην le λογω τιμης, αλλα απο χθες εχει πεσει αρκετα η τιμη της ue και η διαφορα τους ειναι μονο 200 ευρω.
πιστευετε οτι αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα ή οχι;
χρηση τιβι:
ποδοσφαιρο,ταινιες hd(συνδεση με wd live)

ευχαριστω πολυ

Πρέπει να εννοείς την UE46C6500 σωστά;
H ουσιώδης διαφορά είναι το λεπτότερο design της C6500 λόγω edge-led, μεγάλες διαφορές στην εικόνα δεν θα δεις.
Αν θεωρείς το design σημαντικό παράγοντα, η διαφορά τους στην τιμή δεν είναι πλέον "αφύσικη".
"Ζυγίζεις" τις προτεραιότητες σου και πράττεις ανάλογα...

σωστα την 6500 εννοω.
δηλ η διαφορα στην εικονα δεν ειναι πολυ μεγαλη;

Καθόλου μεγάλη :)
Ίσως (τι ίσως... σίγουρα..) μάλιστα η C650 να υπερέχει σε ομοιομορφία εικόνας χωρίς περιττές φωτεινότητες στα άκρα της οθόνης.
Από εκεί και πέρα θα σου πρότεινα να τις δεις, καθώς τα μάτια σου είναι ο καλύτερος κριτής...

Όχι. Εννοώ ότι η LE46C650 υπερέχει της UE46C6500 σε ομοιομορφία εικόνας.

οκ.καταλαβα λαθος.επομενως η le46c6500 θα μπορουσαμε να πουμε οτι σαν τηλεοραση ειναι καλυτερη στο συνολο απο την ue46c6500, αν εξαιρεσουμε το design;
συγγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις,αλλα δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου

Οι διαφορές τους στην εικόνα είναι αμελητέες σε ένα μη έμπειρο μάτι... Η ουσιώδης διαφορά είναι το design.
Μην μπερδεύεις τα μοντέλα, είναι η φθηνότερη LE46C650 (με ένα μηδενικο) και η edge-led και λεπτότερη UE46C6500 (με δύο μηδενικά) :)
Eν συντομία για να μην τις μπερδεύουμε ας λέμε την πρώτη C650 και την δεύτερη C6500.

Last edited:
οκ.ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.μαλλον η αποφαση θα ληφθει εκεινη τη στιγμη με βαση το ματι