Samsung LE46M86B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Το pulldown δεν εμφανίζεται στις γρήγορες σκηνές αλλά στο panning της κάμερας σε αργές σκηνές! Αλλά μην σε βάζω τώρα να ψάχνεις να το δεις και με βρίζεις μετά :grinning-smiley-043
ααααα... δεν θα σε βρίζω βρε φίλε... για πες, για πες...

Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

με υγεια να τη χαιρεσαι..εχεις δει ποδοσφαιρο απο νετ? ενοχλει καθολου?

Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Τι εννοείς με το 'freeview judder' ??? Ντεν καταλαβαίνει...

τώρα είδα τι εννοείς...κοίταξα λίγο στο διαδίκτυο...
Αναφέρουν λοιπόν κάποιοι για πρόβλημα όπου έχει κάτι σαν 'καθυστέρηση' στην εικόνα κ παρουσιάζει κάποια κολλήματα...μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι εγώ. Έχω δει 1-2 dvd, 1-2 bd αλλά κ ποδόσφαιρο από νετ & νόβα, τίποτα δεν έχω παρατηρήσει ακόμα...

Το πρόβλημα είναι στον ψηφιακό δέκτη, δεν ισχύει για άλλες πηγές. Δοκίμασε κάποιο από τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

Το πρόβλημα είναι στον ψηφιακό δέκτη, δεν ισχύει για άλλες πηγές. Δοκίμασε κάποιο από τα ψηφιακά της ΕΡΤ.
Κ εγώ αυτό διάβαζα τώρα...κ με τρόμαξε ο Geo... ουφ...
Δεν έχω δει ακόμα ψηφιακά κανάλια.

με υγεια να τη χαιρεσαι..εχεις δει ποδοσφαιρο απο νετ? ενοχλει καθολου?
Εκεί είδα το 1-1 με τον Άρη της ομάδας μου... :rifle: καθόλου δεν ενόχλησε φίλε μου.

Εκεί είδα το 1-1 με τον Άρη της ομάδας μου... :rifle: καθόλου δεν ενόχλησε φίλε μου.

Λάθος απάντηση, η σωστή απάντηση θα ήταν:

"Θα έδειχνε καλύτερα αλλά δεν είχαν κουρέψει το χορτάρι και έχανε σε ευκρίνεια" :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Ψευτη , ε ψευτη :flipout:
καλοριζικη .
Σε αυτό έχεις δίκιο...στο '94 βρε παιδί μου ? κ αυτό το χορτάρι ήταν 30 πόντοι, που να παίξεις "καλό" ποδόσφαιρο...!!! χαχαχαχαχαχα Αχ βρε Sir Takis !

ερωτησεις απο εναν ασχετο (που διψαει να μαθει..)
1) μπορω να συνδεσω ps2 και gamecube στο scart? η εικονα που θα παρω θα ειναι καλη και full screen?
2)τα dvd με το pioneer 600 τα δειχνει full screen?
Με ενδιαφερει πολυ η πρωτη ερωτηση γιατι εδωσα πολλα χρηματα και αγορασα ΟΛΑ τα resident evil που κυκλοφορουν και το gamecube..ελπιζω να τα χαρω οπως φανταζομαι

Scart interference.....Άλλο ένα πρόβλημα που μπορεί....

ερωτησεις απο εναν ασχετο (που διψαει να μαθει..)
1) μπορω να συνδεσω ps2 και gamecube στο scart? η εικονα που θα παρω θα ειναι καλη και full screen?
2)τα dvd με το pioneer 600 τα δειχνει full screen?
Με ενδιαφερει πολυ η πρωτη ερωτηση γιατι εδωσα πολλα χρηματα και αγορασα ΟΛΑ τα resident evil που κυκλοφορουν και το gamecube..ελπιζω να τα χαρω οπως φανταζομαι
Θα σε κρατήσω σε αγωνία κ θα σου απαντήσω ανάποδα στις ερωτήσεις σου...καταρχήν, δεν έχω το pioneer 600. Έχω άλλο dvd, το helios. Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο, γιατί τα dvd, τα bd κτλ, θα τα δείξει όπως όλες οι τηλ, έτσι δλδ που είναι γραμμένα. Αν είναι γραμμένα με μπάρες πάνω/κάτω, δλδ όχι κάλυψης πλήρως της οθόνης, γιατί είναι 2.35:1 για παράδειγμα, τότε θα παίξει με μπάρες πάνω/κάτω.
Στο scart μπορείς να συνδέσεις ότι θες, αλλά η εικόνα που θα πάρεις θα είναι κ η αντίστοιχη. Μην περιμένεις δλδ να δεις πάρα πολύ καλή εικόνα αφού το scart φτάνει 576p το μέγιστο στην ανάλυση κ μετά αναλαμβάνει η τηλ να το κάνει upscale στα 1080p για να το δείξει στην οθόνη.

Last edited:

Scart interference.....Άλλο ένα πρόβλημα που μπορεί....
Βρε παιδάκι μου...αμέσως να βρεις τα ψεγάδια της...άσε με να την χαρώ λίγο πρώτα κ μετά ξεκινάμε... :grinning-smiley-043

Σε πειράζω φυσικά κ καλά κάνεις να μου υποδεικνύεις τυχόν προβλήματα που καλό θα είναι να τα βρω τώρα που είναι αρχή.

Το καλό είναι ότι η αντιπροσωπεία δίνει 2 χρόνια εγγύηση κ όχι 1 που δίνει η Sony για παράδειγμα.

'Εχω την εντύπωση οτι είναι το μόνο μοντέλο τηλεόρασης LCD που το πάνελ της έχει αντανακλάσεις όπως οι plasma.Στις πρώτες εικόνες που έχεις με τις ρυθμίσεις όπου το πάνελ είναι σκοτεινό φαίνεται μέσα το δωμάτιο και ο καναπές.
Έτσι δεν είναι;
Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, κατά τα άλλα είναι εκπληκτική τηλεόραση.
Με γεια, εύχομαι καλές θεάσεις, να τη χαρείς με το παραπάνω.-bye-

'Εχω την εντύπωση οτι είναι το μόνο μοντέλο τηλεόρασης LCD που το πάνελ της έχει αντανακλάσεις όπως οι plasma.Στις πρώτες εικόνες που έχεις με τις ρυθμίσεις όπου το πάνελ είναι σκοτεινό φαίνεται μέσα το δωμάτιο και ο καναπές.
Έτσι δεν είναι;
Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, κατά τα άλλα είναι εκπληκτική τηλεόραση.
Με γεια, εύχομαι καλές θεάσεις, να τη χαρείς με το παραπάνω.-bye-
Θωμά αυτό που αναφέρεις είναι πολύ σωστό, απλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει, απλά γιατί το αποτυπώνει η φωτογραφική μηχανή με το φλας της κ ανάλογα την γωνία. Όταν βλέπω κιόλας δεν έχω τόσα φώτα αναμμένα. Το πρωί που έβλεπα σήμερα με το παράθυρο ανοιχτό κ το φως του ήλιου να εισβάλει στο δωμάτιο από τα αριστερά, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα επίσης.

Μιχάλη, είναι φοβερή τηλεόραση.Προχθές πήγα σε ένα μαγαζί και τη χάζευα. Μου άρεσε πολύ. Εύχομαι και πάλι καλορίζικη!