Samsung LE46M86B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Άλλες τρεις φωτογραφίες, μία από ποδόσφαιρο στην "περίφημη" νόβα και άλλες δύο από dvd starwars :

Last edited:

Από τις φωτογραφίες δεν μπορείτε να βγάλετε κ πολύ αξιόπιστα συμπεράσματα, απλά μπορεί να σας δώσει μια ιδέα. Άλλες φωτογραφίες είναι με κακό φωτισμό, άλλες ελαφρώς κουνημένες, άλλες δεν έχουν πετύχει καλό καρέ στην εικόνα...

Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Φαντάσου πόσο έχεις πωρωθεί με την tv που δεν σε πείραξε η ισοπαλία !!!

Μεγιές Μιχαλιό ......-bye--bye-

καλές θεάσεις. Εκπληκτική tv. το πρόβλημα που αναφέρει ο φίλος στα digital channels παρουσιάζετάι πάντως σε εμενα έντονα !

Μιχάλη, καλορίζικη καλές θεάσεις και από μένα!

Άντε και στα δικά μας οι αναποφάσιστοι...

και μια ερωτηση και απο μενα.

ποια προβληματα της Μ πιστευεται οτι διορθωνει η F????

(καθενας με τον πονο του(που λεει ο λογος):grinning-smiley-043))

αντε τυχερε θα στη ρυθμισει και ατομο ειδικος

εγω που να βρω τετοιο expert!!!!!

οτι κανω με κατι ρυθμισεις απο ιντερνετ που βρισκω.

Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

και μια ερωτηση και απο μενα.

ποια προβληματα της Μ πιστευεται οτι διορθωνει η F????

(καθενας με τον πονο του(που λεει ο λογος):grinning-smiley-043))

αντε τυχερε θα στη ρυθμισει και ατομο ειδικος

εγω που να βρω τετοιο expert!!!!!

οτι κανω με κατι ρυθμισεις απο ιντερνετ που βρισκω.
Αν ψάχνεις άτομο να την ρυθμίσει, μην πας πολύ μακριά...ρώτα τον Καστρουνή, μέλος του φόρουμ μας φίλε μου...

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Εκεί είδα το 1-1 με τον Άρη της ομάδας μου... :rifle: καθόλου δεν ενόχλησε φίλε μου.

Καλορίζικη και από εμένα!-bye-
Εύχομαι καλές θεάσεις και πιο γούρικες:rifle:

Κάνε μας μια σύγκριση στη ποιότητα εικόνας με τη παλιά σου amoi.

Πολύ καλή ερώτηση Αντώνη... :idea:

Καταρχήν, η ΑΜΟΙ με την Samsung απέδιδαν εξίσου καλά υλικό hd, BD δλδ. Η διαφορά υπήρχε όταν το υλικό δεν ήταν HD. Σε τηλεοπτικό σήμα αλλά κ δορυφορικό, τότε η Samsung αποδίδει φυσικότερα χρώματα, καλύτερη κίνηση, πιο καλό μαύρο. Προφανώς ο επεξεργαστής που έχει είναι καλύτερος, αν κ η ΑΜΟΙ έχει Pixel Works επεξεργαστή. Σε σήμα μέσω hdmi αποδίδει εξίσου καλά κ η μία κ η άλλη. Με το ίδιο dvd που έχω, δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά μεταξύ των δύο. Ίσως λιιιιίγο καλύτερα στην Samsung... ίσως ξαναλέω...

Ίσως όταν τη ρυθμίσεις να αποδώσει ακόμη καλύτερα.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Τι να πει ρε παιδια? Η μερα με τη νυχτα ειναι!

Μεγεια Μιχαλη. Ψαχτο το θεμα να κανεις και αναβαθμιση firmware ωστε να υποστηριζει 24p.

Παντως η οθονη αν και ανακλαστικη ακομη και με πολυ φως δεν ενοχλει οπως διαπιστωσα σε μαγαζι με ηλεκτρικα που την ειδα απο κοντα. Το καλυμα δεν ειναι γυαλι οπως στις Plasma αλλα πλαστικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Τι να πει ρε παιδια? Η μερα με τη νυχτα ειναι!

Μεγεια Μιχαλη. Ψαχτο το θεμα να κανεις και αναβαθμιση firmware ωστε να υποστηριζει 24p.

Παντως η οθονη αν και ανακλαστικη ακομη και με πολυ φως δεν ενοχλει οπως διαπιστωσα σε μαγαζι με ηλεκτρικα που την ειδα απο κοντα. Το καλυμα δεν ειναι γυαλι οπως στις Plasma αλλα πλαστικο.

Δεν συμφωνώ ότι είναι η μέρα με την νύχτα φίλε μου. Ως πρώην ιδιοκτήτης ΑΜΟΙ κ νυν Samsung, μπορώ κ συγκρίνω κ βλέπω ότι είναι πάρα πολύ κοντά. Τα έγραψα κ παραπάνω. Με ρύθμιση βέβαια προβλέπω να απογειώνεται...

Το θέμα firmware μάλλον θα απαιτεί χέρι από την αντιπροσωπεία έτσι ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Δεν συμφωνώ ότι είναι η μέρα με την νύχτα φίλε μου. Ως πρώην ιδιοκτήτης ΑΜΟΙ κ νυν Samsung, μπορώ κ συγκρίνω κ βλέπω ότι είναι πάρα πολύ κοντά. Τα έγραψα κ παραπάνω. Με ρύθμιση βέβαια προβλέπω να απογειώνεται..

Δεν εισαι αντικειμενικος Μιχαλη. Στην Samsung για παραδειγμα βλεπεις μαυρο ενω η Amoi ειχε γκρι σκουρο.-bye-

Αφού λέει ότι δεν είναι έτσι γιατί τον βάζεις να το πει με το ζόρι.

Δε βλέπεις τι γίνεται παραδίπλα? :grinning-smiley-043

υπαρχουν πουθενα δημοσιευμένες οι βελτιστες ρυθμισεις για sd τηλεοπτικο σημα? (τουλαχιστον για εμας που ειμαστε μακρια και δεν μπορουμε να εχουμε βοηθεια απο τους επαγγελματιες και γνώστες των ρυθμισεων )
υποθετω βεβαια οτι οτι και να κανουμε εμεις μονοι μας δεν θα μπορει να συγκριθει με μια ρυθμιση απο εναν ειδικο πχ τον κ. Μανώλη αλλα.......