Samsung LE46M86B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Δεν εισαι αντικειμενικος Μιχαλη. Στην Samsung για παραδειγμα βλεπεις μαυρο ενω η Amoi ειχε γκρι σκουρο.-bye-
Για να το λες, πάει να πει ότι έχεις ζήσει με ΑΜΟΙ, όχι απλά δει σε μια έκθεση μιας εταιρείας πώλησης ηλεκτρονικών... προσωπικά δεν θεωρώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Επίσης, στην Samsung έχω απενεργοποιήσει όλα τα πρόσθετα software που έχει, dnie, motion σύστημα, black level κτλ. γιατί είδα ότι δημιουργούν τεχνουργήματα στην εικόνα.

Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

υπαρχουν πουθενα δημοσιευμένες οι βελτιστες ρυθμισεις για sd τηλεοπτικο σημα? (τουλαχιστον για εμας που ειμαστε μακρια και δεν μπορουμε να εχουμε βοηθεια απο τους επαγγελματιες και γνώστες των ρυθμισεων )
υποθετω βεβαια οτι οτι και να κανουμε εμεις μονοι μας δεν θα μπορει να συγκριθει με μια ρυθμιση απο εναν ειδικο πχ τον κ. Μανώλη αλλα.......

Το ρύθμισμα του sd σήματος είναι κ το πιο δύσκολο, μάλλον ακατόρθωτο. Το τηλ σήμα δεν μπορεί να ρυθμιστεί γιατί κάθε κανάλι μεταδίδει κ διαφορετικά, οπότε τι κ πως να ρυθμιστεί ? Απλά, με βάση το σήμα της κεραίας μας, τα γούστα μας, κάνουμε ελαφρά πειράγματα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Σε τηλεοπτικό σήμα ή σε hd?
Καταρχήν, στις γρήγορες σκηνές σε bd/dvd. Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές, που δεν ήξερα πότε κ γιατί. Επίσης, η software ρύθμιση του μαύρου, στην ουσία πείραζε όλο το gamut οπότε γινόταν πάρα πολύ σκούρα όλη η εικόνα.

Έχει επίσης σύστημα εξοικονόμησης της ενέργειας, το οποίο επίσης απενεργοποίησα, γιατί ανάλογα με το φως του χώρου, ο αισθητήρας της άλλαζε την φωτεινότητα κ τον οπίσθιο φωτισμό του πάνελ...

Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Μιχάλη καλορίζικη
Εκανες πολύ καλή αγορά :SFGSFGSF:
Ο δε χώρος σου άριστος :fahne90:

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Καλορίζικη και από εμένα Μιχάλη!

Η τηλεόραση σου υποστηρίζει 24p μια χαρά.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις στα settings του PS3

στην ανάλογη επιλογή που έχει στα BD settings "1080/24p ON".

Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις το HELIOS στη ντουλάπα

και να βλέπεις τα DVD σου από το PS3. Κάνει πολύ καλύτερο upscale.

Το ίδιο έκανα κι εγώ. -bye-

Ρε απατεώνα.... :grinning-smiley-043 Καλορίζικη, τώρα το πήρα χαμπάρι...
Αστέρι πρέπει να είναι το μασίνι... Τελευταία βλέπωντας παλλές τηλεοράσεις μέχρι να καταλήξω κάπου εκτίμησα πάρα πολύ τις Samsung. Πολύ τίμια μηχανάκια. Άντε καλορίζικη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Το καλυμα δεν ειναι γυαλι οπως στις Plasma αλλα πλαστικο.

Τζώνη, δες μια Pioneer από τις τελευταίες... Ίσως αλλάξης γνώμη για τις αντανακλάσεις.
icon12.gif

Μεγιές Μιχάλη και καλές HD θεάσεις. :Banane0:

Καλορίζικη και από εμένα Μιχάλη!

Η τηλεόραση σου υποστηρίζει 24p μια χαρά.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις στα settings του PS3

στην ανάλογη επιλογή που έχει στα BD settings "1080/24p ON".

Επίσης θα σου πρότεινα να βάλεις το HELIOS στη ντουλάπα

και να βλέπεις τα DVD σου από το PS3. Κάνει πολύ καλύτερο upscale.

Το ίδιο έκανα κι εγώ. -bye-
Ευχαριστώ Στάθη.
Αυτό με την επιλογή στο ps3 το έχω κάνει. Τώρα αν το υποστηρίζει η τηλ δεν ξέρω...
Για το helios επίσης έχω διαφορετική άποψη. Εγώ έχω το 2085 κ συγκρίνοντας με το μάτι φυσικά με το ps3 στα ίδια δισκάκια κ στις ίδιες σκηνές, διαφορά δεν είδα...

Μιχάλη, Καλές Θεάσεις !@!

(Πρωταθλήματα έχουμε να πάρουμε βρε… για το 1-1 τώρα σκας ;) )

Δύο ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για την τηλ :

1. Έχει περιστρεφόμενη βάση αλλά δεν είναι δυνατή η περιστροφή της από το χειριστήριο. Πρέπει να γίνει με το χέρι κουνόντας την. Η γωνία περιστροφής είναι αρκετά μεγάλη όμως.

2. Πατώντας ένα κουμπάκι στο χειριστήριο, ανάβουν με οπίσθιο φωτισμό το κουμπί standby on/off, τα volume +/- & program +/- του χειριστηρίου. Πολύ χρήσιμο όταν ο φωτισμός είναι ελάχιστος στον χώρο.

:idea:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Τζώνη, δες μια Pioneer από τις τελευταίες... Ίσως αλλάξης γνώμη για τις αντανακλάσεις.

Να τις δω μονο? Εγω σκεφτομαι να αγορασω καμια...:BDGBGDB55:

Αργοτερα ομως γιατι δεν θα γλιτωσω την παντοφλα απο την γυναικα αλλιως.-bye-

Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Δύο ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για την τηλ :

1. Έχει περιστρεφόμενη βάση αλλά δεν είναι δυνατή η περιστροφή της από το χειριστήριο. Πρέπει να γίνει με το χέρι κουνόντας την. Η γωνία περιστροφής είναι αρκετά μεγάλη όμως.

:idea:

Αυτό καθώς και το γεγονός ότι δεν φτιάχνει ποπ κορν ήταν οι λόγοι που δεν την διάλεξα..:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλορίζικη :p

Μιχαλη, καλωριζικη και καλοθεατη!!!! Καλως ηρθες στην οικογενεια της Samsung!!! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Να κανω μια ερωτηση αδαους?

Ποια η διαφορα της 46Μ86 και της 46F86?

Sorry για το off topic..

100Hz processing, 24 frames per second καθώς και λίιιγο καλύτερο μαύρο.

Ξέχασα κάτι;