Τι εννοείς? Ότι εχει πιο δυνατά ηχεία από την M86? Νομιζω εχουν ακριβως τα ιδια....
Αυτο με τα 100Hz της F86 μου την εχει δωσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στα νεύρα... :slapface:
Άλλοι λένε ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστα, άλλοι λένε ότι είναι καλά αλλά ΜΟΝΟ στο low (γιατί στο medium kai high δημιουργούν τεχνουργήματα) και ΔΕΝ ξέρω τι να πρωτοπιστεύσω! :damnyou:
Συμφωνώ εν μερει με τον κ. Καστρουνή ότι η F σαν πιο καινουργιο μοντέλο αξίζει την έξτρα διαφορά από την M86 λόγω καλύτερου πάνελ με πιο βαθύ μαύρο και πιο νέου software πιθανώς γρηγορότερου και καλύτερου, αλλά από κει και πέρα σαν τεχνολογια ΔΕΝ εχει κατι πιο καινουργιο να παρουσιασει σε σχεση με την Μ...
Και ΦΥΣΙΚΑ, αν συζητουσαμε τώρα για τη SONY X3500 δεν θα υπήρχε καν υπόνοια αμφισβήτησης, αλλά στην προκειμένη περίπτωση με τη Samsung τι γίνεται???
(ΟΧΙ τίποτα, αλλά με 600 ευρώ αγοραζει κανεις άλλη μια τηλεόραση πιο μικρή ή ένα ολοκαινουργιο PS3 !!!)
Σε ότι αφορά στο αν έχει κανεις αυτά τα παραπανω λεφτά και αν ειναι διατεθιμενος να τα χαλασει, νομιζω ότι οι περισσότεροι απο δω λόγω οικονομικης δυσχεριας αγοραζουμε με δόσεις...
Οπότε, ΔΕΝ θα υπήρχε ουδεμια αμφισβητηση στο να προσθεσουμε άλλα 600 ευρώ με ανταλλαγμα να πάρουμε κάτι πιθανον πιο καλό πιστεύω, μιας και η τηλεόραση ΔΕΝ είναι κάτι που το αγοραζεις κάθε μέρα ......
Η ερώτησή μου όμως εστιάζεται ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτό!!! ΑΞΙΖΕΙ??? :grandpa: