Samsung LE46M86B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Η tv του είναι σε shop mode.

Πρέπει να γυρίσει σε home (dynamic) mode!

Πατάς το κουμπί volume (-) και το "menu" στο πλάι της tv για 5"

RTFM... -bye-[/quot

Το δοκίμασε αυτό ο φίλος μου αλλά μου λέει ότι δεν αλλάζει κάτι. Η τηλεόραση πρέπει να είναι κλειστή ή ανοιχτή? Και τα 2 κουμπιά είναι αυτά στο πλάι της τηλεόρασης, ή το ένα από εκεί και το άλλο από το τηλεκοντρόλ? Σόρρυ αν κουράζω...ευχαριστώ για όλα!
ΥΓ. Ο φίλος μου μπήκε στο service menu και γράφει ότι έχει 24 ώρες που παίζει. Άρα ήταν κλειστή. Περίεργο δεν είναι επομένως που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις? Μήπως είναι κάποιο πρόβλημα από κατασκευής?

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Βαγγέλη προσπαθώ.....
Εγώ όταν την πήρα κ την έβγαλα από το κουτί της, είδα από το service menu, δεν είχε παίξει καθόλου κ τις ρυθμίσεις τις κρατά.
Διαβάζοντας τώρα το εγχειρίδιο που κατέβασα από το διαδίκτυο, βλέπω ότι έχει επιλογή για επαναφορά των ρυθμίσεων ή όχι. Για ελέξτε το αυτό...

Δες φωτογραφία.

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    39.3 KB · Views: 42

Δοκιμάσαμε επαναφορά προχτές το βράδυ (που την πειράζαμε μαζί) αλλά δεν έπιασε. Αν μέχρι αύριο δε βρούμε άκρη θα την ξαναπάει στο μαγαζί. Γι' αυτό κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!

Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Δοκιμάσαμε επαναφορά προχτές το βράδυ (που την πειράζαμε μαζί) αλλά δεν έπιασε. Αν μέχρι αύριο δε βρούμε άκρη θα την ξαναπάει στο μαγαζί. Γι' αυτό κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!
Στο κουτάκι Επαναφοράς θα πρέπει να λέει ακύρωση κ όχι ΟΚ.
Αν λέει οκ τότε θα κάνει ακύρωση κάθε φορά...

Και το ακύρωση δοκιμάσαμε αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ότι και να κάναμε δεν κρατούσε ρυθμίσεις. Το απίστευτο είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη τηλεόραση που παίρνει, η πρώτη είχε ελαττωματικό πάνελ. Έτσι και έχει και αυτή πρόβλημα..διεκδικεί το Όσκαρ γκαντεμιάς!
Υ.Γ Ρε μπας και είναι ιδιοκτησίας Μητσοτάκη το μαγαζί?!

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν η επιλογή shop mode/normal mode είναι στο service menu. Εκεί πρέπει να είναι...μήπως είναι επιλεγμένο το shop mode ???

Θα του τηλεφωνήσω να δει. Πως πλοηγείσαι στο μενού? Και πως επιλέγεις αυτό που θέλεις? Ευχαριστώ πολύ φίλε Μιχάλη για την υπομονή σου!

Θα του τηλεφωνήσω να δει. Πως πλοηγείσαι στο μενού? Και πως επιλέγεις αυτό που θέλεις? Ευχαριστώ πολύ φίλε Μιχάλη για την υπομονή σου!
Μην ευχαριστείς φίλε μου. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε!:BDGBDGB53:

Στο service menu πηγαινοέρχεσαι πολύ εύκολα, με τα βελάκια του χειριστηρίου, πάνω/κάτω/κτλ κ επιλέγεις με το ΟΚ.

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Μην ευχαριστείς φίλε μου. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε!:BDGBDGB53:

Στο service menu πηγαινοέρχεσαι πολύ εύκολα, με τα βελάκια του χειριστηρίου, πάνω/κάτω/κτλ κ επιλέγεις με το ΟΚ.

Φίλε Μιχάλη, επειδή δεν βρίσκει κάτι, μήπως θυμάσαι σε ποιο σημείο του service menu βρίσκεται η επιλογή?
Και...ευχαριστώ ξανά!

Thanks για την άμεση ανταπόκριση! Αν θυμηθείς όταν γυρίσεις δες το. :worshippy:

Πήγαινε εδώ :
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=509999&page=33

κ δες το πόστ νο. 486 κ δοκίμασε αυτό που γράφει ο τύπος εκεί...

Δοκίμασε δλδ αυτό :
You're TV is most likely in Shop Mode, whereas it should be in Dynamic "Home Mode".

Turn on the TV and display whatever you have through Scart, then go to the right hand side of the TV where you will see various buttons.

Hold down the + volume button followed by the Menu button both together for 5 seconds until the screen goes black.

It will then re-display with the current mode the TV is in at the bottom of the screen.

If it says "Dynamic Mode" then you are in the correct mode, and your settings should stayed stored once you re-apply them.

παιδια σος.

εκανα βλακεια!

τη γυρισα κατα λαθος σε shop mode!!!!!

και δε γυρναει πισω τι να κανω?????

-----------------------------------------------------------------------------
φιου...

τη γυρισα σε dynamic mode (αλλα πρωα το μενου θελει και μετα το + στην ενταση της φωνης)

δεν ξερω ισχυει και στην Μ η F παντως ηθελε πρωτα το μενου.

(οχι απο το τηλεκοντρολ-απο τα πληκτρα αφης στην τηλεοραση)

αρα αφου πατησα μενου και + και μου τη γυρισε σε shop mode σημαινει οτι ηταν σε home mode. αρα ειναι καινουρια!

Last edited:

Όλα πήγαν τέλεια! Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν (και κυρίως το Μιχάλη :worshippy:!). Η τηλεόραση είναι έτοιμη και ετοιμάζεται να την πειράξουμε καλά αύριο! Θα τη λιώσουμε!!
Ο φίλος μου σας προσκαλεί για ένα καλό τραπέζι, όποτε περάσετε από Κατερίνη! Αν σας φέρει ο δρόμος σας από εδώ κάντε μια στάση...για πολλά τσίπουρα!

Μιχάλη, είσαι πρώτος!!!! :offtopic:καλή επιτυχία στην ομάδα σου αύριο!!!
Ελπίζω ότι θα σε δούμε στις εκθέσεις.

Μιχάλη, είσαι πρώτος!!!! :offtopic:καλή επιτυχία στην ομάδα σου αύριο!!!
Ελπίζω ότι θα σε δούμε στις εκθέσεις.

Εννοείται ότι θα τα πούμε εκεί κ στις δύο !:ernaehrung004:

Χθες είδα για λίγο την 40Μ86 ενός φίλου και κάναμε καποιες ρυθμίσεις που βρηκαμε στο hdtv.

Μου εκανε ομως εντυπωση ότι αν καθεσαι ακριβως απεναντι απο την οθονη, (και μόνο εκει) το μαυρο στα χαμηλα Ire κρασαρουν, κοινως δεν φαινεται τιποτε απο λεπτομερεια, ενω αν μετακινηθεις κατα 1-2 θεσεις δεξια ή αριστερα η εικόνα φαίνεται κανονικά.

Θα περιμενα να συνεβαινε το αντιθετο, δηλαδη κοιτωντας υπο γωνια να χανονται λεπτομερειες και οχι κοιτωντας ευθεια.

Συγκεκριμενα κοιτουσα τη σκηνη απο το Van helsing όπου πρεπει να φαινεται η στεγη στο chapter 2. Από το κεντρο δεν φαινοταν τιποτε ενω 1-2 θεσεις πλαγια όλες οι λεπτομερειες ήταν εμφανεις. Ανεβαζοντας το brightness ωστε να φαίνεται η στεγη απο το κεντρο, πηγαινοντας μετα πλαγια, έβλεπες μεν τα παντα, αλλα επερναν μια απόχρωση μπλε όλα όσα έπρεπε να ειναι ..μαυρα!!!

Το πανελ που κοιταξα έχει το γραμμα S (άρα είναι το καλό της samsung). Eίναι φυσιολογικό αυτό? Συμβαίνει και σε άλλους κατόχους? Το εχει παρατηρήσει κανένας?

Σε άλλα χρώματα δεν παρατήρησα διαφορά αλάζοντας θέση θέασης, ήταν πολυ έντονο μονο στα μαυρα (σε σημείο απελπιστικό). Το πλειερ ήταν συνδεδεμένο με scart.