Samsung LE55D956D ή Pioneer LX5090 ?

ReAVeR

New member
2 December 2008
26
Γειά σας, με λένε Γιάννη και είμαι νέος στο Forum,

ετοιμάζομαι να αγοράσω τηλεόραση και είμαι μεταξύ των δύο,

αν εξαιρέσουμε το μέγεθος ως κριτήριο, ποιά τηλεόραση πιστεύετε έχει καλύτερη εικόνα ? (LE55A956D ή LX5090)

σημειώνω οτι δεν θα βλέπω συμβατικά κανάλια αλλά κυρίως HD υλικό από PC.

Γειά σας, με λένε Γιάννη και είμαι νέος στο Forum,

ετοιμάζομαι να αγοράσω τηλεόραση και είμαι μεταξύ των δύο,

αν εξαιρέσουμε το μέγεθος ως κριτήριο, ποιά τηλεόραση πιστεύετε έχει καλύτερη εικόνα ? (LE55A956D ή LX5090)

σημειώνω οτι δεν θα βλέπω συμβατικά κανάλια αλλά κυρίως HD υλικό από PC.

Γιαννη καλως ηρθες στην παρεα μας.

οι 2 επιλογες σου εχουν μια μεγαλη διαφορα:
η samsung χρησ/ει τεχνολογια led,που σημαινει οτι για να φτασει την ωριμοτητα των πλασμα-και ειδικα των pioneer-εχουν πολυ δρομο μπροστα τους και πολλα περιθωρια βελτιωσης.
δεν παυει ομως σαν τηλεοραση να ειναι απο τις κορυφαιες παρα το νεαρο της ηλικιας της σαν τεχνολογια.εχει πολυ ψωμι ομως ακομα...

για τις pioneer ειναι νομιζω περιτο να λεμε συνεχεια οτι διαθετουν πανελ που τερματιζουν τα οργανα μετρησεων των εργαστηριων(παγκοσμιος) και πετανε τα δικα μας ματια εξω απο την τελεια εικονα τους.
καλο-κατασκευασμενες,λιτο design,πληρες συνδεσιμοτητα και βεβαια αξιοπιστια συμπληρωνουν την "εικονα" των πανελ της pioneer.

στην θεση σου θα πηγαινα ασυζητητη στην Pioneer.

βεβαια μια βολτα να τις δεις απο κοντα ειναι το καλυτερο.

καλες αγορες....-bye-

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είπες ακριβώς αυτό που περίμενα (και ήθελα) να ακούσω.

Ο μονος λόγος να μην επιλέξεις την Pioneer είναι το κόστος. Όταν έχεις τα λεφτά τότε δεν υπάρχει ερώτημα. Οι Pioneer είναι μια(και δυο)κατηγοριες πάνω από τις υπόλοιπες.